- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Rota özel aşıya giriyor, onu ayrı bi gün yaptırsan?Doktor Perşembe günü karma ve verem vuracakmış, bir de rotayı yapalım dedi. Ben hepsini 3 güne yaysak dedim olmuyor öyle dedine yapsam ya, sağlık bakanlığı bölmüyormuş onları. Ayrı ayrı yaptıran var mı?
Canım rota ayrı yapılabilir. Biz hiç yaptırmadık rotayı mesela o tamamen sana kalmışDoktor Perşembe günü karma ve verem vuracakmış, bir de rotayı yapalım dedi. Ben hepsini 3 güne yaysak dedim olmuyor öyle dedine yapsam ya, sağlık bakanlığı bölmüyormuş onları. Ayrı ayrı yaptıran var mı?
O zaman hastalıktandır ay insallah sizinde hemen geçerBizimde kakamizin miktari artti, ishal degil dedigin gibi hafif puturlu sari.iclerini temizliyorlar heralde..
Aynen ya ağdaya gidilmiyor jileti hiç sevmiyorum en iyisi lazerCanim ben unuttum sormayı doktora. Bebisle ilgilenmekten sadece rapor aklima geldi :) sekreteri ile konusmustum. Malum yani basinda 40 i ciktiktan sonra gidebilirsin abla demisti. Benim lazerciye sorayim istersen benimde merakimdatuyler uzamaya benimde hic sabrim kalmadi
Kuzum tek sefer daha iyi emin ol ayrı ayrı ateşlenip huzursuzluktansaDoktor Perşembe günü karma ve verem vuracakmış, bir de rotayı yapalım dedi. Ben hepsini 3 güne yaysak dedim olmuyor öyle dedine yapsam ya, sağlık bakanlığı bölmüyormuş onları. Ayrı ayrı yaptıran var mı?
Eldiven de iyi de artık alistik lazere ondan devam. 4 5 seans gittiydim zaten devam ederim bakalimAynen ya ağdaya gidilmiyor jileti hiç sevmiyorum en iyisi lazer
Ben Serina 2 in 1 aldım aşırı memnunumElektrikli ana kucağı kullanan var mı kızlar memnun musunuz? 1.ayında bebişle yaptığınız aktiviteler var mı? Benim bebeğim hiç uyumuyor nerdeyse 24 saat içinde toplam 6 saat çok az Doktora sorayım mı?Uyumadan nasıl büyüyecek
Bizde de tam dediğin gibi 70. Saatte filan kesildiÖğlen 12den sabah 8e kadar askerdik. Ateşi düşüyor dediğimiz 37.8 38 civarıydı, çok çok kötü bir geceydi. Sabah 8de birden kesildi.
Benim kuzen de ombre yaptırmış ama sormamış bile doktora. Ben kendi doktoruma cumartesiden beri ulaşamıyorım gidince sorcam artık.
Şuan bende öyleyimhavalandırmak için pencere açık uyuklarken korkuyorum kuşlar yuva sanıp gelip kafamı didiklicek diye bu gidişata bir dur demek lazım dedim ama diyecek dermanım kalmadı vazgeçicem nerdeyse
Ben istesem de elde edemem ki kırma yaptıramadım hamileyken. Normalde turuncumsu renkti saçlarım koyu olmaz mı onlarla
Alerjik reaksiyonlar kesilmezse Dana etini de kontrol et ki doktor da yönlendirir gerçi-Sunshine canım anlatma fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk alerji doktoruna gittik. Bir ay diyet verdi. Süt ürünleri ve yumurta alerjisi için bir besin listesi verdi. İlave olarak susam ve tahini de yasakladı. Dışarıdan her türlü yiyecek yasak. Paketli gıdalar da yasak. Bu hafta da kontrol muayenesine götüreceğiz. Şimdilik test istemedi. Listenin fotoğrafını da çekip koyayım birazdan.
Bizimkiler de burdaymışbişeyler yiyip bi yandan ekranı 2 yeni böldüm çocuk uyumuşken film izleyip mesajları okuyordum beynim yandı kasıma yazdım sandım bi an
Ben çok beğendim ya özellikle etikette dikkat edilmesi gerekenler filan. Müthiş bir kaynak olmuş. Doktorunuz kim bu arada ?
sagol canim
Alerjik reaksiyonlar kesilmezse Dana etini de kontrol et ki doktor da yönlendirir gerçi
Tavuk eti ve dana eti çapraz reaksiyon mevzusundan sıkıntılı olabiliyor aklında olsun
İnşallah sıkıntılarınız diyetle düzelir canım
bize de test yapmadılar 6 aydan önce doğru sonuç vermez diye
Hatta 2 yaştan önce pek vermiyormuş
Arada bir olunca mj normalmiş sürekli olması mıBizim bugün 7. gün, doktora gittik, normal ama perşembeye kadar yapmazsa bir daha bakalım dedi. Çok şaşırmadı oluyor böyle dedi canım. Ama yapsa ben rahatlayacağım artık
Ben çok beğendim ya özellikle etikette dikkat edilmesi gerekenler filan. Müthiş bir kaynak olmuş. Doktorunuz kim bu arada ?
Anne sütü alan çocuklarda 9 güne kadar normal dedi.Arada bir olunca mj normalmiş sürekli olması mı
Nede yaptırmadın canım? Evet bir tek onu ayırabiliyoruzCanım rota ayrı yapılabilir. Biz hiç yaptırmadık rotayı mesela o tamamen sana kalmış
Geçmiş olsun canım ilk cümle çok önemli. Çok şükür sarmış kemiğin başını.Raporlamada problem gözükmüyor canım
Bende canim sayi filan yok raporlama verdi sadece. Iyi dedi sadece doktora gostermene gerek yok dedi
Verdiği kağıtlarda Et suyu filan yazınca şüphede kaldım ben de :)Dana eti yok canım. Onu 2 hafta önce kestik.
Anladım memnun kalır süreci kolayca atlatırsınız umarımCanım bu İzmir medikal point çocuk immunoloji ve alerji bölümünde Zeynep Arıkan. Gittiğimiz çocuk doktoru ona yönlendirmişti.
Kuzum ağır alerjik reaksiyon gösteriyoruz bir de kakada sık sık kan ve sürekli ishal mevcut.Nede yaptırmadın canım? Evet bir tek onu ayırabiliyoruz
Verdiği kağıtlarda Et suyu filan yazınca şüphede kaldım ben de :)
Aa bak aynısı. 2 hafta önce kıyma denedim ben de. Kakada ciddi koku ve artan dışkılama olmuştu.Şöyle, dana etini kendi çocuk doktorumuz kesti, o zamandan beri tüketmiyorum. Alerji doktoru dana eti hususunda bi şey demedi. Ama ben dana etini kestikten bir süre sonra bebenin kakasındaki koku da gitti.
Anladım canım, İnşallah bize iyi gelir de kaka yapar, 1 haftadır dört gözle kaka bekliyoruzVerdiği kağıtlarda Et suyu filan yazınca şüphede kaldım ben de :)
Anladım memnun kalır süreci kolayca atlatırsınız umarım
Kuzum ağır alerjik reaksiyon gösteriyoruz bir de kakada sık sık kan ve sürekli ishal mevcut.
Daha da kötüleşir diye Göze alamadım. zaten 4. Aya girdiğimizden beri uyku ve beslenme reddi yaşıyoruz.
Icim rahat etti canim şükürler olsun. Simdiki kontroller ne zaman acaba saglik ocagi asi icin cagiracak zaten deGeçmiş olsun canım ilk cümle çok önemli. Çok şükür sarmış kemiğin başını.
Biz karma ve zatürre vurdurduk perşembe günü bugünde verem vurdular oluyor yani rotayı 3. Ay vurucaklarDoktor Perşembe günü karma ve verem vuracakmış, bir de rotayı yapalım dedi. Ben hepsini 3 güne yaysak dedim olmuyor öyle dedine yapsam ya, sağlık bakanlığı bölmüyormuş onları. Ayrı ayrı yaptıran var mı?
Bebem özel bir sebep var mı ya yaptırmadak mı bizde ?Canım rota ayrı yapılabilir. Biz hiç yaptırmadık rotayı mesela o tamamen sana kalmış
Doktor resmen yalan söylemiş bana ya..bir de tepkili söyledi sağlık bakanlığının emri öyle olmuyor diyeBiz karma ve zatürre vurdurduk perşembe günü bugünde verem vurdular oluyor yani rotayı 3. Ay vurucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?