2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım rota ayrı yapılabilir. Biz hiç yaptırmadık rotayı mesela o tamamen sana kalmış

Bizimde kakamizin miktari artti, ishal degil dedigin gibi hafif puturlu sari.iclerini temizliyorlar heralde..
O zaman hastalıktandır ay insallah sizinde hemen geçer
Aynen ya ağdaya gidilmiyor jileti hiç sevmiyorum en iyisi lazer
Kuzum tek sefer daha iyi emin ol ayrı ayrı ateşlenip huzursuzluktansa

Ben Serina 2 in 1 aldım aşırı memnunum
Başta 10 dk zor duruyordu tek başına
Şimdi tüm gündüz uykularını orda uyuyo
Hatta az önce gece uykusuna orada geçirdim inş geçmiştir
Öğlen 12den sabah 8e kadar askerdik. Ateşi düşüyor dediğimiz 37.8 38 civarıydı, çok çok kötü bir geceydi. Sabah 8de birden kesildi.
Bizde de tam dediğin gibi 70. Saatte filan kesildi
Geçmiş gitmiş olsun
ya bi ay sonra filan bebek biberon da alıyorsa gidebilirsin aslında
Bizimki biberon almadığı için sokak ortasında ağlarsa emziremiyorum susmuyor da dışarı tek başıma çıkmak çok zorluyor
Alerjik reaksiyonlar kesilmezse Dana etini de kontrol et ki doktor da yönlendirir gerçi
Tavuk eti ve dana eti çapraz reaksiyon mevzusundan sıkıntılı olabiliyor aklında olsun
İnşallah sıkıntılarınız diyetle düzelir canım
bize de test yapmadılar 6 aydan önce doğru sonuç vermez diye
Hatta 2 yaştan önce pek vermiyormuş
Bizimkiler de burdaymış bişeyler yiyip bi yandan ekranı 2 yeni böldüm çocuk uyumuşken film izleyip mesajları okuyordum beynim yandı kasıma yazdım sandım bi an
Eylül Ekim Kasım karışık bizde vaktim olsa sizi de takip edicem de Şuan bi Eylül bi Ekim takipteyim ben de
Spicelover -Sunshine ve alerjiyle ilgilenen diğer kızlar:
Ben çok beğendim ya özellikle etikette dikkat edilmesi gerekenler filan. Müthiş bir kaynak olmuş. Doktorunuz kim bu arada ?

Dana eti yok canım. Onu 2 hafta önce kestik.

Dana eti yok canım. Onu 2 hafta önce kestik.
Verdiği kağıtlarda Et suyu filan yazınca şüphede kaldım ben de :)
Canım bu İzmir medikal point çocuk immunoloji ve alerji bölümünde Zeynep Arıkan. Gittiğimiz çocuk doktoru ona yönlendirmişti.
Anladım memnun kalır süreci kolayca atlatırsınız umarım
Nede yaptırmadın canım? Evet bir tek onu ayırabiliyoruz
Kuzum ağır alerjik reaksiyon gösteriyoruz bir de kakada sık sık kan ve sürekli ishal mevcut.
Daha da kötüleşir diye Göze alamadım. zaten 4. Aya girdiğimizden beri uyku ve beslenme reddi yaşıyoruz.

Şöyle, dana etini kendi çocuk doktorumuz kesti, o zamandan beri tüketmiyorum. Alerji doktoru dana eti hususunda bi şey demedi. Ama ben dana etini kestikten bir süre sonra bebenin kakasındaki koku da gitti.
Aa bak aynısı. 2 hafta önce kıyma denedim ben de. Kakada ciddi koku ve artan dışkılama olmuştu.
Bu bile bi gösterge canım.iyi yapıyorsun devam et

Anladım canım, İnşallah bize iyi gelir de kaka yapar, 1 haftadır dört gözle kaka bekliyoruz

Biz karma ve zatürre vurdurduk perşembe günü bugünde verem vurdular oluyor yani rotayı 3. Ay vurucaklar

Biz karma ve zatürre vurdurduk perşembe günü bugünde verem vurdular oluyor yani rotayı 3. Ay vurucaklar
Doktor resmen yalan söylemiş bana ya..bir de tepkili söyledi sağlık bakanlığının emri öyle olmuyor diye rota da bir şey yok ağızdan zaten dedi. Bari rotayı mı ayrı yaptırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…