- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Nişanımda geldi kızlar sancılar 5 dk bire düştü hastaneye gidiyoruz dualarınızı beklerm![]()
Allah yardımcın olsun insallah Rabbim kolaylastırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanımda geldi kızlar sancılar 5 dk bire düştü hastaneye gidiyoruz dualarınızı beklerm![]()
kolayliklar diliyorum kuzum , tek avazda insallah yavrunu saglikla alirsin kucaginaNişanımda geldi kızlar sancılar 5 dk bire düştü hastaneye gidiyoruz dualarınızı beklerm![]()
Teşekkür ederimHadi hayirli olsun kuzum benim 4 gun oldu daha dusen malum üzerine yok. Darisi basima :) hayirli olsun
Bence git sabahı bekleme evde doğurursjn ben sabah 7 de yatış yaptım öğlen 12 de doğurdumŞuan benimde 5 dk düştü yarın sabahımı beklesem simdi mi gitsem bilemedim
Sırtını sıcak tutmak bizde işe yarıyor o anlarda. Bide sen kimyon çayı iç kendini sıcak tutUykusuz bir gece daha ... bu gaz sıkıntısını nasil gideriyorsunuz kizlar. Yine gaz problemi var ya
Keşke benimki de gece uyusaCanım bizimki pek normal bir çocuk değilgeceye kadar yapışık vaziyetteyiz kucakta uyuyor ya da memede uyku düzeni çok az ama gece duzenlj uyuyor . Yani tüm gün iki üç saat uyuduğu bir iki defadır .
Seninle kakalı hallerimi yarıştırabilirdim o kadar söylüyorum hahahaYa elimize kaka yaptığı da oldu çocuğum altı değişince hemen tekrar yapıyor birde![]()
Kuzum atak haftalarını takip ediyor musun? Doğuma göre hesaplayınca suan 8. Atak haftasında olmalısınız var mı eskiye göre değişiklik2. Ay dolmaya yakın fazla uyumalarını arıcaksınız kızlarrrr çok uyuyor diye dertlenmeyinogünleri arıcaksınız nil kuşun bir damarı tutuyoe günde 4-5 saat aman Allah
![]()
Yok çiçeğim prematürebu
sifir numara yeni dogan mi oluyor canim ?
Amin hepimizin yavruları inşallah nurummAman Güneş kuzusuna yaa kıyamammSağlıkla büyüsün bebeğimm
![]()
Amin kuzum sizlerden de foto bekliyorumOyy kuşuma bak
Allah hayırlı mutlu yaşamayı nasip etsin
Allah yardımcınız olsun kolayca atlatın sağ Salim kavuşun inşallah :)İyi akşamlar arkadaşlar yarın nasipse inşallah 10.30 da sezeryana giricem Allah hayırlısıyla hepimizin bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum![]()
Bizde de başta yarım saat olmadıbzde de ne ses geliyor ne ağzı burnu süt oluyor ama dr. eşime dediki hediye alcanmesela burda ilk başlar için yarım saat emiyor yazmışlar bzde hiç ilk bşta öyle değildi. ilk bebeğimde yastk yorgan süt batıyordu ama bunda akmıyor. diğerinde sıkardm fışkırırdı bunda hiç öyle değil ama kilo alımı cok sukur iyi gdiyor. 1kere gece 90cc mama veriyorum onuda artk 2 cocuktan cok yoruluyorum, temizlk, gelen gden uykuya dayanamıyorum
Kuzum bi kısmı yeni düzleştiHanımlar bir şey soracağım öncelikle göbek bağı düştü hepimizin bebeğinin göbek deliği nasıl duruyor içeri girdi benim oğlumun dışarı doğru duruyor göbek deliğiikincisi süt üşütmesi nasıl geçer bir fikriniz var mı?
İnşallah kuzum inşallah siz de sağ Salim kavuşunAmanın maşallah prensesebüyüyecek ve boyu o kıyafetleri ikiye katlayacak
![]()
Iva natura organik, yerli ve veganOrganik bisiler dusunmustum ben ama sanirim cok kasmasam da olucak![]()
Denicem rezene de vardi evde ona da bakicam artik. Hala uyumadi daha dogrusu rahatladj biraz da birazdan emzircem ne olur bilmiyorumSırtını sıcak tutmak bizde işe yarıyor o anlarda. Bide sen kimyon çayı iç kendini sıcak tut
Şuan sana ne desek için rahatlamaz ama aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum geçecek..Bilirubin 20 ile yoğun bakımdayız sarılık olduk
3 saatte 1 gelip mama ve anne sütü veriyorum
Çok kötüyüm![]()
Bişi olursa nasıl unuturum o masum yüzünü bakışlarını
İçeriği doğal olduğu için pişik kremi olarak trukid aldım ben. Şampuan olarak da siveno bebek şampuanı aldım yine içeriğine dikkat ettim ama bebeğim doğduğunda memnun kalmazsam weleda bebek şampuanı var o da çok öneriliyor ona geçerim diye düşündümKizlar bebek sampuani pisik kremi gibi kozmetik urunler icin hangi markalari sectiniz. Bi tek onlar kaldi almadigim. Ama cok fazla secenek var. Napicam bilemedim
Ya canımHepimiz kendi evlatlarımız için şafak saydık aylar öncesinde ağustos eylül ve ekim ayı annelerinin bir evladı da Doruk abimiz oldu. Şimdi vakit onun sağlıklıca annesine ailesine ve yuvasına kavuşma vakti her şeyi kenara bırakıp onun için şafak sayalım![]()
Hayyal
kuzum insallah gelicek bugun evine
kuzum insallah gelicek bugun evine![]()
o gelen nisanmis o kesin ama onun disinda normal beyaz akintilar geliyor kuzum.Canım senin akıntılar ne alemde
Beklemedeyiz kendi sancılarımla 3 cm oldu açıklık biraz yavaş ilerliyoruzssedays naptın kuzumm ?