Canim ben unuttum sormayı doktora. Bebisle ilgilenmekten sadece rapor aklima geldi :) sekreteri ile konusmustum. Malum yani basinda 40 i ciktiktan sonra gidebilirsin abla demisti. Benim lazerciye sorayim istersen benimde merakimdaKızlaar lazer konusunu sorup sorup kimse cevap alamıyornapıcaz bu lazer işini kimisi 6 ay bekle diyor kimisi bir şey olmaz gel diyor siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben ocak ayında çocuk 3. Ayını tamamlayacak o zaman başlasam diyorum yaz gelmeden hallederiz bu kıl tüy işlerini
Yok kuzum uyumasına gerek yok dediler bizimki usluca durduNe tesaduf kalca randevumuz bizimde bugun. Oglen sonrasj gideceğim. Kukak testi gibi uyku durumda mi çekiliyor. Ayrinti bilgi atarsin canim
bnm dr. umda kan testi yaptı verdi sidefer verdi bize, ben oğlumda da doğar doğmaz vermiştmKızlar bebeğine demir ilacı başlayan var mı. Bize başladılar hem de 2. Ay asilarina gittiğimizde. Doktor yanaklarına baktı. Hafif kılcal damarlar görünüyordu başlayalım dedi. Vegaferon verdi. Yorumları pek iç açıcı değil. Bir de sanki erken başlamışız biz.
Ateş geçti mi 72 saate pek kalmıyor galiba canım?
Kuzucum o pek belli olmuyor galiba ya
Aylar sonra olan da var, 40 çıkınca olmaya başlayan da. Ben de bu ay bir atak bekliyorum
Düzene binene kadar hep bi korkacağız herhalde
Raporlamada problem gözükmüyor canımSonuclariniz guzel olsun insallah kizlar ,
Bize de yazin
Bende canim sayi filan yok raporlama verdi sadece. Iyi dedi sadece doktora gostermene gerek yok dediYok kuzum uyumasına gerek yok dediler bizimki usluca durdubir sıkıntıda yokmuş şükür 61 ve 63 çıktı sonuçları aşıyıda oldu gece duruma bakacağız Darısı size
Benim kuzen de ombre yaptırmış ama sormamış bile doktora. Ben kendi doktoruma cumartesiden beri ulaşamıyorım gidince sorcam artık.Halamlar ablamlar hep boyatmışlar çok şükür bir sıkıntı olmamış ama kuaför önermiyorum dedi kaldım çelişkide
Şuan bende öyleyimYaaa
Valla kuaförü çok yanlış insana sordun, sabah kalkınca saçımı tarayabilirsem o gün kendimi güzel hissediyorum
Boyaya dair bildiğim tek şey gebelikte 3. Aydan sonra organik boyalara izin veren doktorlar vardı
Zaten saçlar avuç avuç dökülmeye başladı, dipler hep yara oldu. şimdi ki derdim bu daha çok
Doğumdan sonra bu aylarda oluyormuş diyolla:)
Ben istesem de elde edemem ki kırma yaptıramadım hamileyken. Normalde turuncumsu renkti saçlarım koyu olmaz mı onlarlaBen organik kına seti aldımkahve tonu yapacağım saçımı farklı tozları birleştirerek saç boyası gibi renk elde ediyorsun. Normal boyalara göre pahalı ama artık bu paçozluktan kurtulmam lazım dedim saç boyaları da ne kadar organik olursa olsun gene kimyasal var içlerinde bebişime kıyamadım o yüzden
Yok olmuyor, küllü renkler hariç diğer renkler tutuyor. Ben mesela açık kahve yapıcam. Turuncumsu istersen ona göre karışım yapıyorsun. Hem doğal hem de saçı besler diye böyle bir şey deneyeyim dedimBenim kuzen de ombre yaptırmış ama sormamış bile doktora. Ben kendi doktoruma cumartesiden beri ulaşamıyorım gidince sorcam artık.
Şuan bende öyleyimhavalandırmak için pencere açık uyuklarken korkuyorum kuşlar yuva sanıp gelip kafamı didiklicek diye bu gidişata bir dur demek lazım dedim ama diyecek dermanım kalmadı vazgeçicem nerdeyse
Ben istesem de elde edemem ki kırma yaptıramadım hamileyken. Normalde turuncumsu renkti saçlarım koyu olmaz mı onlarla
koysana canim bizede faydasi olur.-Sunshine canım anlatma fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk alerji doktoruna gittik. Bir ay diyet verdi. Süt ürünleri ve yumurta alerjisi için bir besin listesi verdi. İlave olarak susam ve tahini de yasakladı. Dışarıdan her türlü yiyecek yasak. Paketli gıdalar da yasak. Bu hafta da kontrol muayenesine götüreceğiz. Şimdilik test istemedi. Listenin fotoğrafını da çekip koyayım birazdan.
Linki falan var mıYok olmuyor, küllü renkler hariç diğer renkler tutuyor. Ben mesela açık kahve yapıcam. Turuncumsu istersen ona göre karışım yapıyorsun. Hem doğal hem de saçı besler diye böyle bir şey deneyeyim dedim
Organic Co. markanın adı ben kendi sitesinden aldım direkt. İnstagram sayfalarında tüm renkler için formülleri ayrı ayrı vermişlerLinki falan var mıbide hangi oranda karıştırmak gerekir bi katalog falan var mı
Tamamdıe teşekkürlerOrganic Co. markanın adı ben kendi sitesinden aldım direkt. İnstagram sayfalarında tüm renkler için formülleri ayrı ayrı vermişlerhangi renk için hangi tozdan ne kadar oranda koyulacağı vs hepsini anlatmışlar.
Bizim bugün 7. gün, doktora gittik, normal ama perşembeye kadar yapmazsa bir daha bakalım dedi. Çok şaşırmadı oluyor böyle dedi canım. Ama yapsa ben rahatlayacağım artıkİnşallah canım ondada kaka problemi var işte ikidir geçen 8. Günde yaptı şimdi bugün 5. Gün sürekli böyle olurda doktora gotur dedi sağlık ocagındaki hemşire çevremdeki herkes çocuğa yaradığı kilo aldığı için yapmaz diyo bilmiyorum bende arada kaldım tek teselli yapmadığı için bi huzursuzluğu yok diyorum rahat herhalde dedikleri gibi çocuğa yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?