Dönememeyi bırak sırt üstü düşüpte geri çeviremiyorum bazen kendimi öyle uyuyakalıyorum belimin ağrısına uyanıyorum o şekilde de zorla yatak başlıgı destekle filan dönüyorum. Ben bide koltukta yatmaya başladım ara ara kol kısmı yüksek model oraya 2 yastıkla eğim yapıyorum sırtımıda arkaya dayıyorum öyle daha rahat ediyorumKizlar yattiginizda donebiliyor musunuz suan gece ben donemiyorum artik. Sabaha karsi bir nevi duzeliyor. Rahim mi aciliyor anlamadim. Ayakta 2 dakika durdugumda zaten bele vuruyor da.. rahim kismi sızlıyor
Ayy maşallah daim olsun Nur’mmBugün bizimde randevumuz var teyzeleri
11.15te bebişimizi görücez babamız uzun süredir görmüyordu çok heyecanlıyızSabahtan asm deydik kan verdik şimdi mis bir kahvaltı ardına Mehmet i görücez muhteşem bir gün oluyordu
Yok canım sezeryan riske atmalayim diyor Dr kasık fıtığı ameliyatı da olucak benim sezeryan laOlabilir kuzum ama hissetmiyorum ki ne neresi çocugunkarnımın üstünde başı mı var poposu mu
Uyku iyidiir valla en güzelini yapmıssıngüzel geçsin doğumun canım 1.30 da yazmıssın az kalmışş
@secret07 sabahtı sanırım onun doğumuu
@kahvecibaby tavsiyesi çıplak ayak toprakta yürüme vardı denesene bi ilk doğumu öyle başlamış belki faydası olur. Bide gögüs uclarını uyarmada başlatıyor diyorlar onuda deneyebilirsiin zarar verecek şeyler değil sonucta
Az kaldı az canımm insallah sağ salim kucağımıza alcaz en en fazla 3 haftamız kaldıı öyle düşün. Sen normal doğum bekleyeceksin değil mii
Sağlığıyla gelsiin insallahYaa evet kendini kasmak zaten çatı muayanesinde zorluyormuş olsun artık bebek böyle gelmeyi tercih etti demekki
Daha emzirmiyorum arkadaşım ama benim çevremde emziren herkes emzirme atletine para ver sütyen alma boştan yere dedi. Evde de dışarda da emzirme atleti hep daha rahat oluyor dediler. Bende 2 sütyen 3 atlet almıstım değişmeli giyerim diye. Atletin kalitesinden memnun kalırsam gidip ondan alırım bir kaç tane daha malum lohusalıkta bi koku ve ter oluyormus sürekli çamaşırını değiştirmek istiyormussun
Senin tarih belirlenecek dimiAmiiiiiiiiiin yarabiiii amiiiin insallahhepimizin dogumu su gibi gecsin
Bugun doktorcugumu arayacagimbana şans dileyin inşallah bu modda devam ederim yeni yeni korkumu yeniyorum insallah yatcaz kalkcaz hooooooop anneyiz
Oh ozlemez mi insan sınavın çok büyük oldu canım ama artık az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldiniz çok güzel olacak inşallahİnşallah canım, normalde çok özlediğim için pazarları da bez ya da süt bahanesine gidip 10snliğine görüyordum yavrumu. Bugün gitmedim şu an burnumun direği sızlıyor. Özledim sıpayı çok
Aynen anlattigin gibi kuzum sadece devamliligi dogum basliyor demek 3 4 saat ara veriyorsa yalanci kasilmadir kendini takip et agrilar ve kasilmalar kac dakikada bir giriyor nekadar suruyor en az 30 60saniye surmesi gerekiyor hayirlisinla kavus insallah yavruna darisi basimiza
Evet bu kasılma ama doğum sancısı değil. Doğum sancısı daha ağrılı halı gibi oluyor.
Evet kuzum çok şükür izindeyim artık bugün başladı eşimde iyi çarşamba onun kontrolü varDönememeyi bırak sırt üstü düşüpte geri çeviremiyorum bazen kendimi öyle uyuyakalıyorum belimin ağrısına uyanıyorum o şekilde de zorla yatak başlıgı destekle filan dönüyorum. Ben bide koltukta yatmaya başladım ara ara kol kısmı yüksek model oraya 2 yastıkla eğim yapıyorum sırtımıda arkaya dayıyorum öyle daha rahat ediyorum
Ayy maşallah daim olsun Nur’mmBaba oğul kavuşsunlar birbirlerine eşin nasıl oldu doğuma kadar izinli sanırım? Sen çıktın mı izne artık
Koltuk daha mantikli sirt ustu yatmak daha rahat benim jcin de ama o Yastik sicaklayinca da kafamin yönünü degistiriyorum ama vucutta dönmesi gerekiyor. Ayak da sizliyor .. sonra tuvalet derdinden bahsetmiyorum :)Dönememeyi bırak sırt üstü düşüpte geri çeviremiyorum bazen kendimi öyle uyuyakalıyorum belimin ağrısına uyanıyorum o şekilde de zorla yatak başlıgı destekle filan dönüyorum. Ben bide koltukta yatmaya başladım ara ara kol kısmı yüksek model oraya 2 yastıkla eğim yapıyorum sırtımıda arkaya dayıyorum öyle daha rahat ediyorum
Allah yardımcın olsun canımm kolay geçer inşallah hem sezeryan hemde ameliyatın hemen toparlanırsın umarımYok canım sezeryan riske atmalayim diyor Dr kasık fıtığı ameliyatı da olucak benim sezeryan la
Tam rahat ettiğin pozisyonu bulunca geliyor bide tuvalete gitme olayıKoltuk daha mantikli sirt ustu yatmak daha rahat benim jcin de ama o Yastik sicaklayinca da kafamin yönünü degistiriyorum ama vucutta dönmesi gerekiyor. Ayak da sizliyor .. sonra tuvalet derdinden bahsetmiyorum :)
Ya bana bir kaç kişi ilk gece dependin yanlarını keserek tuttuklarını söyledi hemşirelerin. Bende o yüzden bebek bezi gibi aldımKızlar doğumda nasıl ped aldınız? Benim ilkinde doktorum bebek bezi tipinden istemişti kanama kontrolünü rahatça yapmak için ama çok rahat değildi sanırım alışkın olmadığım için. Şimdiki doktorum bana bıraktı. Çoğu kişi depend alıyor sanırım ama kilot tipi kanama kontrolü sırasında problem yaratmıyor mu? Sizler hangisinde rahat ettiniz? Ona göre kilot ya da bebek bezi tipi alıp çantanın son eksiğini bitirmiş olacağım
Sağlıklaa gelsin minik kuşBirde son kez yapılan çatı muayenesi sonrası kesin sezeryana karar verildi anestezi doktoru ile görüştüm nasipse Perşembe günü sabah saat 7 de hastanede olacağım
İnşallah canım sağol sen normal doğum bekliyceksin sanırımAllah yardımcın olsun canımm kolay geçer inşallah hem sezeryan hemde ameliyatın hemen toparlanırsın umarım
Tam rahat ettiğin pozisyonu bulunca geliyor bide tuvalete gitme olayı
Ya bana bir kaç kişi ilk gece dependin yanlarını keserek tuttuklarını söyledi hemşirelerin. Bende o yüzden bebek bezi gibi aldım
Sağlıklaa gelsin minik kuş
Sağol caniçim darısı sana olsun Rabbim oğluşun ve senin için hangi doğum sağlıklıysa onun olmasını nasip etsin inşallahSağlıklaa gelsin minik kuş
Sayılı gün çok çabuk geçiyor annesi sağlıkla gelsin Mehmet paşa ailesine huzur mutluluk getirsinÇıktık muayeneden
Bu Nst ne stresli birşey tansiyonum düştü mü çıktı mı birşey oldu
Bebişim 3000 gr 48 cm olmuş çok güzel gidiyormuş herşey
22.10.2022 Cumartesi için sezaryen günü verdi doktorumuz çok heyecanlıyızzHiç sıkıntı olmaz korkma dedi size güveniyorum dedim bende
Aminn canımm inşallahSayılı gün çok çabuk geçiyor annesi sağlıkla gelsin Mehmet paşa ailesine huzur mutluluk getirsin
Canim daha once su muhabbeti hoc oldu mu .. ilk defa mi dedi ... bende carsambaya randevu alacagim bakalım. Benim de cati muayenem var. Bir de doguma hazırlık tahlilleri yaptircam dedi .... bu tahlillerde ne var biliyor musun . Yaptirdin mı sen yoksa sende carsamba gunu mu yaptircanBugün çatı muayenem vardı kızlar. ultrasonda su azalmış çıktı doktor şu aşamada normal doğum konuşamayız dedi çatı muayenesi yapmadı. 37+5im bugün. çarşamba günü 38 oluyorum. Çarşamba gel tekrar suyuna bakalım bizi ne kadar götürür ona göre karar verelim dedi. Suyu düzelmişse çatı muayenesi yapacak. Suyun azalmasını şöyle yorumladı; bebeğin eşi eskiyor ve bebeği yeterince besleyemiyor bu durumda su azalabiliyor dedi. 3120gr kilosu 51cm boyu. günde 2 bardak havuç suyu iç dedi. Durumlar böyle bakalım biraz heyecan başladı bende.
O degil de suan koydeyim 38. Haftadayim bende de sanci yok da hazir degilim arkadas :) çimene basarim da basmayımOlabilir kuzum ama hissetmiyorum ki ne neresi çocugunkarnımın üstünde baş
@kahvecibaby tavsiyesi çıplak ayak toprakta yürüme vardı denesene bi ilk doğumu öyle başlamış belki faydası olur. Bide gögüs uclarını uyarmada başlatıyor diyorlar onuda deneyebilirsiin zarar verecek şeyler değil sonucta
Az kaldı az canımm insallah sağ salim kucağımıza alcaz en en fazla 3 haftamız kaldıı öyle düşün. Sen normal doğum bekleyeceksin değil mii
Sağlığıyla gelsiin insallahYaa evet kendini kasmak zaten çatı muayanesinde zorluyormuş olsun artık bebek böyle gelmeyi tercih etti demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?