Kızlar dün sabah benim kızın ateşi yükseldi biraz apar topar acile gittik 38 ateş görünce. Yavrumu deldiler bir sürü, kan tahlilinde bir şey çıkmadı, sürümtüde de influenza negatif çıktı ama hemşire bu sonuç güvenilir değil dedi. Ara sıra öksürüyor sanırım geniz akıntısı var yutkunmaya çalışırken öksürüyor genelde. Burunda da hırıltısı vardı biraz ama odur budur hiç ateşi çıkmadı dünden beri. İdrar tahlilinde de bi şey çıkmadı ama kültür sonucunu daha almadık sadece çok huzursuz daha yeni uyudu tüm gün boyunca bu bebelerin uykusu düzene girecek mi gazı ayrı, kaka uapma sorunu ayrı, anasından bulaşan gribi ayrı, yazık bu bebelere ikimiz de çok yorulduk
2 gündür kızım çok uyuyor, endişeleniyorum. 20-30 dk uyanık sonra uyuyor. Uyandıramıyorum, zorla uyandırınca ağlıyor. Uyanıkken de gaz sancısı oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Laktoz damlası mı uyutuyor, diğer damlalar mı bilmiyorum 20-30 dk uyanıklık çok mu az sizce? Sizinkiler ne kadar uyanık kalıyor? Ona göre dürteceğim çocuğu
kizlar benimki memede surekli kavga ediyor cok huzursuzlaniyor. Aslinda emmek istiyor ama sut hizli geliyor sanirim cok huysuzlaniyor en sonunda da birakiyor. Bunun bir cozumu var midir? Kendiliginden gecer mi? En sonunda tamamen reddedecek diye korkuyorum
Ay eğer çişli bez sayısı kilo alımı iyise uyandırma bence. Bizim ki 1,5 saat uyanık kalabiliyor onunda yarım saati benim zorumla uyutmuyorum bilerek ben mecbur kilo alımı yavaş diye rutinlerimizi bozmamaya özen gösteriyorum
Canim cok gecmis olsun.
Bende covidim ama geciyor artik. Hep maske taktim ama biraz once Ela ateslendi biraz, calpol verdim dustu. Yarin doktorunu arayacagim. Onunda covid olma ihtimali cok yuksek.
Sizde belirtiler nelerdi? Doktor ilac verdi mi?
Hanımlar merhaba Kasım annesiyim orada da sorumu sordum. Burada da deneyimli annelere danışmak istiyorum. Bebeğim çok sık kaka yapıyor. Ve sulu kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bununla bir ilgisi var mıdır acaba? 43 günlük ama yenidoğduğu gün gibi yapıyor hiç değişmedi düzeni. Bu normal midir? Kilo alımında bir sıkıntı yok.
kizlar benimki memede surekli kavga ediyor cok huzursuzlaniyor. Aslinda emmek istiyor ama sut hizli geliyor sanirim cok huysuzlaniyor en sonunda da birakiyor. Bunun bir cozumu var midir? Kendiliginden gecer mi? En sonunda tamamen reddedecek diye korkuyorum
Bende de öyle bir sorun var, boğulacak gibi oluyor öksürüyor, hemen ters çeviriyorum. Artık korkudan ucunu almaya başladı, bu yüzden yara oldu 2 günde göğüs uçlarım önden sağ diyorlar bunun için ama her defasında yapamıyorum. Arkama yaslanıp emziremiyorum, çocuk kayıyor. Ben de sıkıntılıyım bu durumdan.
-Sunshine
Bebeğinin bezlerini tartan sendin demi
Geçenlerde öyle birsey yazdığını hatırlıyorum
Bende yaptimda son 24 saatte sadece emzirdim. 5 tane bez çıktı. Sonra tarttim 360 gr geldi.Bezlerin ağırlığını da çıkaracak miyim?
Bunlar sadece çişli bez.
-Sunshine
Bebeğinin bezlerini tartan sendin demi
Geçenlerde öyle birsey yazdığını hatırlıyorum
Bende yaptimda son 24 saatte sadece emzirdim. 5 tane bez çıktı. Sonra tarttim 360 gr geldi.Bezlerin ağırlığını da çıkaracak miyim?
Bunlar sadece çişli bez.
Evet ben bezin ağırlığını düşüyorum. Bu arada anlık tart bence çünkü sıvı çıkışı oluyor kuruyo bi süre sonra.
Sadece kakalı bez yoksa idrarlılarsa onları da dahil et bence
Zaten çok büyük gramajı olmuyor benim kız aşırı sulu ishal, yoğun yaptığında bile 15 gr filan geliyo kakası.
Bu şekilde takip edip en azından beslenmesinde azalma var mı yok mu şüphelerimle başa çıkmaya çalışıyorum.
Kakası aynı pütürlü her bezi kakalı alıyorum ben. Öksürük bende duyuyorum çok yoğun değil ama 1-2 kez var ama hırıltılı nefes almıyor çok şükür burnunu temizliyorsun değil mi sürekli
Kızlar bebeğiniz 1.ayını doldurunca ne gibi değişiklikler oldu biraz anlatır mısınız? Bebeğim asla uyumuyor çok üzülüyorum. Bugünleri geçiyor mu umarım atak haftasıdır