2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de hamileyken çok stresli günler yaşadım, o yüzdense çok üzülürüm inşallah oğlunuzda bir daha hiç yaşamazsınız gaz sancısı

Gazdan değil sanırım gaz olsa kucağımda da rahat rahat uyuyamazdı gibi geliyor. Bugün sling ile babasına bağladım 5 saat uyudu
Ah canim benim kurban oldugum Bizimkisi de Gazi olduğunda kucak istiyor Aynı zamanda ayakta istiyor o onları rahatlatıyor o anda sızıyor derin uyumaya başlayınca yatiriyorum. Aynu vakitlerde oljnca da kolik diyordum hep.. seninki kucaga mi alisti acaba

Beni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum
3-4 gün dişimi fırçalamadığımı dişimi fırcalarken farkediyorum ben en son şu gün diş fırçaladım diye. Ve kendime bakım yapmıs gibi hissediyorum diş fırçaladıgımda
Bende regl üzerine regl oluyorum. 40 cıktıgından beri 15 günde bir regl modundayım
Güzel sonuuclar alın insallah
Ne tesaduf kalca randevumuz bizimde bugun. Oglen sonrasj gideceğim. Kukak testi gibi uyku durumda mi çekiliyor. Ayrinti bilgi atarsin canim
Kuzum kalçalarını ultrason cihazıyla kontrol ediyor sadece uyku uyanıklık durumu yok

Kızlaar lazer konusunu sorup sorup kimse cevap alamıyor napıcaz bu lazer işini kimisi 6 ay bekle diyor kimisi bir şey olmaz gel diyor siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben ocak ayında çocuk 3. Ayını tamamlayacak o zaman başlasam diyorum yaz gelmeden hallederiz bu kıl tüy işlerini

ben persembe kadin doguma gidiyorum, sorucam

Hadi insallah bakalim zonucar güzel geir inşaAllah

aa suni sanci gaz mi yapiyormus cocuklar da ?
Öyle duydum canım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama kızımda almıştım kolik bi bebekti çok zorlandık bu doğumumda gerek kalmadı suniye oğlum da çok şükür rahatım tabiki gazı oluyo ama ovalayınca gaz masajı yapınca gazını çıkarabiliyo ağlama nöbeti bs yok

Ben de hamileyken çok stresli günler yaşadım, o yüzdense çok üzülürüm inşallah oğlunuzda bir daha hiç yaşamazsınız gaz sancısı
İnşallah canım ondada kaka problemi var işte ikidir geçen 8. Günde yaptı şimdi bugün 5. Gün sürekli böyle olurda doktora gotur dedi sağlık ocagındaki hemşire çevremdeki herkes çocuğa yaradığı kilo aldığı için yapmaz diyo bilmiyorum bende arada kaldım tek teselli yapmadığı için bi huzursuzluğu yok diyorum rahat herhalde dedikleri gibi çocuğa yarıyo

bgn instegramda bir dr. açıklama yapmıstı sac boyaması ile ilgili drhikmetcilli diye siz mi sormustunz acaba dinleyebilirsnz

Nasil oldun canim bebisin iyi oldu mu?
Benim hastaligim bugun cok daha iyi .Ama bebegim son 2 gunde gece uyurken 1 er kere oksuruk sesini duydum.

Ateş geçti mi 72 saate pek kalmıyor galiba canım?
Kuzucum o pek belli olmuyor galiba ya
Aylar sonra olan da var, 40 çıkınca olmaya başlayan da. Ben de bu ay bir atak bekliyorum
Düzene binene kadar hep bi korkacağız herhalde

Benimki kucağa alıştı bence uyurken de insan sıcaklığı istiyor yavrum belki biraz büyüdükçe düzelir

ben persembe kadin doguma gidiyorum, sorucam
Bizide bilgilendirir misinn
Nasil oldun canim bebisin iyi oldu mu?
Benim hastaligim bugun cok daha iyi .Ama bebegim son 2 gunde gece uyurken 1 er kere oksuruk sesini duydum.
İyileştik kuzum biz çok şükür. Öksürük 2-3 kere bende duydum hastalık sürecinde ama şimdi iyi çok şükür. Biz aşı vurulduk 2 gün sonra hastalandık ya çocuk hem aşıdan hem hastalıktan huysuzlaştı ya sürekli ağlama modunda. Bide ishal gbi değil ama sürekli kaka yapıyor sizinde öyle mi her bezini kakalı alıyorum aynı ilk doğduğu zamanlarda ki gbi sarı pütürlü

Bizimde kakamizin miktari artti, ishal degil dedigin gibi hafif puturlu sari.iclerini temizliyorlar heralde..

Benimki kucağa alıştı bence uyurken de insan sıcaklığı istiyor yavrum belki biraz büyüdükçe düzelir
Kucuk kucuk kendi yatağında yatmaya alistirirsin . Suresini uzata uzata . Allah kurtarsin benimki kac kilo oldu tasiyamiyorum 10dkda bitiyor isim

anladim kuzum.
tabi ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…