2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeğiniz 1.ayını doldurunca ne gibi değişiklikler oldu biraz anlatır mısınız? Bebeğim asla uyumuyor çok üzülüyorum. Bugünleri geçiyor mu umarım atak haftasıdır
vallahi bizimki 3 aydır uyumuyor. Benim 2. Bebeğim ilki de çok zordu bu da çok zor. İkisi de süt alerjik bebekler bir de. Gün içinde 20 dakika uyuyor sadece bir uyanıyor hop 2 saat ayakta. Bir de ayaktayken de hep kucakta gezmek istiyor çok yorucu ama ilkinden edindiğim tecrübe ile 6-7 aylıktan sonra daha çok kendi kendine durmaya başlıyorlar. İnşallah yakın o günler.

Burnunu serum fizyolojiksiz temizlemistim ama bugun serum fizyolijik ile basladim umarim yararini goruruz oksurugumuz aglamalar sonrasi ve uykuda oluyor sayisi artti gibi.

Bebekleriniz uykuya kaç saat direnç gösteriyor? Sabahtan beri memede uyuduğu 20 dakikayla şu an. Normal mi iki aylik bebek için. Bi yerden sonra huysuzlanıyor memede 5 dakika şekerleme yapıyor hepsi o.

Kızlar bebeğiniz 1.ayını doldurunca ne gibi değişiklikler oldu biraz anlatır mısınız? Bebeğim asla uyumuyor çok üzülüyorum. Bugünleri geçiyor mu umarım atak haftasıdır
Canım, normal kabul ediyor doktorlar. Kasım sayfasında da gördüm sanki, sen de benim gibi bir umut ışığı arıyorsun anladığım kadarıyla. Neler denedin uyutmak için? Benimki sabahtan öğlene kadarki uykuyu seviyor mesela. Onun dışında çok zorluyor uyumamak için. Bi de yorulunca daha da uyuyamıyor bu minikler.

Kızlar benim bebeğim geçtiğimiz haftaya kadar her bezi kakalı çıkarırdı som bi haftada günde 1-3 e düştü. Bugün ise hiç kala yapmadı. Amme sütü alanlarda bi kaç güne kadar normal diye biliyorum ama baştan beri farklı olup bi anda değişince endişelendim. Benzer durum yaşayan var mı?

Benimki gün boyunca uyumamıştı, geceden geceye uyutmaya çalışıyordum. Şimdi 2 ayı doldurduk, dün buraya çok uyuyor normal mi yazdım. Yani gün gün değişiyor bu minikler emin ol.

Kizlar selam, bebegim de covid cikti
Yavrusum cok geçmiş olsun. Durumu nasıl?
Bebişler kolay atlatıyor gibi kalmış hatırımda, inşallah öyle olur
Hey gidi üzerinden yıl geçti sanki
Valla hatırlayamıyorum bi şey. Bir de ilk iki ay insan çok anlamıyor. Tepkiler gülücükler asıl 2. Ayın sonu gibi başlamıştı sanki
Şuan doğduğu tarihe göre 5. Atak haftasındasınız zaten. Ben biberon meme mama farkını artık anlayacaklarını okumuştum. Gerçekten de 5. Atak haftasında biberon ve bilimum diğer beslenme gereçlerini reddetti sadece meme alıyo şu anda.
Ekim anneleri olarak ayni evde olsaydik

Of tam cıldırmalık ortam
Benimki gün boyunca uyumamıştı, geceden geceye uyutmaya çalışıyordum. Şimdi 2 ayı doldurduk, dün buraya çok uyuyor normal mi yazdım. Yani gün gün değişiyor bu minikler emin ol.
Size laktaz damlası çok iyi geldi galiba değil mi

Dr lar 10 güne kadar normal diyor benimde bi ara çok yapıyordu şimdi günde bir kere bazen iki günde bir kere normaldir canım bi huzursuzluğu yoksa rahat ol

Canım bebiş nasıl oldu?
Bizdeki sık ve sulu kakaya başka sıkıntılar da eşlik ediyor ve alerjikaynaklı. Bir de antibiyotik geçmişimiz var o da ishalin yaklaşık 2 aya uzamasına neden oldu diye düşünüyorum. İdrar yolu enfeksiyonu sebep olur mu bilemedim ama gaita ya bakıldı mı?
Kilo alımı da normalse, kakada başka sorun da yoksa sadece anne sütü de alıyorsa kurcalayacak pek bi şey yok gibi ama.
Antibiyotik kullanacak mısınız doktorunuz ne dedi? Sürecinizi merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
Ben de bağırsak enfeksiyonundan şüpheleniyorum da bi doktora gideceğiz ins
Gitmişken idrar tahlili de isteyeceğim.

Kilo alımı normal kakada ekstra birşey yok.
Gaita bakılmadı. Ben de idrar yolu enfeksiyonu çıkınca bağırsakta da acaba enfeksiyon var mıdır şüphesine düştüm nedense. Doktorumuza yazdim normal dedi bu duruma.
Antibiyotik başladık iki gündür kullanıyoruz. Uzamış sarılığımız vardı onun için idrar istendi uzamış sariliklarin bir sebebi de enfeksiyonmuş maalesef 10 günlük bir sürece girdik kullanıp tekrar idrar tahlili vereceğiz.

Kuzum, daha iyi gibi. Bol bol emziriyorum ama geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Uyutmuyor o da bebişi. Ama ateşi yok şükürler olsun. İnşallah çıkmaz yine de atlatırız Teşekkür ederim sorduğun için

Kızlar her öksürük ve hapşırık hastalık belirtisi mi ya Mehmet gün içinde 4-5 kez yapıyor ve hep öyle kaynanam bugün hasta bu çocuk deyip durdu sinirlerim bozuldu Yarında hep bir aradayız hayır anlatıyorum anlamıyorda belki kustuktan sonra temizlemek için öksürüp hapşırıyordur yada tozdan diyorum yok yok kesin hasta diyor
Neyse güzel bir haberde 3 gecedir mamasız uykuya geçiş sağlıyoruz artık tamamen anne sütüne döndük teyzeleri darısı isteyen herkese

valla benim kiz gunde 10-15 kere hapsiriyor arada oksuruyor da ama ates vs yok hastalik degil.

Toxoplasmasi pozitif olan arkadasin icin ne dedi doktorlar canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…