2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İşte olması gereken bu. Maalesef eşim bana yapılan psikolojik şiddeti hiç göremedi, beni çok yıprattılar hiçbir şeye sesini çıkarmadı, şimdi müsaade etmiyor çok şükür. Uyandı artık.

Birbasak kız ben kıyamıyorum ona ama dün gece sinir etti. Habersiz abisini getirmiş bende ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum bide dönmüş çay koymadınız mı dedi haber mi verdin dedim. Böyle birşeyi nasıl yaptı anlamıyorum. Haber verirdi normalde tam kavgalıktı ama halim yoktu.. gece ama naptım ahh uhh ayy abartmış olabilirim azcık..

Vallahi ben karışmayacağım söyler söylemez kendisi bilir ama o ablası fazla kapalı tutamaz ağzını, zaten nasıl sustu şimdiye kadar hayret ettim.
Valla tuttuguna emin misiniz kız görümcenin annesi ve kardeşelriyle arası nasıl bilmem ama baktıgın zaman söyler gibi
En sevdiğim taktiik 1 gece inlemelii uyku sonucu 1 hafta prensesler gibiyim modum

Valla tuttuguna emin misiniz kız görümcenin annesi ve kardeşelriyle arası nasıl bilmem ama baktıgın zaman söyler gibi

En sevdiğim taktiik 1 gece inlemelii uyku sonucu 1 hafta prensesler gibiyim modum
Hakediyorlar bazen yapacak birşey yok yarın doktora gideceğiz zaten gerginim neler oluyor içerde merak içindeyim. 7 ekime kadar bekleme taraftarıyım yoksa alın dicem 8inde öyle planladım kendim çarşamba koz kardeşim de gelecek nasip olursa o geldikten sonra doğsa çok daha güzel olur oğluma teyzesi bakar en azından kafam kalmaz.. baya yoğun kafamdaki düşünceler. Son ana gelince daha da artıyormuş

eve gelme kısmında kesinlikle. ben hastaneden bahsediyorum

Kesinlikle kimseyi istemiyorum bende.. telefonum dahi çalmasın istiyorum hoş bu defa eşimi yada annemi arıyorlar
Geçen gün kapı süsü fotosunu kardeşime attım annemi aradı direk anne ablam doğurdu mu diyor heyecanlanmış kıyamam

Gece de beklesinler bari :)) ya gelirler guzel yollu eşin yolcu eder onlari.. ya da tatli dilli biri... benim durumum ne olur bilmiyorum hoc de konusmadim . Annem kalmak ister mi onu da bilmiyorum ama esim kalsin istiyorum hastanede ...Daha rahat ederim gibi... canını sıkma sadece esine gelsinler de uzun kalirlarsa eger dinlenme bahanesiyle ki sende dinlencen . Belki uykusuz olacaksin. Yolcu eder. Sıkıntı yapma. Ben evde izdiham olur diye korkuyorum . Benim derdim de o :)

Ay bende perşembeye alabildim randevuu 4 hafta olacak artık bende merak ediyorum ne alemde orda. Senin haftan ileride senin merak daha farklıdır tabii sağlıkla gelsin minik kuşş
İnsanlar merak mı ediyor napıyorsa geçen gün arkadaşım mesaj atmıs daha doğum olmadı mı diye 36. Haftamdayım daha var vaktim dedim senin hamilelik niye uzun sürdü diyor dedim bende herkes gibi benim hamileliğimde 40 haftadan hesaplandı ekstra azaltan artıran doktor olmadı yazdım direk bozuldu ben erken öğrendim ya ondan geçmiyor heralde zaman filan diyor hayır benden de mi erken öğrendin de böyle bi cümle kurabiliyorsun

Aynı durum bizdede var herkes dogurmadinmi daha diyor zaten zor geçiyor günler bu laflar da moral bozuyor?

Benim son günler artık evet. Tek sıkıntım bebek kanala girmemiş sağına yat dedi dün doktorum ayakta durma dedi bugünde aksi gibi hep ayaktaydım yarın sabah gideceğiz yine hayırlısı olsun ama ilki normaldi buda normal olsun istiyorum bakalım..

Sorma sorma insanlar aşırı meraklı anne baba kardeş neyse de dıdımın dıdısı ne alaka diyorsun daha olmadı mı diye soruyor. He oldu saklıyoruz

Aa ne abartması az bile yapmışsın hak etmiş, çok ayıp enişte bey.

Bunlardan her şey beklenir bebito, bildiği halde oğlunu aramıyor da olabilir, çünkü nedeeen? Çünkü umrunda değil.

Yaa ne güzel taktikler yapıyorsunuz ben her an zaten acı çektiğim için taktik yapamadan gebelik bitti ınısını sıtıyım.

Çok şükür günün sonunda siz varsınız yanında

Çok merak ediyorum seni
iyi olmanıza çoksevindim
Çıktınız mı hastaneden ?
Hastaneden çıktım üçüncü gün normalde ama dün yine hastanedeydim narkozla ilgili sıkıntı yaşadım çok şükür bugün çok daha toparlanmış durumdayım yavrumu bile yeni yeni seviyorum daha doğum yaptığımi bugün anladım

Canim dünyanın en utangaç insanıyım goguslerimi annem ilk defa görmüştür herhalde valla ameliyat sonrası kayınvalidem bile odafaydi kimseyi gözüm görmedi ve iyi ki herkes gelmiş o kadar yardımcı oldular ki . Göğsümu tuturmayi beceremedim annem olmadığı zamanlarda kayınvalidem yardım etti . Eşim bebek tutmaktan hiç çekinmeyen biri ama benimle iki kişinin ilgilenmesi gerekti . Biri. Bebekle biri benle . O yüzden hiç kendini bunlara germe. Yardıma çok ihtiyacın oluyor

en az 3 ay eve kimse gelmemeli bence de ama hastane ziyaretlerini
sıkıntılı bulmuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…