İşte olması gereken bu.Evlat aile sevgisi vs hepsi sıfır ama ben dedesini bilsin istiyorum ilerde kendi görüşmek istemezse kendi karar versin
Ben sevgi samimiyet göstermiyorum oda aynı şekilde mesafeli bir ilişkimiz var
Bizimkiler de aynı hep şaşırıyorum eşim nasıl içlerinden böyle çıkmış diye ağızlarını dahi açtırmaz bana bi laf söyleyecek olsunlar mahveder hepsini annesi de dahil eşim en büyük şansım yani bu ailedeki
Valla tuttuguna emin misiniz kız görümcenin annesi ve kardeşelriyle arası nasıl bilmem ama baktıgın zaman söyler gibiVallahi ben karışmayacağım söyler söylemez kendisi bilir ama o ablası fazla kapalı tutamaz ağzını, zaten nasıl sustu şimdiye kadar hayret ettim.
En sevdiğim taktiikBirbasak kız ben kıyamıyorum ona ama dün gece sinir etti. Habersiz abisini getirmiş bende ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum bide dönmüş çay koymadınız mı dedi haber mi verdin dedim. Böyle birşeyi nasıl yaptı anlamıyorum. Haber verirdi normalde tam kavgalıktı ama halim yoktu.. gece ama naptım ahh uhh ayy abartmış olabilirim azcık..
eve gelme kısmında kesinlikle. ben hastaneden bahsediyorumİlk günler bence kesinlikle sadece anne baba bebek olmalı anneanne de olur ama o kadar sonradan herkes görsün
Hakediyorlar bazen yapacak birşey yokValla tuttuguna emin misiniz kız görümcenin annesi ve kardeşelriyle arası nasıl bilmem ama baktıgın zaman söyler gibi
En sevdiğim taktiik1 gece inlemelii uyku sonucu 1 hafta prensesler gibiyim modum
eve gelme kısmında kesinlikle. ben hastaneden bahsediyorum
Gece de beklesinler bari :)) ya gelirler guzel yollu eşin yolcu eder onlari.. ya da tatli dilli biri... benim durumum ne olur bilmiyorum hoc de konusmadim . Annem kalmak ister mi onu da bilmiyorum ama esim kalsin istiyorum hastanede ...Daha rahat ederim gibi... canını sıkma sadece esine gelsinler de uzun kalirlarsa eger dinlenme bahanesiyle ki sende dinlencen . Belki uykusuz olacaksin. Yolcu eder. Sıkıntı yapma. Ben evde izdiham olur diye korkuyorum . Benim derdim de o :)Hastanede kaç kişi bekledi sizi kızlar bizimkinin ailesi de gelecekmiş ben sadece görümceye gelebilirsin demiştim zaten kendi annem var,anne baba da gelecekmiş nasıl rahat edeceğim bilmiyorum doğumdan sonra gelsinler dedim seni görmek istiyolar diyo eş.. Ben kalabalıkta daha stres oluyorum :/ ilkinde doğumdan çıktım odada bi ton millet o halde kimse görsün beni istemem napcam bilmem
Ay bende perşembeye alabildim randevuu 4 hafta olacak artık bende merak ediyorum ne alemde orda. Senin haftan ileride senin merak daha farklıdır tabii sağlıkla gelsin minik kuşşHakediyorlar bazen yapacak birşey yokyarın doktora gideceğiz zaten gerginim neler oluyor içerde merak içindeyim. 7 ekime kadar bekleme taraftarıyım yoksa alın dicem 8inde öyle planladım kendim çarşamba koz kardeşim de gelecek nasip olursa o geldikten sonra doğsa çok daha güzel olur oğluma teyzesi bakar en azından kafam kalmaz.. baya yoğun kafamdaki düşünceler. Son ana gelince daha da artıyormuş
İnsanlar merak mı ediyor napıyorsa geçen gün arkadaşım mesaj atmıs daha doğum olmadı mı diye 36. Haftamdayım daha var vaktim dedim senin hamilelik niye uzun sürdü diyorKesinlikle kimseyi istemiyorum bende.. telefonum dahi çalmasın istiyorumhoş bu defa eşimi yada annemi arıyorlar
Geçen gün kapı süsü fotosunu kardeşime attım annemi aradı direkanne ablam doğurdu mu diyor heyecanlanmış kıyamam
Canım kanama dolayısıyla çarşamba günü acil aldık şu an burun tıkanıklığı emzirme çabası çiş takibi uğraşıyoruzzL lumos_maxima kuzum doğumun vardı bugüün bizlere de güZel haberleri ver insallahKolay bir doğum olmustur umarıöm
Aynı durum bizdede var herkes dogurmadinmi daha diyorAy bende perşembeye alabildim randevuu 4 hafta olacak artık bende merak ediyorum ne alemde orda. Senin haftan ileride senin merak daha farklıdır tabii sağlıkla gelsin minik kuşş
İnsanlar merak mı ediyor napıyorsa geçen gün arkadaşım mesaj atmıs daha doğum olmadı mı diye 36. Haftamdayım daha var vaktim dedim senin hamilelik niye uzun sürdü diyordedim bende herkes gibi benim hamileliğimde 40 haftadan hesaplandı ekstra azaltan artıran doktor olmadı yazdım direk bozuldu ben erken öğrendim ya ondan geçmiyor heralde zaman filan diyor hayır benden de mi erken öğrendin de böyle bi cümle kurabiliyorsun
Ay bende perşembeye alabildim randevuu 4 hafta olacak artık bende merak ediyorum ne alemde orda. Senin haftan ileride senin merak daha farklıdır tabii sağlıkla gelsin minik kuşş
İnsanlar merak mı ediyor napıyorsa geçen gün arkadaşım mesaj atmıs daha doğum olmadı mı diye 36. Haftamdayım daha var vaktim dedim senin hamilelik niye uzun sürdü diyordedim bende herkes gibi benim hamileliğimde 40 haftadan hesaplandı ekstra azaltan artıran doktor olmadı yazdım direk bozuldu ben erken öğrendim ya ondan geçmiyor heralde zaman filan diyor hayır benden de mi erken öğrendin de böyle bi cümle kurabiliyorsun
Aa ne abartması az bile yapmışsın hak etmiş, çok ayıp enişte bey.Birbasak kız ben kıyamıyorum ona ama dün gece sinir etti. Habersiz abisini getirmiş bende ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum bide dönmüş çay koymadınız mı dedi haber mi verdin dedim. Böyle birşeyi nasıl yaptı anlamıyorum. Haber verirdi normalde tam kavgalıktı ama halim yoktu.. gece ama naptım ahh uhh ayy abartmış olabilirim azcık..
Bunlardan her şey beklenir bebito, bildiği halde oğlunu aramıyor da olabilir, çünkü nedeeen? Çünkü umrunda değil.Valla tuttuguna emin misiniz kız görümcenin annesi ve kardeşelriyle arası nasıl bilmem ama baktıgın zaman söyler gibi
En sevdiğim taktiik1 gece inlemelii uyku sonucu 1 hafta prensesler gibiyim modum
Çok şükürİşte olması gereken bu.Maalesef eşim bana yapılan psikolojik şiddeti hiç göremedi, beni çok yıprattılar hiçbir şeye sesini çıkarmadı, şimdi müsaade etmiyor çok şükür. Uyandı artık.
Hastaneden çıktım üçüncü gün normalde ama dün yine hastanedeydim narkozla ilgili sıkıntı yaşadım çok şükür bugün çok daha toparlanmış durumdayım yavrumu bile yeni yeni seviyorum daha doğum yaptığımi bugün anladımÇok merak ediyorum seni
iyi olmanıza çoksevindim
Çıktınız mı hastaneden ?
Canim dünyanın en utangaç insanıyım goguslerimi annem ilk defa görmüştür herhalde valla ameliyat sonrası kayınvalidem bile odafaydi kimseyi gözüm görmedi ve iyi ki herkes gelmiş o kadar yardımcı oldular ki . Göğsümu tuturmayi beceremedim annem olmadığı zamanlarda kayınvalidem yardım etti . Eşim bebek tutmaktan hiç çekinmeyen biri ama benimle iki kişinin ilgilenmesi gerekti . Biri. Bebekle biri benle . O yüzden hiç kendini bunlara germe. Yardıma çok ihtiyacın oluyorBen gelmesinler demiyorum ama ameliyata girmeden önce istemiyorum doğsun bebek akşam gelsin görsünler odaya baygın geliyosun ilk emzirme şu bu özel anları çekirdek aile yaşamak istiyorum doğumdan sonra gelsinler hastane de çok kalabalık istemez dedm yüzüm düştü diye gitti içerde yattı şuana kadar olmayan stresim şuan başladı
Yani yaniDorukcum hastaneden ciksin , sizde bir oturup konusursunuz kayinvalidesi
en az 3 ay eve kimse gelmemeli bence deKesinlikle kimseyi istemiyorum bende.. telefonum dahi çalmasın istiyorumhoş bu defa eşimi yada annemi arıyorlar
Geçen gün kapı süsü fotosunu kardeşime attım annemi aradı direkanne ablam doğurdu mu diyor heyecanlanmış kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?