37+1 bu gun bendeki olaylar soyleydi gaz, mide yanmasi reflü, koyu kivamli mukus iki defa oldu az miktarda rengi sari-kahverengiydi, cinsel istekte baya baya bir istek, vajinada ve makatta basi hissi bebek zorluyordu surekli catiyi, kasik agrisi kramp gibi batma gibiKizlar iyi geceler yarın 37 ye giriyoruz Allah'ın izniyle bu hafta güncellemesi ne olacak bakalım karnım taş gibi kasılma zaten oluyor gaz sancısı mı ekleniyor bilemedim gerilmiş tef gibi dolanıyorum
Birde şeffaf su gibi birşeyler geliyor ara ara altıma mı kaçırıyorum su mu bilmiyorum Dr a da yazamıyorum her hafta artık bu kadın manyak diyecek yüzüm kalmadı37 . haftadaki arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Basagim hayirlisinla bir dogur bende bir gazla arkandan gelicem insallahİnşallah minnoşumm, sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim, bebito da sağlıkla gelsin.
Evet benim şafak da 2, elim ayağım titriyor.
yaa çok hevesleniyorum siz böyle yazdıckaÇok sağolun teşekkür ederimRabbim hepimizinkileri bizlere bağışlasın. Bebişleri doğmayan arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın. Gözlerimi alamıyorum üzerinden hiç uyuyasım gelmiyo. İnsan inanamıyor resmen Rabbimizin mucizeleri, hediyeleri bu minik insanlar bize
Sancı gibi mii38+2 bugün vajinada aşırı ağrı hissediyorum yürürken yırtılıyor içerden bişey sanki. Bebekte çok hareketli. Sırtımda ağrı var doğum mu başlıyor acaba
Yok kuzum Diloşu soruyorum. Dilara diye yazdım direk. Ay çok şükür bende acaba sarılık mı oldu ki dedim ama atlattılarsa çok şükürDiloş değil yavrum Dilara’yı soruyor. Diloşum iyi merak etmeyin.Dora sarılık için iki gün hastanede kaldı ama atlattı çok şükür.
Oyyy canım benim iyi 38 e girdin bende ha gayret diyorum yarış atı gibi hissediyorum bir gün geçtikçe hamd olsun diyorum gaz mide yanması baskı ve kasılma var 2 hafta daha Allah'ım37+1 bu gun bendeki olaylar soyleydi gaz, mide yanmasi reflü, koyu kivamli mukus iki defa oldu az miktarda rengi sari-kahverengiydi, cinsel istekte baya baya bir istek, vajinada ve makatta basi hissi bebek zorluyordu surekli catiyi, kasik agrisi kramp gibi batma gibisukur 38ci haftaya basladim bklm bu hafta son zaten sezaryanla finali yapicaz allahin izniyle
(Yazik bee ne cektim haa bu hafta)
Ah seni çok iyi anlıyorum ben kendi ailem dahil onun ailesinide doğurduktan sonra gelmelerini isteyeceğim öyle anlaştık çünkü normal doğum nasip olursa sancısı osu busu yani rahat olmam gerekiyor eşim ve bi arkadaşımın yanımda olması bana yetecek. Ve özellikle hastaneye gideceğim zaman kimseye haber vermeyeceğim o telefon trafiği bile insanı gerebilecek bir durum. Doğurduktan sonra haberleri olsun ya en güzeli en temiziBen gelmesinler demiyorum ama ameliyata girmeden önce istemiyorum doğsun bebek akşam gelsin görsünler odaya baygın geliyosun ilk emzirme şu bu özel anları çekirdek aile yaşamak istiyorum doğumdan sonra gelsinler hastane de çok kalabalık istemez dedm yüzüm düştü diye gitti içerde yattı şuana kadar olmayan stresim şuan başladı
Aah ah kızım 20 günlükken sleepy bez ve ıslak mendil yüzünden çok kötü pişik olmuştu egzama ve mantar tedavisi gördü daha 40ı çıkmadan... O gün bugündür baktım kızarıyor aanında ıslak pamuğa geçerim ıslak mendiller bebiş cildini tahriş ediyor gerçekten deilk bir kac ay kaynatilmis sogutulmus suya pamuk batirarak silmek en iyisi diyorlar
bakalim bir kac farkli islak mendil almistim eger pisik fln olursa mecbur pamuklu suya donerim
Evlat aile sevgisi vs hepsi sıfır ama ben dedesini bilsin istiyorum ilerde kendi görüşmek istemezse kendi karar versin
Ben sevgi samimiyet göstermiyorum oda aynı şekilde mesafeli bir ilişkimiz var
Bizimkiler de aynı hep şaşırıyorum eşim nasıl içlerinden böyle çıkmış diye ağızlarını dahi açtırmaz bana bi laf söyleyecek olsunlar mahveder hepsini annesi de dahil eşim en büyük şansım yani bu ailedeki
İşte olması gereken bu.Maalesef eşim bana yapılan psikolojik şiddeti hiç göremedi, beni çok yıprattılar hiçbir şeye sesini çıkarmadı, şimdi müsaade etmiyor çok şükür. Uyandı artık.
Amin minnoşum inşallah.Basagim hayirlisinla bir dogur bende bir gazla arkandan gelicem insallahtakatim kalmadi haa
Bende her aksam cok sukur bir gun daha sag salim atlattik diyorum sabah uyaninca sukur cekiyorum boyle boyle rabbim yuzumuze guldu bak ne guzel haftalara geldik kuzumOyyy canım benim iyi 38 e girdin bende ha gayret diyorum yarış atı gibi hissediyorum bir gün geçtikçe hamd olsun diyorum gaz mide yanması baskı ve kasılma var 2 hafta daha Allah'ımsenin de az kaldı canım
Amin minnoşum inşallah.
Bittik vallahi bittik.Uslu bir kız olup sıranı mı bekledin sen tatlış.
Topikte Dilara da olunca şey oldu demek ki.yaa çok hevesleniyorum siz böyle yazdıcka
Sancı gibi mii
Yok kuzum Diloşu soruyorum. Dilara diye yazdım direk. Ay çok şükür bende acaba sarılık mı oldu ki dedim ama atlattılarsa çok şükür
İnşallah bu seferki ameliyatın güzel geçecek seni şaşırtacak.Napim sende cok bekledin kiz duga ediyorum hayirlisinla dogurda bana sira gelsin artik vallahi korku falanda kalmadi biran once gunum gelsinde alayim su kizi kucagima
Bugün itibariyle 37+0 oldum kuzum. Bu hafta gündüz bebeğin hareketleri acayip azaldı böyle sırt üstü yatıp özellikle rahatsız ediyorum hareket etsin diye. Geceleri uyumadan önce hareketliydi oda eskiye nazaran biraz azaldı. Yerleri tamamen daraldı ondan sanırım. Ara ara sanki akşama adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir sızlama oluyor. Kasılma dediğimiz olay bebeğin sertleşip sonra bir anda yumuşamasıysa onu yaşıyorum ara ara. İdrarımı tutamıyorum artık günde 3-4 kez çamasır değiştiriyorum bildiğin böyle öksürürkenn yürürken vs bi bakmısım akmış gidiyor. Mide yanmalarım vardı azaldı çok şükür hatta bazı günler olmuyor bile sanırım bebek yukarıya baskısını azalttı. Daha doktora gitmediğim için yönü ne alemde anlamıyorum bile. Düzenli olmasada yürüyüşlerimi yapıyorum . Perşembe günü doktora gitcem yoksa ben 37. Hafta iyibariyle merdiven inip cıkma squat vs baslıyım diyordum ama en son 33. Haftada gittiğim için doktora perşembeye kadar sadece yürüyüşlerimi yapcam bebeğin durumu en alemde bilmiyorum çünküü. Bizde şimdilik durumlar böyle sanırım nts olayı 38. Haftaya kaldı bende artık çatı muayanesi vs de o zaman olurum gibi oda bebek döndüyse 33. Haftadayken hala popo aşağıdaydı cünküKizlar iyi geceler yarın 37 ye giriyoruz Allah'ın izniyle bu hafta güncellemesi ne olacak bakalım karnım taş gibi kasılma zaten oluyor gaz sancısı mı ekleniyor bilemedim gerilmiş tef gibi dolanıyorum
Birde şeffaf su gibi birşeyler geliyor ara ara altıma mı kaçırıyorum su mu bilmiyorum Dr a da yazamıyorum her hafta artık bu kadın manyak diyecek yüzüm kalmadı37 . haftadaki arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Eğer suyun geliyorsa sürekli gelmesi lazım. Yani sabah geldi sızıntı akşama bir şey yok gibi olmaz. Takibini yaparsın. İdrar kesene baskı çok fazla olduğu için idrarını tutamayıp biraz kaçırman çok normalKizlar iyi geceler yarın 37 ye giriyoruz Allah'ın izniyle bu hafta güncellemesi ne olacak bakalım karnım taş gibi kasılma zaten oluyor gaz sancısı mı ekleniyor bilemedim gerilmiş tef gibi dolanıyorum
Benim de 33 ye popo aşağıdaydı. Dönmüştür şuanda. Zaten aşagıya doğru hafifleme hissediyorum diyorsun. Muhtemelen başını iyice aşağıya yerleştirmiştir.Bugün itibariyle 37+0 oldum kuzum. Bu hafta gündüz bebeğin hareketleri acayip azaldı böyle sırt üstü yatıp özellikle rahatsız ediyorum hareket etsin diye. Geceleri uyumadan önce hareketliydi oda eskiye nazaran biraz azaldı. Yerleri tamamen daraldı ondan sanırım. Ara ara sanki akşama adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir sızlama oluyor. Kasılma dediğimiz olay bebeğin sertleşip sonra bir anda yumuşamasıysa onu yaşıyorum ara ara. İdrarımı tutamıyorum artık günde 3-4 kez çamasır değiştiriyorum bildiğin böyle öksürürkenn yürürken vs bi bakmısım akmış gidiyor. Mide yanmalarım vardı azaldı çok şükür hatta bazı günler olmuyor bile sanırım bebek yukarıya baskısını azalttı. Daha doktora gitmediğim için yönü ne alemde anlamıyorum bile. Düzenli olmasada yürüyüşlerimi yapıyorum . Perşembe günü doktora gitcem yoksa ben 37. Hafta iyibariyle merdiven inip cıkma squat vs baslıyım diyordum ama en son 33. Haftada gittiğim için doktora perşembeye kadar sadece yürüyüşlerimi yapcam bebeğin durumu en alemde bilmiyorum çünküü. Bizde şimdilik durumlar böyle sanırım nts olayı 38. Haftaya kaldı bende artık çatı muayanesi vs de o zaman olurum gibi oda bebek döndüyse 33. Haftadayken hala popo aşağıdaydı cünkü
Doktor eline bir eldiven takmak suretiyle vajinadan içeri elini sokup oranın alanına bakıyor. Müsait mi bebeğin geçişi için diye. Ayrıca rahim ağzında açıklık var mı varsa kaç cm diye parmağıyla ölçüyor. Ben ilk defa muayenede görmüstüm başta baya bı şaşırdım elini içeri sokuncaÇatı muayenesi nasıl bir şey
Uyuyamıyorum heycandansecret07
Loresima8989
Kızlaar biz sabah uyanana kadar siz yavru kuşlarınız kucağınıza almış olursunuzRabbim kolaylıklar versin inşallah ağrısız sızısız ameliyattan çıkmanızı nasip etsiin Kendinizi iyi hissettiğiniz anda güzel haberlerinizi bekliyoruz
Doktoruma da söyledim, doğumdan sonra bile kusacağımı, bulanacağımı düşünüyorum, senelerce böyle gidecek kesin dedimHahaha kesildi canim hele ki son gunlerde bir mide yanmam vardi ki dillere destan, ameliyattan bir ciktim ki hepsi bitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?