2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhabalar maşallah grubun yarısı doğum yapmış Allah bağışlasın doktor kapısı önünde umutsuzca bekleyip sizlerden destek aldığm günleri hatırladım.. Geçti gitti çok şükür... Hanımlar size bir sorum olcak. Belki hatırlayan olur beni bilmiyorum hep bebğimi kaybetme ihtimaliyle Rabbime binlerce şükür ki bu günlere geldim. Hastane süreçlerin çok fazla ve çok yıpratıcıydı. Hamileliğim yatağa bağımlı geçti. Şuanda 33+4 üm ve bebeğim son günlerde çok az hareket ediyor. Baştan beri kaybetme erken doğum vs vs risklerim vardı. Sizin son günlerinizde hani doğumdan önce böyle bir durum oldu mu? Dönerken bile sıpa rahatsız olur döverdi beni şimdi öyle şeyler yok. Zaten sürekli uzanma modundayım ayağa kalktığım zamanlar sürekli sancı var ayırt edemiyorum. Doktorlardan da bıktım artık bikaç gün sonra gitmem lazım 3 günde bi gitmek istemiyorum. Yani uzun lafın kısası doğum yaklaşınca harekette azalma oluyor mu?

Dogum yapan butun arkadaslari tebrik ediyorum cok sık girip okuyamiyorum bu ara kusura bakmayin allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Dogum yapmayi bekleyen arkadaslarimiza allah guc kuvvet versin kolayca kavussunlar yavrularina ve benim gibi gununu bekleyen arkadaslara allah bolcaaaaaaa sabır versin insallah hepimiz saglikla vaktiyle doguralim bebislerimizi

Kizlarrrr saka maka topigin ismini mi deistirsek erkenci kuslar diye ekim bebesi harici agustos ve eylül bebeleri oldular çoğunluk
Ne guzel anne oldunuz ama masallah hepinize rabbim bebislerinizin ayaklarina tas degdirmesin hayirli evlat olsunlar vatana millete ınsallah

hepinize duga ediyorum insallah rabbim kabul etsin

Stoğu fazla yaptığımdan elimde 2 paket hiç açılmamış 2 numara baby turco bez var uygun fiyata vercem almak isteyen varsa yardımcı olabilriim

Hiç gerek yok cnm biliyorsun ben ani doğum yaptım tek gecelik vardı yanımda bide alt üst takım asla giymedim tek gecelikle geçirdim pansuman günde 1 kere zaten oda saniye sürüyor hiç boşuna alma bence

Ayy nişan gelmiş ne güzel bebişte gelsin artık hayırla gelsin de.. dua et bize de gelsin şu nişan artık

Canım beni hayırlı uğurlu olsun maşallah her şey çok yolunda görünüyor
Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsin doğumu çam sakurada mı yaptın?
Kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma son günün biraz dinlen keyfini çıkar
Yarın kavuştay vakti
Hayırlı olsun canım sağ Salim büyütün inşallah
bu minikkuşlar çok tatlı oluyorlar
Biraz dinlen, Hikayeni de bekliyoruz
Tatlım benim gözün Aydın. Bebişin şuanda iyi olmasına cok sevindim.
Bu sıçramalar filan çok normal. Adapte olacak sıkma canını
Gaz sancısı da yapar sırt ve göğüs ağrısı. Sıcak tutmaya çalış kendini olur mu yürüdükçe de açılacaksın inşallah. Hepsi geçip gidiyor bi kaç güne
Maşallah en riskli dönemleri atlatmışsınız siz de
Böyle durumlarda bebişin hareketlerinin sayılması öneriliyor.
32-33 sonrası genel olarak hareketlerde bi azalma oluyor, hem bebeğin büyümesi hem de suyun artık yenilenmeyip azalmaya başlamasından dolayı.
Sorun hissettiğinizde doktora gitmekten çekinmeyin bence. Ama öncesinde tatlı atıştırıp ve sola yatıp hareket ediyor mu bekleyebilirsiniz.
Bir de doğum yaklaşınca da azalır derler ama buna çok takılmayın siz kendinizi genel olarak kontrol edin
Sağ Salim vakitlice alın kucağınıza inşallah

Oyyy maşallah maşallah maşallah yaa o duduşlar anneeeeee diyecek bir zaman sonra

Hadi inşallah zaman hem çok yavaş hem de çok hızlı geçiyormuş insan inanamıyor

Aynen öyle.. bugün oğluma baktım dün gibi doğduğu gün bıgün 3.sınıfa gidiyor nasıl geçti zaman hiç bilinmiyor gerçekten.. sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar

Ah normal doğum yapacak sonunda biri canım insallah hayırlısıyla kolaylıkla gelir bol bol merdiven çık in yürüyüs yap bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek kanala girmiş değil mi ?

Ah normal doğum yapacak sonunda biri canım insallah hayırlısıyla kolaylıkla gelir bol bol merdiven çık in yürüyüs yap bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek kanala girmiş değil mi ?
Bende normali bekliyorum ama yok 3 hafra önce resmen doğuruyorum sandım ağrı sızı adam vazgeçti gelmekten
Hayırlısı diyorum tabi.. hayırla gelsinler sağlıkla gelsinler.. bekliyoruz biz nasıl olsa

Bende normali bekliyorum ama yok 3 hafra önce resmen doğuruyorum sandım ağrı sızı adam vazgeçti gelmekten
Hayırlısı diyorum tabi.. hayırla gelsinler sağlıkla gelsinler.. bekliyoruz biz nasıl olsa
Gelecek o en doğru zamanı bekliyor annesi yer siler gibi hareket yapmak baya iyiymis bide benim arkadas öyle doğuma gitti aklıma gelmisken yazayım çömelip evin yerlerini sil kuzum

Gelecek o en doğru zamanı bekliyor annesi yer siler gibi hareket yapmak baya iyiymis bide benim arkadas öyle doğuma gitti aklıma gelmisken yazayım çömelip evin yerlerini sil kuzum

Sol kalçama ağrı giriyor yaa yürüyemiyorum.. azar azar yürüyeyim diyorum seke seke gidiyorum. Merdiven inip çıkayım diyorum sol kalçamdan olmuyor.. en rahat pilates topunda oturmak bide kelebek oturuşu

Gebelik sekeri olup dogum yapan arkadaslar dogumdan sonra nasil beslendiniz seker hemen normale donmezdir galiba degilmi.ben hastanede dogumu bekliyorum dunden beri sadece sut iciyorum nerdeyse doktorda sivi beslen diyor corbalari falan icemiyorum hastanede verilen hep pirincli unlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…