2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar iyi geceler yarın 37 ye giriyoruz Allah'ın izniyle bu hafta güncellemesi ne olacak bakalım karnım taş gibi kasılma zaten oluyor gaz sancısı mı ekleniyor bilemedim gerilmiş tef gibi dolanıyorum
Birde şeffaf su gibi birşeyler geliyor ara ara altıma mı kaçırıyorum su mu bilmiyorum Dr a da yazamıyorum her hafta artık bu kadın manyak diyecek yüzüm kalmadı 37 . haftadaki arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

kontroller haftada 1 e düşmedi mi
bebek hareketli mi

ben large aldim canm cunku gogsumde ki kahverengi kisim cok buyudu ve ucu normalin 10 kati buyudu
Tamam kuzum benim minik çok beklememede gerek yok o zaman dahada büyümez minik olan kapakta gözüme çok minik geliyor 2 tane alsam geride satamam kullanmış derler

Vay be ben yine palalılara kaldım tek o kaldı birde reflu yatağı pişik kremi ne aldın
reflu yatagi almadim. alir miyim bilmiyorum da. boyle havluyu yada carsafi tulo yapup bebegi yan yatiriyorlar icine oyle bisiler yaparim en basta diye dusundum.
pisik kremide arkadasim alicam dedi , dogal yaglardan birseyms. gecen burada da biri konusmustu , kantaron yagida cok iyi geliyormus pisige diye

Evet tatlım kantaron en iyisi diyorlar ama bazı bebeklerde kabarık kabarık alerjide yapabiliyormus en iyisi hergun suyla yıkamak sanırım

Evet tatlım kantaron en iyisi diyorlar ama bazı bebeklerde kabarık kabarık alerjide yapabiliyormus en iyisi hergun suyla yıkamak sanırım
ilk bir kac ay kaynatilmis sogutulmus suya pamuk batirarak silmek en iyisi diyorlar
bakalim bir kac farkli islak mendil almistim eger pisik fln olursa mecbur pamuklu suya donerim

ilk bir kac ay kaynatilmis sogutulmus suya pamuk batirarak silmek en iyisi diyorlar
bakalim bir kac farkli islak mendil almistim eger pisik fln olursa mecbur pamuklu suya donerim
Bende e bebek büyük pamugundan aldım kuzum onada bir bak kendi markası yarın resmini atarım büyük olduğu için bir hamlede kolay siliniyor

Loresima8989 Bebitomun yarın doğumu vaar.
Nasıl hissediyorsun kendini güzellik?

Bu hafta çok doğum var sana da iki gün kaldı çok heycanlı açıkçası zamanı gelmiş gibi hissetmiyorum sanki erken doğum yapıyor gibi tuhaf bi his herkesten dua beklerim çiçeklerim umarım su gibi geçiririz hepimiz Allaha emanetsiniz

İnşallah minnoşumm, sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim, bebito da sağlıkla gelsin.

Evet benim şafak da 2, elim ayağım titriyor.

Ay bende daha sabah seni merak ettim varya dedim girseydi yazarsı kesin diye. Allah yardımcınız olsun canım benim sende bebekte iyisin insallah. Sorunsuz geçsin insallah sürecin
Çook şükür iyiyiz sağlıksal açıdan yazamadım giremedim birazcık korkulu bir süreç oldu ama sonu güzeldi
Teşekkür ederim canım benimm sorun şöyle oldu tamam bi şeyler riskli biliyosun ama ben perşembe beklerıen bir anda hani ne bileyim yani çantam falanda hazır her şeyde mental olarak sanırım 48cm 2930 gr kanamam olmuş gecesinde uyanınca hemen doktora yazdım gittik nstler muayeneler zaten yarına hazırız bebeği strese sokmayalım tehlikeye atmayalım dedi çok travmatik değilde yinede korktum spinaldende vazgeçtim son anda genel anestezi ile aldık bebişi kucağımıza sarılığını takip ediyoruz uyumuyorum sürekli memedeyiz karnımda ağrıyor hala biraz
hayirli olsun kizlar
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin evlatlariniza

Herkes umarım hayırla sağlıkla alır kucağına ama bence en kolayı hamilelikmiş şu an nuyuyabilirim ama uyuyamıyorum bakmak istiyorum nefes alıyomu ağlayacakmı biraz ağrılarda sağolsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…