Hiç gerek yok cnm biliyorsun ben ani doğum yaptım tek gecelik vardı yanımda bide alt üst takım asla giymedim tek gecelikle geçirdim pansuman günde 1 kere zaten oda saniye sürüyor hiç boşuna alma benceAskılı emzirme özellikli geceliklerden aldım canım, yakası bağrı açık :) meme bölümü de çıt diye açılıyo, ben bütün boydan boya düğmeli alsam mı diyorum, pansuman falan yapıyorlar mı? Sıyırmak yerine düğme mi açsam? Yoksa gerek yok mu?
Olacak o çok güçlü sende çok güçlüsün inşallah Allah’ın izniyle kavuşacaksın doruk oğlumuzaCanım büyüyor hayırlısıyla, 2 kilo olmayı bekliyoruz hayırlısıyla. Sonra terhis kısmetse
Ayy nişan gelmiş ne güzel bebişte gelsin artıkYok canm bekliyorum uygulamaya göre bugün son 9 günüm.
Cumaretesi günü nisanım geldi pembemsi akıntı alttan muayene etti nts girdim bisey yok daha var dedi bekliyoruz bakalm simdilik normal istedigim icin doktorda bekliyor insallah 9 gün icinde kendiliginden gelir.
Nisanda geldi ama suyum falan gelmedi ne yuruyusler care ne sporlarartık dogurmak istiyorum ama 40 haftayi görücem sanırım
Canım beni hayırlı uğurlu olsun maşallah her şey çok yolunda görünüyorKızlaaaarrr Eylül annesi oldummmmm. Sabah kontrole geldim. Nst de sancı çıktı ama hiç hissetmedim. Sonra vajinal muayene yaptı 2 cm açıklık çıktı. Bebekte hala ters olunca yatırdılar. Sabah hafif kahvaltı yaptığım için 3 gibi girdim. 3.5 da sarı papatyam dünyaya geldi çok şükür. Sezeryan falan çok süper geçti. Hiç korkulacak birşey yok. Spinal yapıldı. Az önce ilk kez ayağa kalktım o epey zorlayiciymis. Az yürüdüm geri yattım tekrar nasıl kalkacam diye düşünüyorum. O da geçecek inşallah. Eşimle annem yanımda anca idare ediyorlar bizi kızlar haberiniz olsun. Bu arada kilomuz 3320 Gr boyumuz 49cm. Mesajları okuyamadım hepinize çok teşekkür ederim.
Kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma son günün biraz dinlen keyfini çıkarevet kızlar şafak 1nasipse yarın hamile olarak son günümü geçiricem. çok bambaşka karmakarışık duygular içindeyim. bir yanım nasıl heyecanlı nasıl mutlu bir yanım buruk bir yanım tedirgin stresli korkular içinde. tek dileğim sağ salim kızıma kavuşmak. planlı sezaryen olan her anne gibi sanırım bende değişik bir vicdan azabı içine girdim acaba yavrumun keyfi yerinde de biz zorla yerinden mi ediyoruz erkenden diye. daha ne düşünceler.. inşallah sonu güzel olur.
Hayırlı olsun canım sağ Salim büyütün inşallahHayırlı geceler kızlar. Giremedim bir türlü buraya. Çok şükür doğum yaptım bebeğim sağlıklı gözüküyor suanlik bir sıkıntı gözükmüyor dendi. Bende toparladim biraz öğlen 2 gibi çıktım ameliyattan. 2850 gram 50 santim boyunda minik oğlumdarisi sizlerin başına insaallah detayları yazmaya çalışacağım daha sonra insaallah Allaha emanet olun❤❤
Tatlım benim gözün Aydın. Bebişin şuanda iyi olmasına cok sevindim.Kızlar doğurdum çok şükür ikimizde iyiyiz 3100 gram 49 cm oğlum emzirmekte zorlandım ilk ama şimdi daha iyiyiz ameliyatta belden uyuştum fakat bebeğim çıktı gördüm iki dk sonra kalbim çarpmaya başladı sonrasını hatırlamıyorum odadaydim başım kalabalıktı ama oğlum yoktu oksijen vermişler ben geldikten sonra geldi oğlum şimdi uykusunda sıçrıyor biraz o sicradikca tabi bendetek sıkıntım şuan ayağa kalkınca zor nefes alıyorum göğüs kafeslerim ağrıyor ama gerçekten korktuğum kadar değilmiş şiddetli adet sancısı gibi sancılar oluyor arada inşallah hep böyle geçer hepinize sağlıklı kolay doğum nasip etsin Rabbim
Maşallah en riskli dönemleri atlatmışsınız siz deMerhabalarmaşallah grubun yarısı doğum yapmış Allah bağışlasın doktor kapısı önünde umutsuzca bekleyip sizlerden destek aldığm günleri hatırladım.. Geçti gitti çok şükür... Hanımlar size bir sorum olcak. Belki hatırlayan olur beni bilmiyorum hep bebğimi kaybetme ihtimaliyle Rabbime binlerce şükür ki bu günlere geldim. Hastane süreçlerin çok fazla ve çok yıpratıcıydı. Hamileliğim yatağa bağımlı geçti. Şuanda 33+4 üm ve bebeğim son günlerde çok az hareket ediyor. Baştan beri kaybetme erken doğum vs vs risklerim vardı. Sizin son günlerinizde hani doğumdan önce böyle bir durum oldu mu? Dönerken bile sıpa rahatsız olur döverdi beni şimdi öyle şeyler yok. Zaten sürekli uzanma modundayım ayağa kalktığım zamanlar sürekli sancı var ayırt edemiyorum. Doktorlardan da bıktım artık bikaç gün sonra gitmem lazım 3 günde bi gitmek istemiyorum. Yani uzun lafın kısası doğum yaklaşınca harekette azalma oluyor mu?
Oyyy maşallah maşallah maşallah yaaMaşallah hanımlar herkes yavrusunu sağ Salim kucağına almış, çok sevindim
Doğurmayabilse, Son uykularınızı uyuyun
Ben yine ayakta uyuyorum. Bizi bu duduşlar uykusuz bıraktı
Eki Görüntüle 3137219
Hadi inşallahOyyy maşallah maşallah maşallah yaao duduşlar anneeeeee diyecek bir zaman sonra
Hadi inşallahzaman hem çok yavaş hem de çok hızlı geçiyormuş insan inanamıyor
anommm yumus yumus oldum suanMaşallah hanımlar herkes yavrusunu sağ Salim kucağına almış, çok sevindim
Eki Görüntüle 3137219
Ah normal doğum yapacak sonunda biriYok canm bekliyorum uygulamaya göre bugün son 9 günüm.
Cumaretesi günü nisanım geldi pembemsi akıntı alttan muayene etti nts girdim bisey yok daha var dedi bekliyoruz bakalm simdilik normal istedigim icin doktorda bekliyor insallah 9 gün icinde kendiliginden gelir.
Nisanda geldi ama suyum falan gelmedi ne yuruyusler care ne sporlarartık dogurmak istiyorum ama 40 haftayi görücem sanırım
Bende normali bekliyorumAh normal doğum yapacak sonunda biricanım insallah hayırlısıyla kolaylıkla gelir bol bol merdiven çık in yürüyüs yap bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek kanala girmiş değil mi ?
Ahhhhhh eridiiiiiim eriiiiidiiiiiiiiimMaşallah hanımlar herkes yavrusunu sağ Salim kucağına almış, çok sevindim
Eki Görüntüle 3137219
Gelecek o en doğru zamanı bekliyor annesiBende normali bekliyorumama yok 3 hafra önce resmen doğuruyorum sandım ağrı sızı adam vazgeçti gelmekten
Hayırlısı diyorum tabi.. hayırla gelsinler sağlıkla gelsinler.. bekliyoruz biz nasıl olsa
Gelecek o en doğru zamanı bekliyor annesiyer siler gibi hareket yapmak baya iyiymis bide benim arkadas öyle doğuma gitti aklıma gelmisken yazayım çömelip evin yerlerini sil kuzum
Oyy bin kere masallah nasil bi tatlilik bu saglikli hayirli evlat olsun insallahMaşallah hanımlar herkes yavrusunu sağ Salim kucağına almış, çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?