- 6 Kasım 2022
- 6
- 3
- 1
- 29
vallahi bizimki 3 aydır uyumuyor. Benim 2. Bebeğim ilki de çok zordu bu da çok zor. İkisi de süt alerjik bebekler bir de. Gün içinde 20 dakika uyuyor sadece bir uyanıyor hop 2 saat ayakta. Bir de ayaktayken de hep kucakta gezmek istiyorKızlar bebeğiniz 1.ayını doldurunca ne gibi değişiklikler oldu biraz anlatır mısınız? Bebeğim asla uyumuyor çok üzülüyorum. Bugünleri geçiyor mu umarım atak haftasıdır
Burnunu serum fizyolojiksiz temizlemistim ama bugun serum fizyolijik ile basladim umarim yararini goruruz oksurugumuz aglamalar sonrasi ve uykuda oluyor sayisi artti gibi.Kakası aynı pütürlü her bezi kakalı alıyorum ben. Öksürük bende duyuyorum çok yoğun değil ama 1-2 kez var ama hırıltılı nefes almıyor çok şükür burnunu temizliyorsun değil mi sürekli
Canım, normal kabul ediyor doktorlar. Kasım sayfasında da gördüm sanki, sen de benim gibi bir umut ışığı arıyorsun anladığım kadarıyla. Neler denedin uyutmak için? Benimki sabahtan öğlene kadarki uykuyu seviyor mesela. Onun dışında çok zorluyor uyumamak için. Bi de yorulunca daha da uyuyamıyor bu minikler.Kızlar bebeğiniz 1.ayını doldurunca ne gibi değişiklikler oldu biraz anlatır mısınız? Bebeğim asla uyumuyor çok üzülüyorum. Bugünleri geçiyor mu umarım atak haftasıdır
Cok sagol canim. Valla ya onlara hicbir sey olmasa hic hastalanmasalar keske...Geçmiş olsun canım. Ah yavrucaklarimiz herşeyle karşilastilar simdiden
Ekim anneleri olarak ayni evde olsaydik
gecmis olsun canim , nasil bebisinin durumu ?Cok sagol canim. Valla ya onlara hicbir sey olmasa hic hastalanmasalar keske...
Geçmiş olsun canım umarım hemen sıkıntısız atlatsın…Cok sagol canim. Valla ya onlara hicbir sey olmasa hic hastalanmasalar keske...
Benimki gün boyunca uyumamıştı, geceden geceye uyutmaya çalışıyordum. Şimdi 2 ayı doldurduk, dün buraya çok uyuyor normal mi yazdım.Kızlar bebeğiniz 1.ayını doldurunca ne gibi değişiklikler oldu biraz anlatır mısınız? Bebeğim asla uyumuyor çok üzülüyorum. Bugünleri geçiyor mu umarım atak haftasıdır
BEBeklerde uyusa deert uyumasa dert emse dert emmese dertBenimki gün boyunca uyumamıştı, geceden geceye uyutmaya çalışıyordum. Şimdi 2 ayı doldurduk, dün buraya çok uyuyor normal mi yazdım.Yani gün gün değişiyor bu minikler emin ol.
Yavrusum cok geçmiş olsun. Durumu nasıl?Kizlar selam, bebegim de covid cikti
Hey gidi üzerinden yıl geçti sankiKızlar bebeğiniz 1.ayını doldurunca ne gibi değişiklikler oldu biraz anlatır mısınız? Bebeğim asla uyumuyor çok üzülüyorum. Bugünleri geçiyor mu umarım atak haftasıdır
Ekim anneleri olarak ayni evde olsaydik
Size laktaz damlası çok iyi geldi galiba değil miBenimki gün boyunca uyumamıştı, geceden geceye uyutmaya çalışıyordum. Şimdi 2 ayı doldurduk, dün buraya çok uyuyor normal mi yazdım.Yani gün gün değişiyor bu minikler emin ol.
Dr lar 10 güne kadar normal diyor benimde bi ara çok yapıyordu şimdi günde bir kere bazen iki günde bir kere normaldir canım bi huzursuzluğu yoksa rahat olKızlar benim bebeğim geçtiğimiz haftaya kadar her bezi kakalı çıkarırdı som bi haftada günde 1-3 e düştü. Bugün ise hiç kala yapmadı. Amme sütü alanlarda bi kaç güne kadar normal diye biliyorum ama baştan beri farklı olup bi anda değişince endişelendim. Benzer durum yaşayan var mı?
Canım bebiş nasıl oldu?Kızlar dün sabah benim kızın ateşi yükseldi biraz apar topar acile gittik 38 ateş görünce. Yavrumu deldiler bir sürü, kan tahlilinde bir şey çıkmadı, sürümtüde de influenza negatif çıktı ama hemşire bu sonuç güvenilir değil dedi. Ara sıra öksürüyor sanırım geniz akıntısı var yutkunmaya çalışırken öksürüyor genelde. Burunda da hırıltısı vardı biraz ama odur budur hiç ateşi çıkmadı dünden beri. İdrar tahlilinde de bi şey çıkmadı ama kültür sonucunu daha almadık sadece çok huzursuz daha yeni uyudu tüm gün boyuncabu bebelerin uykusu düzene girecek mi gazı ayrı, kaka uapma sorunu ayrı, anasından bulaşan gribi ayrı, yazık bu bebelere ikimiz de çok yorulduk
Bizdeki sık ve sulu kakaya başka sıkıntılar da eşlik ediyor ve alerjikaynaklı. Bir de antibiyotik geçmişimiz var o da ishalin yaklaşık 2 aya uzamasına neden oldu diye düşünüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu sebep olur mu bilemedim ama gaita ya bakıldı mı?Hanımlar merhaba Kasım annesiyim orada da sorumu sordum. Burada da deneyimli annelere danışmak istiyorum. Bebeğim çok sık kaka yapıyor. Ve sulu kaka yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bununla bir ilgisi var mıdır acaba? 43 günlük ama yenidoğduğu gün gibi yapıyor hiç değişmedi düzeni. Bu normal midir? Kilo alımında bir sıkıntı yok.
Kilo alımı normal kakada ekstra birşey yok.Canım bebiş nasıl oldu?
Bizdeki sık ve sulu kakaya başka sıkıntılar da eşlik ediyor ve alerjikaynaklı. Bir de antibiyotik geçmişimiz var o da ishalin yaklaşık 2 aya uzamasına neden oldu diye düşünüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu sebep olur mu bilemedim ama gaita ya bakıldı mı?
Kilo alımı da normalse, kakada başka sorun da yoksa sadece anne sütü de alıyorsa kurcalayacak pek bi şey yok gibi ama.
Antibiyotik kullanacak mısınız doktorunuz ne dedi? Sürecinizi merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
Ben de bağırsak enfeksiyonundan şüpheleniyorum da bi doktora gideceğiz ins
Gitmişken idrar tahlili de isteyeceğim.
Kuzum, daha iyi gibi. Bol bol emziriyorum ama geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Uyutmuyor o da bebişi. Ama ateşi yok şükürler olsun. İnşallah çıkmaz yine de atlatırızCanım bebiş nasıl oldu?
Bizdeki sık ve sulu kakaya başka sıkıntılar da eşlik ediyor ve alerjikaynaklı. Bir de antibiyotik geçmişimiz var o da ishalin yaklaşık 2 aya uzamasına neden oldu diye düşünüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu sebep olur mu bilemedim ama gaita ya bakıldı mı?
Kilo alımı da normalse, kakada başka sorun da yoksa sadece anne sütü de alıyorsa kurcalayacak pek bi şey yok gibi ama.
Antibiyotik kullanacak mısınız doktorunuz ne dedi? Sürecinizi merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
Ben de bağırsak enfeksiyonundan şüpheleniyorum da bi doktora gideceğiz ins
Gitmişken idrar tahlili de isteyeceğim.
Geçmiş olsun kuzuma yaCok sagol canim. Valla ya onlara hicbir sey olmasa hic hastalanmasalar keske...
valla benim kiz gunde 10-15 kere hapsiriyor arada oksuruyor da ama ates vs yok hastalik degil.Kızlar her öksürük ve hapşırık hastalık belirtisi mi ya Mehmet gün içinde 4-5 kez yapıyor ve hep öyle kaynanam bugün hasta bu çocuk deyip durdu sinirlerim bozulduYarında hep bir aradayız hayır anlatıyorum anlamıyorda belki kustuktan sonra temizlemek için öksürüp hapşırıyordur yada tozdan diyorum yok yok kesin hasta diyor
Neyse güzel bir haberde 3 gecedir mamasız uykuya geçiş sağlıyoruz artık tamamen anne sütüne döndük teyzeleri darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?