- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben de hamileyken çok stresli günler yaşadım, o yüzdense çok üzülürümBen hamileliğimde çok üzülmüştüm herşeye onun etkisi olduğunu düüünüyorum birde suni sancı almıştım oda yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama haklılık payları olabilir oğlumun da gazı var suan ama sadece 15 gün bizi zorlayacak bi gazı oldu ondada annemin yanındaydım kolay atlattık ama kızımın gaz sancısının yanından bile geçmezdi bu sefer ki gaz problemimiz
Ah canim benim kurban oldugumGazdan değil sanırımgaz olsa kucağımda da rahat rahat uyuyamazdı gibi geliyor. Bugün sling ile babasına bağladım 5 saat uyudu
Ne tesaduf kalca randevumuz bizimde bugun. Oglen sonrasj gideceğim. Kukak testi gibi uyku durumda mi çekiliyor. Ayrinti bilgi atarsin canimUsgye geldik
3-4 gün dişimi fırçalamadığımı dişimi fırcalarken farkediyorum ben en son şu gün diş fırçaladım diye. Ve kendime bakım yapmıs gibi hissediyorum diş fırçaladıgımdaBeni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum
Bende regl üzerine regl oluyorum. 40 cıktıgından beri 15 günde bir regl modundayımKızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah çocuktan dolayı sayfaya bakamaz oldumilk adet ne zaman oldunuz benim bebeğim 2 aylık olcak bir kaç güne. Ama bende regl adına hiç bir sey yok yeniden hamile kalmayayım korkmuyor değilim
Güzel sonuuclar alın insallahUsgye geldik
Kuzum kalçalarını ultrason cihazıyla kontrol ediyor sadece uyku uyanıklık durumu yokNe tesaduf kalca randevumuz bizimde bugun. Oglen sonrasj gideceğim. Kukak testi gibi uyku durumda mi çekiliyor. Ayrinti bilgi atarsin canim
ben persembe kadin doguma gidiyorum, sorucamKızlaar lazer konusunu sorup sorup kimse cevap alamıyornapıcaz bu lazer işini kimisi 6 ay bekle diyor kimisi bir şey olmaz gel diyor siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben ocak ayında çocuk 3. Ayını tamamlayacak o zaman başlasam diyorum yaz gelmeden hallederiz bu kıl tüy işlerini
Hadi insallah bakalim zonucar güzel geir inşaAllah3-4 gün dişimi fırçalamadığımı dişimi fırcalarken farkediyorum ben en son şu gün diş fırçaladım diye. Ve kendime bakım yapmıs gibi hissediyorum diş fırçaladıgımda
Bende regl üzerine regl oluyorum. 40 cıktıgından beri 15 günde bir regl modundayım
Güzel sonuuclar alın insallah
Kuzum kalçalarını ultrason cihazıyla kontrol ediyor sadece uyku uyanıklık durumu yok
Öyle duydum canım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama kızımda almıştım kolik bi bebekti çok zorlandık bu doğumumda gerek kalmadı suniye oğlum da çok şükür rahatım tabiki gazı oluyo ama ovalayınca gaz masajı yapınca gazını çıkarabiliyo ağlama nöbeti bs yokaa suni sanci gaz mi yapiyormus cocuklar da ?
İnşallah canım ondada kaka problemi var işte ikidir geçen 8. Günde yaptı şimdi bugün 5. Gün sürekli böyle olurda doktora gotur dedi sağlık ocagındaki hemşire çevremdeki herkes çocuğa yaradığı kilo aldığı için yapmaz diyo bilmiyorum bende arada kaldım tek teselli yapmadığı için bi huzursuzluğu yok diyorum rahat herhalde dedikleri gibi çocuğa yarıyoBen de hamileyken çok stresli günler yaşadım, o yüzdense çok üzülürüminşallah oğlunuzda bir daha hiç yaşamazsınız gaz sancısı
bgn instegramda bir dr. açıklama yapmıstı sac boyaması ile ilgili drhikmetcilli diye siz mi sormustunz acaba dinleyebilirsnzBen organik kına seti aldımkahve tonu yapacağım saçımı farklı tozları birleştirerek saç boyası gibi renk elde ediyorsun. Normal boyalara göre pahalı ama artık bu paçozluktan kurtulmam lazım dedim saç boyaları da ne kadar organik olursa olsun gene kimyasal var içlerinde bebişime kıyamadım o yüzden
Usgye geldik
Sonuclariniz guzel olsun insallah kizlar ,Ne tesaduf kalca randevumuz bizimde bugun. Oglen sonrasj gideceğim. Kukak testi gibi uyku durumda mi çekiliyor. Ayrinti bilgi atarsin canim
Nasil oldun canim bebisin iyi oldu mu?Kızlaar lazer konusunu sorup sorup kimse cevap alamıyornapıcaz bu lazer işini kimisi 6 ay bekle diyor kimisi bir şey olmaz gel diyor siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ben ocak ayında çocuk 3. Ayını tamamlayacak o zaman başlasam diyorum yaz gelmeden hallederiz bu kıl tüy işlerini
Ateş geçti mi 72 saate pek kalmıyor galiba canım?Cuma sabah 10 gibi aşı oldu. Dün bi tık keyifsizdi ama olur dedim. Bugün öğlen uykusundan bir uyandı çocuk yanıyor. 3.gün ateş olmaz zannettim. 39u gördük. Çok inatçı bi ateş. Ilac da veriyorum nemli bez de koyuyorum üzerinde kolsuz zıbın var. Yarım saat düşüyor geri çıkmaya başlıyor. Hayır hem ateş düşmüyor hem çocuğu hasta edeceğiz diye korkuyorum. Keyfi yok iştahı yok. Ne zaman geçer bu ateş.
Kuzucum o pek belli olmuyor galiba yaKızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah çocuktan dolayı sayfaya bakamaz oldumilk adet ne zaman oldunuz benim bebeğim 2 aylık olcak bir kaç güne. Ama bende regl adına hiç bir sey yok yeniden hamile kalmayayım korkmuyor değilim
Ay yok ben sormadım ama bakayım gene debgn instegramda bir dr. açıklama yapmıstı sac boyaması ile ilgili drhikmetcilli diye siz mi sormustunz acaba dinleyebilirsnz
Benimki kucağa alıştı benceAh canim benim kurban oldugumBizimkisi de Gazi olduğunda kucak istiyor Aynı zamanda ayakta istiyor o onları rahatlatıyor o anda sızıyor derin uyumaya başlayınca yatiriyorum. Aynu vakitlerde oljnca da kolik diyordum hep.. seninki kucaga mi alisti acaba
Bizide bilgilendirir misinnben persembe kadin doguma gidiyorum, sorucam
İyileştik kuzum biz çok şükür. Öksürük 2-3 kere bende duydum hastalık sürecinde ama şimdi iyi çok şükür. Biz aşı vurulduk 2 gün sonra hastalandık ya çocuk hem aşıdan hem hastalıktan huysuzlaştı ya sürekli ağlama modunda. Bide ishal gbi değil ama sürekli kaka yapıyor sizinde öyle mi her bezini kakalı alıyorum aynı ilk doğduğu zamanlarda ki gbi sarı pütürlüNasil oldun canim bebisin iyi oldu mu?
Benim hastaligim bugun cok daha iyi .Ama bebegim son 2 gunde gece uyurken 1 er kere oksuruk sesini duydum.
Bizimde kakamizin miktari artti, ishal degil dedigin gibi hafif puturlu sari.iclerini temizliyorlar heralde..Bizide bilgilendirir misinn
İyileştik kuzum biz çok şükür. Öksürük 2-3 kere bende duydum hastalık sürecinde ama şimdi iyi çok şükür. Biz aşı vurulduk 2 gün sonra hastalandık ya çocuk hem aşıdan hem hastalıktan huysuzlaştı ya sürekli ağlama modunda. Bide ishal gbi değil ama sürekli kaka yapıyor sizinde öyle mi her bezini kakalı alıyorum aynı ilk doğduğu zamanlarda ki gbi sarı pütürlü
Kucuk kucuk kendi yatağında yatmaya alistirirsin . Suresini uzata uzata . Allah kurtarsinBenimki kucağa alıştı benceuyurken de insan sıcaklığı istiyor yavrum belki biraz büyüdükçe düzelir
anladim kuzum.Öyle duydum canım ne kadar doğrudur bilmiyorum ama kızımda almıştım kolik bi bebekti çok zorlandık bu doğumumda gerek kalmadı suniye oğlum da çok şükür rahatım tabiki gazı oluyo ama ovalayınca gaz masajı yapınca gazını çıkarabiliyo ağlama nöbeti bs yok
tabi ki deBizide bilgilendirir misinn
İyileştik kuzum biz çok şükür. Öksürük 2-3 kere bende duydum hastalık sürecinde ama şimdi iyi çok şükür. Biz aşı vurulduk 2 gün sonra hastalandık ya çocuk hem aşıdan hem hastalıktan huysuzlaştı ya sürekli ağlama modunda. Bide ishal gbi değil ama sürekli kaka yapıyor sizinde öyle mi her bezini kakalı alıyorum aynı ilk doğduğu zamanlarda ki gbi sarı pütürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?