Ay bende daha sabah seni merak ettim varya dedim girseydi yazarsı kesin diye. Allah yardımcınız olsun canım benim sende bebekte iyisin insallah. Sorunsuz geçsin insallah sürecinCanım kanama dolayısıyla çarşamba günü acil aldık şu an burun tıkanıklığı emzirme çabası çiş takibi uğraşıyoruzz
Hayır millete ne bide ben kimseye daha doğurmadın mı diye soramam bile ya. Hayır bu kişi benim ailemden birisi yada can ciğer arkadaşım olmadıgı sürece tesadüf hamileliğini söylemiştir öğrenmişimdir sormam ki yani doğum yapacağı tarihide bilmem ne biliyim değişik insanlarAynı durum bizdede var herkes dogurmadinmi daha diyorzaten zor geçiyor günler bu laflar da moral bozuyor?
Bide bunun meraktan fotoğrafını atar mısın kısmı var yaBenim son günler artık evet. Tek sıkıntım bebek kanala girmemiş sağına yat dedi dün doktorum ayakta durma dedi bugünde aksi gibi hep ayaktaydımyarın sabah gideceğiz yine hayırlısı olsun ama ilki normaldi buda normal olsun istiyorum bakalım..
Sorma sorma insanlar aşırı meraklı anne baba kardeş neyse de dıdımın dıdısı ne alaka diyorsun daha olmadı mı diye soruyor. He oldu saklıyoruz
valla bende son zamanlar geliştirdim bu taktiğiBunlardan her şey beklenir bebito, bildiği halde oğlunu aramıyor da olabilir, çünkü nedeeen? Çünkü umrunda değil.
Yaa ne güzel taktikler yapıyorsunuz ben her an zaten acı çektiğim için taktik yapamadan gebelik bitti ınısını sıtıyım.
Ohh canına değsin minnoşum, insanlar bundan anlıyor demek ki.valla bende son zamanlar geliştirdim bu taktiği34. Haftaya kadar sıkıntılı zamanlarda dahil kimseyi peşimden koşturmadım kimseye yük olmadım ağrım sızım olsa bile sustum ki eşimde dahil naz yapmadım ama 34. Haftada bana sinir geldi artık baktım ben iyiyim dedikce insanlar saçma sapan takılıyor önemsiz davranıyor bende o zaman başladım
Çok şükür canımHastaneden çıktım üçüncü gün normalde ama dün yine hastanedeydim narkozla ilgili sıkıntı yaşadım çok şükür bugün çok daha toparlanmış durumdayım yavrumu bile yeni yeni seviyorum daha doğum yaptığımi bugün anladım
Canım rutin devam ediyoruz. Karaciğer enzimleri yüksekti, o da kilo alımını yavaşlatmıştı. Şimdilerde değeri yavaş yavaş düşüşe geçti, kilo almaya başladı ama hala 25cc besleniyor haftada 2 kanguru bakımı yapıyoruz. Doruk kuş ile birbirimize uyum süreciHayyal canım sen nasıl oldun gelişmelerden hiç haberim yok
Canim dünyanın en utangaç insanıyım goguslerimi annem ilk defa görmüştür herhalde valla ameliyat sonrası kayınvalidem bile odafaydi kimseyi gözüm görmedi ve iyi ki herkes gelmiş o kadar yardımcı oldular ki . Göğsümu tuturmayi beceremedim annem olmadığı zamanlarda kayınvalidem yardım etti . Eşim bebek tutmaktan hiç çekinmeyen biri ama benimle iki kişinin ilgilenmesi gerekti . Biri. Bebekle biri benle . O yüzden hiç kendini bunlara germe. Yardıma çok ihtiyacın oluyor
Oy yavrum benim inşallah en kısa zamanda her an yaninda olsunÇok şükür canımyavruyu yerimize de öp
Canım rutin devam ediyoruz. Karaciğer enzimleri yüksekti, o da kilo alımını yavaşlatmıştı. Şimdilerde değeri yavaş yavaş düşüşe geçti, kilo almaya başladı ama hala 25cc besleniyor haftada 2 kanguru bakımı yapıyoruz. Doruk kuş ile birbirimize uyum süreci
Ay ne güzel bir haberGözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun inşallah
Çok sağolun teşekkür ederimCanım gözünüz Aydınmaşallah olsun sana da bebişe de
Aynen anlattigin gibi kuzum sadece devamliligi dogum basliyor demek 3 4 saat ara veriyorsa yalanci kasilmadir kendini takip et agrilar ve kasilmalar kac dakikada bir giriyor nekadar suruyor en az 30 60saniye surmesi gerekiyor hayirlisinla kavus insallah yavruna darisi basimizaKizlar merhaba, bu kasilma dedigimiz sey karnimizin once tas gibi sertlesip sonra yumusamasi mi oluyor? Bu sekilde sertlesirken karin agrisi gibi bir agri da oluyor sonra yumusayinca geciyor. Bu rahim kasilmasi mi?
Evet bu kasılma ama doğum sancısı değil. Doğum sancısı daha ağrılı halı gibi oluyor.Kizlar merhaba, bu kasilma dedigimiz sey karnimizin once tas gibi sertlesip sonra yumusamasi mi oluyor? Bu sekilde sertlesirken karin agrisi gibi bir agri da oluyor sonra yumusayinca geciyor. Bu rahim kasilmasi mi?
Benim sütümde bugün geldi 3.gün bugün düşün çok faydası oluyorKızlar size bir tavsiye kendinizi lütfen sıkmayın sütüm gelmiyor diye benim üç dört gün mama takviyesi yaptım günde dört litre su içtim şimdi gelmeye başladı
-Sunshine ben doğurdummm ani bir kararla çarşambaya aldık doğumu çok şükür iyiyiz diyelim doğum bekleyen tüm canlar inşallah hayırla doğurunn
Kuzum gözünüz Aydın olsun. Kanama cok problem olmamıştır inşallah. Doğum hikayeni de bekleriz :)Canım kanama dolayısıyla çarşamba günü acil aldık şu an burun tıkanıklığı emzirme çabası çiş takibi uğraşıyoruzz
Kuzum inşallah en kısa sürede toparlarsınHastaneden çıktım üçüncü gün normalde ama dün yine hastanedeydim narkozla ilgili sıkıntı yaşadım çok şükür bugün çok daha toparlanmış durumdayım yavrumu bile yeni yeni seviyorum daha doğum yaptığımi bugün anladım
Yaaahalbuki biz kızıma ne çeyizler düzeceğiz hele bir hastaneden çıkalım da -Sunshine merak etme sen
Yani yani
Sanırım hastanede eşe çok iş düşüyor. Geleni gideni, anneye mahremiyeti sağlayacak kişi hep eş. Eş süreci güzel yönetince gelen giden de sıkıntı olmaz pek gibi.en az 3 ay eve kimse gelmemeli bence deama hastane ziyaretlerini
sıkıntılı bulmuyorum açıkçası
Ben de cok merak ediyorum iyidir inşallah
Ay valla insanı hele ilk zamanlar uyku tutmuyor gözünü ayrıramıyosun gerçektenÇok sağolun teşekkür ederimRabbim hepimizinkileri bizlere bağışlasın. Bebişleri doğmayan arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın. Gözlerimi alamıyorum üzerinden hiç uyuyasım gelmiyo. İnsan inanamıyor resmen Rabbimizin mucizeleri, hediyeleri bu minik insanlar bize
Kız az sabredin belki 2 haftaya kendi gelirEveeeeet kizlar ben bu gun dogurmazsam demekki sezaryan gunu dogurucamolesiye ev isi yaptim bugun bakalim neler olacak merakla bekliyorum icimden bir hiss bugun kalk bebek gelecek evi topla bebege hazir et dedi bende yaptim hadi hayirlisi
Diloş değil yavrum Dilara’yı soruyor. Diloşum iyi merak etmeyin.Ben de cok merak ediyorum iyidir inşallah
Yine bi kaybolmuştu ev taşımıştı iyiydi yine iyidir diye umut ediyorum:)
Dilos6342
Aynen anlattigin gibi kuzum sadece devamliligi dogum basliyor demek 3 4 saat ara veriyorsa yalanci kasilmadir kendini takip et agrilar ve kasilmalar kac dakikada bir giriyor nekadar suruyor en az 30 60saniye surmesi gerekiyor hayirlisinla kavus insallah yavruna darisi basimiza
Kızlar selam herkese ben doğum yaptım bugün. Çok şükür herşey istediğim gibi ilerledi. Saat 2 buçukta gece sancılarım başladı. Evde sancıları çektim. 8 gibi hastaneye geldik. Ve tam saat dokuzda Asafım doğdu. 3.400 kg ve 50 cm boyunda. Şimdilik süt savaşları devam ediyor. Darısı sizlerin başına
hayirli olsun kizlar-Sunshine ben doğurdummm ani bir kararla çarşambaya aldık doğumu çok şükür iyiyiz diyelim doğum bekleyen tüm canlar inşallah hayırla doğurunn
İnşallah canım, normalde çok özlediğim için pazarları da bez ya da süt bahanesine gidip 10snliğine görüyordum yavrumu. Bugün gitmedim şu an burnumun direği sızlıyor. Özledim sıpayı çokOy yavrum benim inşallah en kısa zamanda her an yaninda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?