2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım kanama dolayısıyla çarşamba günü acil aldık şu an burun tıkanıklığı emzirme çabası çiş takibi uğraşıyoruzz
Ay bende daha sabah seni merak ettim varya dedim girseydi yazarsı kesin diye. Allah yardımcınız olsun canım benim sende bebekte iyisin insallah. Sorunsuz geçsin insallah sürecin
Aynı durum bizdede var herkes dogurmadinmi daha diyor zaten zor geçiyor günler bu laflar da moral bozuyor?
Hayır millete ne bide ben kimseye daha doğurmadın mı diye soramam bile ya. Hayır bu kişi benim ailemden birisi yada can ciğer arkadaşım olmadıgı sürece tesadüf hamileliğini söylemiştir öğrenmişimdir sormam ki yani doğum yapacağı tarihide bilmem ne biliyim değişik insanlar
Bide bunun meraktan fotoğrafını atar mısın kısmı var ya atmam da zaten yani ben en son ünide görmüş birisi cocugumu niye görmek ister ki ayda yılda bir konustugumuz insan
valla bende son zamanlar geliştirdim bu taktiği 34. Haftaya kadar sıkıntılı zamanlarda dahil kimseyi peşimden koşturmadım kimseye yük olmadım ağrım sızım olsa bile sustum ki eşimde dahil naz yapmadım ama 34. Haftada bana sinir geldi artık baktım ben iyiyim dedikce insanlar saçma sapan takılıyor önemsiz davranıyor bende o zaman başladım

Ohh canına değsin minnoşum, insanlar bundan anlıyor demek ki.

Çok şükür canım yavruyu yerimize de öp
Hayyal canım sen nasıl oldun gelişmelerden hiç haberim yok
Canım rutin devam ediyoruz. Karaciğer enzimleri yüksekti, o da kilo alımını yavaşlatmıştı. Şimdilerde değeri yavaş yavaş düşüşe geçti, kilo almaya başladı ama hala 25cc besleniyor haftada 2 kanguru bakımı yapıyoruz. Doruk kuş ile birbirimize uyum süreci

Ben de göğsümü herkesin görmesinden yana sıkıntıdayım ilkinde yaşadım biliyorum hemşirenin yanında bi başka el daha sıkıyodu ne münasebet ben kalabalık sevmiyorum ilk anneliğim de değil diye istemem büyük ihtimal ama umarım kimsenin kalbini kırmam kaynanam süt yokmu süt varmı meselesine girer çünkü o zaman gerilirim

Oy yavrum benim inşallah en kısa zamanda her an yaninda olsun

Ay ne güzel bir haber Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun inşallah

Canım gözünüz Aydın maşallah olsun sana da bebişe de
Çok sağolun teşekkür ederim Rabbim hepimizinkileri bizlere bağışlasın. Bebişleri doğmayan arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın. Gözlerimi alamıyorum üzerinden hiç uyuyasım gelmiyo. İnsan inanamıyor resmen Rabbimizin mucizeleri, hediyeleri bu minik insanlar bize

Kizlar merhaba, bu kasilma dedigimiz sey karnimizin once tas gibi sertlesip sonra yumusamasi mi oluyor? Bu sekilde sertlesirken karin agrisi gibi bir agri da oluyor sonra yumusayinca geciyor. Bu rahim kasilmasi mi?
Aynen anlattigin gibi kuzum sadece devamliligi dogum basliyor demek 3 4 saat ara veriyorsa yalanci kasilmadir kendini takip et agrilar ve kasilmalar kac dakikada bir giriyor nekadar suruyor en az 30 60saniye surmesi gerekiyor hayirlisinla kavus insallah yavruna darisi basimiza

Kizlar merhaba, bu kasilma dedigimiz sey karnimizin once tas gibi sertlesip sonra yumusamasi mi oluyor? Bu sekilde sertlesirken karin agrisi gibi bir agri da oluyor sonra yumusayinca geciyor. Bu rahim kasilmasi mi?
Evet bu kasılma ama doğum sancısı değil. Doğum sancısı daha ağrılı halı gibi oluyor.

-Sunshine ben doğurdummm ani bir kararla çarşambaya aldık doğumu çok şükür iyiyiz diyelim doğum bekleyen tüm canlar inşallah hayırla doğurunn

Canım kanama dolayısıyla çarşamba günü acil aldık şu an burun tıkanıklığı emzirme çabası çiş takibi uğraşıyoruzz
Kuzum gözünüz Aydın olsun. Kanama cok problem olmamıştır inşallah. Doğum hikayeni de bekleriz :)
Bebiş kaç kg boy doğdu bakalım
Kuzum inşallah en kısa sürede toparlarsın
sezaryen etkisi maksimum 15 güne geçer, bende dikişlerde biraz acı kaldı sadece
halbuki biz kızıma ne çeyizler düzeceğiz hele bir hastaneden çıkalım da -Sunshine merak etme sen

Yani yani
Yaaa
en az 3 ay eve kimse gelmemeli bence de ama hastane ziyaretlerini
sıkıntılı bulmuyorum açıkçası
Sanırım hastanede eşe çok iş düşüyor. Geleni gideni, anneye mahremiyeti sağlayacak kişi hep eş. Eş süreci güzel yönetince gelen giden de sıkıntı olmaz pek gibi.
Benimki şimdi müsade edelim diye milleti dışarı çıkarıp içeri alıyordu sorun olmadı o yüzden
Ama ilk gün Akşama doğru gelinmesi gerçekten en doğrusu sanırım.
Birbasak -Sunshine kızlar siz dilarayla konusuyor musunuz? Doğumdan sonra illa ki girmeye vakti olmamıştır ama bir ara yazdı sonra girmedi hiç her şey yolunda mı haberiniz var mı
Ben de cok merak ediyorum iyidir inşallah
Yine bi kaybolmuştu ev taşımıştı iyiydi yine iyidir diye umut ediyorum:)
Dilos6342
Ay valla insanı hele ilk zamanlar uyku tutmuyor gözünü ayrıramıyosun gerçekten 2 gece hastanede kaldım toplamda 2 saat uyumadım
Mucizeler gerçekten
Eveeeeet kizlar ben bu gun dogurmazsam demekki sezaryan gunu dogurucam olesiye ev isi yaptim bugun bakalim neler olacak merakla bekliyorum icimden bir hiss bugun kalk bebek gelecek evi topla bebege hazir et dedi bende yaptim hadi hayirlisi
Kız az sabredin belki 2 haftaya kendi gelir dursunlar az daha içerde

Ben de cok merak ediyorum iyidir inşallah
Yine bi kaybolmuştu ev taşımıştı iyiydi yine iyidir diye umut ediyorum:)
Dilos6342
Diloş değil yavrum Dilara’yı soruyor. Diloşum iyi merak etmeyin. Dora sarılık için iki gün hastanede kaldı ama atlattı çok şükür.

Tam da size bu cevabın sorusunu sormaya gelmiştim

-Sunshine ben doğurdummm ani bir kararla çarşambaya aldık doğumu çok şükür iyiyiz diyelim doğum bekleyen tüm canlar inşallah hayırla doğurunn
hayirli olsun kizlar
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin evlatlariniza

K KIR PAPATYASII canim bende seni merak ediyordum. Zor bir surec olmus senin icin anlasilan. Insallah tez zamanda eski gucune kavusursun kuzum

Oy yavrum benim inşallah en kısa zamanda her an yaninda olsun
İnşallah canım, normalde çok özlediğim için pazarları da bez ya da süt bahanesine gidip 10snliğine görüyordum yavrumu. Bugün gitmedim şu an burnumun direği sızlıyor. Özledim sıpayı çok

Bişey soracağım. Sizde de içerde biri etinizi tırnaklıyor hissi var mı. İnanılmaz bişey. Sanki tırnağıyla bebeğim etimi çiziyor içerden öyle bir ağrı geliyor ve tek taraflı oluyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…