Bizde de ateş vs başka hiçbirşey yokvalla benim kiz gunde 10-15 kere hapsiriyor arada oksuruyor da ama ates vs yok hastalik degil.
Toxoplasmasi pozitif olan arkadasin icin ne dedi doktorlar canim?
normaldir ozaman hapsurmasi fln Mehmet’in. Ben ne olur olmaz diye her gun atesini olcuyorum Lina nin , cok sukur birsey yok.Bizde de ateş vs başka hiçbirşey yok
Toxoplasma için bir doktor varmış onunla görüştüler gebelik devam edicek bebek kendiliğinden düşmezse antibiyotik bir ilaç var onu kullanıcak 20. Haftada sıvı alıcaklar karnından engel durumu vs için sonra gidişata göre şekillendiririz şimdilik üzülme demiş doktoru canım 4 ay içinde bulaşmış virüs 2 aylık hamileCmvyi daha önce geçirmiş o sorun teşkil etmiyor demiş
Ayni seyi yasiyoruz. Sut yogun gelmeye baslayinca tikaniyor gibi oluyor öksürüyor sonra bi sure gelmiyor teklif ediyorum birkac kez, sonra gelip devam ediyor. Ben de korkuyorum. Biraz geri yaslanarak emzirmeye basladim ise yaradi sanki. C seklinde tutarak degil de makas yaparak emziriyorum o da birkac kanali kismi olarak kapatıyor bunu da bi arkadastan duymustum.kizlar benimki memede surekli kavga ediyor cok huzursuzlaniyor. Aslinda emmek istiyor ama sut hizli geliyor sanirim cok huysuzlaniyor en sonunda da birakiyor. Bunun bir cozumu var midir? Kendiliginden gecer mi? En sonunda tamamen reddedecek diye korkuyorum
Kakadaki koku nasıldı canim. Benimkinin bazen ilacli gibi kokuyor normal mi emim olamadim acikcasiAa bak aynısı. 2 hafta önce kıyma denedim ben de. Kakada ciddi koku ve artan dışkılama olmuştu.
Bu bile bi gösterge canım.iyi yapıyorsun devam et
tepkisiz değildi ya çok bariz gülmesi yoktu, 80 günlük olduk motor gelişimi normal, çok hareketli, nesne takibi iyice belirginleşti, ama hala bizim gülümsememize karşılık ya da konuşmalarımıza nadir gülümsüyor göz teması kuruyor dinliyor ama komik bulmuyor heralde ne diyimmotherofcatss canım sen çocugun hareketlerini tepkisiz buluyordun düzene girdiniz mi
Valla biz çok uyuyup ateşi çıkınca anladık hastaneye gittik hemen çokta gereksz değişik ağlıyordu kısa kısa her öksürük hapşırık hastalık değildir boşver sen halsz değilse bişeyi yoktur zaten bişeyi olsada bol bol emzirin diyorlar canım ilaç falan yokKızlar her öksürük ve hapşırık hastalık belirtisi mi ya Mehmet gün içinde 4-5 kez yapıyor ve hep öyle kaynanam bugün hasta bu çocuk deyip durdu sinirlerim bozulduYarında hep bir aradayız hayır anlatıyorum anlamıyorda belki kustuktan sonra temizlemek için öksürüp hapşırıyordur yada tozdan diyorum yok yok kesin hasta diyor
Neyse güzel bir haberde 3 gecedir mamasız uykuya geçiş sağlıyoruz artık tamamen anne sütüne döndük teyzeleri darısı isteyen herkese
Merhaba cok gecmis olsun ates ve oksuruk icin birsey verdiler miKuzum, daha iyi gibi. Bol bol emziriyorum ama geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Uyutmuyor o da bebişi. Ama ateşi yok şükürler olsun. İnşallah çıkmaz yine de atlatırızTeşekkür ederim sorduğun için
Kakadaki bu durum antibiyotikten önce de vardı dimi ? Antibiyotik de bozuyor bağırsakları maalesef.Kilo alımı normal kakada ekstra birşey yok.
Gaita bakılmadı. Ben de idrar yolu enfeksiyonu çıkınca bağırsakta da acaba enfeksiyon var mıdır şüphesine düştüm nedense. Doktorumuza yazdim normal dedi bu duruma.
Antibiyotik başladık iki gündür kullanıyoruz. Uzamış sarılığımız vardı onun için idrar istendi uzamış sariliklarin bir sebebi de enfeksiyonmuş maalesef10 günlük bir sürece girdik kullanıp tekrar idrar tahlili vereceğiz.
İnşallah canım. Ya ne demek çok üzülüyorum bi şekilde hastalıktan huzursuzluktan çok zor geçiyor hepimizin günü. Şöyle bi problemsiz günler geçirebilenimiz yok sanırım.Kuzum, daha iyi gibi. Bol bol emziriyorum ama geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Uyutmuyor o da bebişi. Ama ateşi yok şükürler olsun. İnşallah çıkmaz yine de atlatırızTeşekkür ederim sorduğun için
Kuzum belki üşümek de sebep olabilir hapşırmaya ama güneş üşümese de defalarca hapşırıyor. İçtiği genzine geliyo bazen de temizlemek için öksürüyor.Kızlar her öksürük ve hapşırık hastalık belirtisi mi ya Mehmet gün içinde 4-5 kez yapıyor ve hep öyle kaynanam bugün hasta bu çocuk deyip durdu sinirlerim bozulduYarında hep bir aradayız hayır anlatıyorum anlamıyorda belki kustuktan sonra temizlemek için öksürüp hapşırıyordur yada tozdan diyorum yok yok kesin hasta diyor
Neyse güzel bir haberde 3 gecedir mamasız uykuya geçiş sağlıyoruz artık tamamen anne sütüne döndük teyzeleri darısı isteyen herkese
Of ben de sana yazacaktım. 4. Aya girmekle birlikte değişen şeyler var mı?-Sunshine satdaşım bebişin bişeler tutmaya başladı mı bzmki oyun halısını cok seviyor ama bazen rastgele eline gecirmiş görüyorum birde geçirnce ağlıyor yeni güncellemeleri anlat. kahkaha eklendi bize oyunlara tepki verio ce cee yapınca gülmeler eklendi güneşi takıp ediyoruz
Kötü kokuyordu midesi kalkıyor insanınKakadaki koku nasıldı canim. Benimkinin bazen ilacli gibi kokuyor normal mi emim olamadim acikcasi
Evet hep öyleydi kakası probiyotik başlamadı doktorum ama kaka düzenimiz değişti şimdi az kaka ve zorlanma başladı bizde kabızlık yaptı antibiyotikKakadaki bu durum antibiyotikten önce de vardı dimi ? Antibiyotik de bozuyor bağırsakları maalesef.
Doktorunuz antibiyotik ile birlikte probiyotik de başlatmaydıysa mutlaka isteyin. Antibiyotik tedavisi sonrası bağırsaklar için 3 ay probiyotik öneriyorlar
uzamış sarılığa neden olabileceğini bilmiyordum hiç inşallah geçer hemen
Bu arada idrar enfeksiyonu kaynaklı aşırı ağlama huzursuzluk vs var mı? Yani anlayabiliyor muydun bi sıkıntı olduğunu?
Kızım inanılmaz huy değiştirdi 4. Ay da huy mu değiştiriyor yoksa başka bi sıkıntı mı var anlayamıyorum artık.
İnşallah canım. Ya ne demek çok üzülüyorum bi şekilde hastalıktan huzursuzluktan çok zor geçiyor hepimizin günü. Şöyle bi problemsiz günler geçirebilenimiz yok sanırım.
tıkanıklığın açılması için yapılabilecek bir şey yok mu ki? Nebülizatör filan çare etmez mi acaba
Kuzum belki üşümek de sebep olabilir hapşırmaya ama güneş üşümese de defalarca hapşırıyor. İçtiği genzine geliyo bazen de temizlemek için öksürüyor.
bi sıkıntı olsa süreklilik halinde seyreder bence.. beni de annem görüntülü konuşurken darlıyo alışacağız inşallah
Çok sevindim adınıza ya şifa olsun paşaya
Böyle güzelce devam eder umarım
Of ben de sana yazacaktım. 4. Aya girmekle birlikte değişen şeyler var mı?
Güneş ÇIL DIR DI..
Aşırı huzursuzluk ve gırtlak yırtarcasına ağlıyor. Başka bi sorunumu var çok endişeleniyorum.
Uykuya geçerken çok zorlanıyoruz artık.
4. Ay uyku gerilemesi ve meme reddi diyorlardı iliklerime kadar yaşıyorum hepsini.
Dediklerine gelince hepsi var ama ce eee ye beklediğim kadar ilgi göstermiyor
Oyun halısında artık elleri hep açık. Arada yalandan halkayı tutar gibi yapıyo ama tutuyor diyemem ben.
Ayna karşısında birlikte konuşur gülerdik son günlerde çok huzursuz orada da ağlıyor.
Sese dönüp bakıyor mu beben ya? Bizimki duyuyo orası kesin, gülüyo ben öteden konuşurken. Ama kafasını çevirip bakmıyor.
Bugün çıngırağa kafasını hafif çevirir gibi oldu ama emin de değilim.ama aldırmıyorum 10 gün önce coğu şeyi yapmıyordu
Kötü kokuyordu midesi kalkıyor insanın
İlaç kokusu gibi değil canım
Canım sürekli kuru öksürük gibi değilse ya tükürüğü boğazına kaçıyordur ya kusmuktan genzini temizlemeye çalışıyordum ondan öksürüyordur. Hapşırık refleksten diyordu bana doktor ama kaç aya kadar öyle bilmiyorum benim kız da çok hapşırıyor. Ateşi takipte kal, burada önemli olan ateş bir de bariz huzursuzluk. Bunlar yoksa hasta olduğunu sanmıyorum.Kızlar her öksürük ve hapşırık hastalık belirtisi mi ya Mehmet gün içinde 4-5 kez yapıyor ve hep öyle kaynanam bugün hasta bu çocuk deyip durdu sinirlerim bozulduYarında hep bir aradayız hayır anlatıyorum anlamıyorda belki kustuktan sonra temizlemek için öksürüp hapşırıyordur yada tozdan diyorum yok yok kesin hasta diyor
Hayır canım, ateşi hastanede düşük seyretti hep çok şükür. Öksürüğe de bir şey demedi. Bol anne sütü ve burun açarak devam etmem gerektiğini anladım konuşmasından.Merhaba cok gecmis olsun ates ve oksuruk icin birsey verdiler mi
Kuzum, sorma herrrkes hasta sadece bebeler de değil yetişkinler de hasta. Bir akrabamızının 2.5 aylık kızı da 40 derece ateşle acile gitmiş insan çok üzülüyor bebişlereKakadaki bu durum antibiyotikten önce de vardı dimi ? Antibiyotik de bozuyor bağırsakları maalesef.
Doktorunuz antibiyotik ile birlikte probiyotik de başlatmaydıysa mutlaka isteyin. Antibiyotik tedavisi sonrası bağırsaklar için 3 ay probiyotik öneriyorlar
uzamış sarılığa neden olabileceğini bilmiyordum hiç inşallah geçer hemen
Bu arada idrar enfeksiyonu kaynaklı aşırı ağlama huzursuzluk vs var mı? Yani anlayabiliyor muydun bi sıkıntı olduğunu?
Kızım inanılmaz huy değiştirdi 4. Ay da huy mu değiştiriyor yoksa başka bi sıkıntı mı var anlayamıyorum artık.
İnşallah canım. Ya ne demek çok üzülüyorum bi şekilde hastalıktan huzursuzluktan çok zor geçiyor hepimizin günü. Şöyle bi problemsiz günler geçirebilenimiz yok sanırım.
tıkanıklığın açılması için yapılabilecek bir şey yok mu ki? Nebülizatör filan çare etmez mi acaba
Kuzum belki üşümek de sebep olabilir hapşırmaya ama güneş üşümese de defalarca hapşırıyor. İçtiği genzine geliyo bazen de temizlemek için öksürüyor.
bi sıkıntı olsa süreklilik halinde seyreder bence.. beni de annem görüntülü konuşurken darlıyo alışacağız inşallah
Çok sevindim adınıza ya şifa olsun paşaya
Böyle güzelce devam eder umarım
Of ben de sana yazacaktım. 4. Aya girmekle birlikte değişen şeyler var mı?
Güneş ÇIL DIR DI..
Aşırı huzursuzluk ve gırtlak yırtarcasına ağlıyor. Başka bi sorunumu var çok endişeleniyorum.
Uykuya geçerken çok zorlanıyoruz artık.
4. Ay uyku gerilemesi ve meme reddi diyorlardı iliklerime kadar yaşıyorum hepsini.
Dediklerine gelince hepsi var ama ce eee ye beklediğim kadar ilgi göstermiyor
Oyun halısında artık elleri hep açık. Arada yalandan halkayı tutar gibi yapıyo ama tutuyor diyemem ben.
Ayna karşısında birlikte konuşur gülerdik son günlerde çok huzursuz orada da ağlıyor.
Sese dönüp bakıyor mu beben ya? Bizimki duyuyo orası kesin, gülüyo ben öteden konuşurken. Ama kafasını çevirip bakmıyor.
Bugün çıngırağa kafasını hafif çevirir gibi oldu ama emin de değilim.ama aldırmıyorum 10 gün önce coğu şeyi yapmıyordu
Kötü kokuyordu midesi kalkıyor insanın
İlaç kokusu gibi değil canım
gecmis olsun canimKizlar selam hafif ates olunca acile getirdik.ilacli buhar verdiler 2 doz ve anyobiuoyik yazdi dr.
bronsiolit olmusuz
Ancak antibiyotik 4 eczanede de yoktu piyasada yok diyorlar insallah yarin buluruz, caresiz kaldik resmen ilac olmamasi ne demektir Allah yardimcimiz olsun
Geceden beri uyumadı, acile gittik 4 te, fitil yaptırdık yine, 8 günden sonra kaka yaptı, halen sallıyorum uyumuyor, halen gaz sancısından evi yıkıyor, ben benlikten çıktım..
Geçmiş olsun şifa versin Rabbim kuzuyaKizlar selam hafif ates olunca acile getirdik.ilacli buhar verdiler 2 doz ve anyobiuoyik yazdi dr.
bronsiolit olmusuz
Ancak antibiyotik 4 eczanede de yoktu piyasada yok diyorlar insallah yarin buluruz, caresiz kaldik resmen ilac olmamasi ne demektir Allah yardimcimiz olsun
Burnunu serum fizyolojiksiz temizlemistim ama bugun serum fizyolijik ile basladim umarim yararini goruruz oksurugumuz aglamalar sonrasi ve uykuda oluyor sayisi artti gibi.
Bi hafta bizim bütün uyku düzenimiz bozulmuştu sonra geri topladı. Ara ara bozuyor minikler düzeni. Sürekli böyleyse bilmemde yeni bişeyse takılma düzelirBebekleriniz uykuya kaç saat direnç gösteriyor? Sabahtan beri memede uyuduğu 20 dakikayla şu an. Normal mi iki aylik bebek için. Bi yerden sonra huysuzlanıyor memede 5 dakika şekerleme yapıyor hepsi o.
Bizim 40 cıkınca olmustu artık günde bire düştü kakamız doğal bi süreçKızlar benim bebeğim geçtiğimiz haftaya kadar her bezi kakalı çıkarırdı som bi haftada günde 1-3 e düştü. Bugün ise hiç kala yapmadı. Amme sütü alanlarda bi kaç güne kadar normal diye biliyorum ama baştan beri farklı olup bi anda değişince endişelendim. Benzer durum yaşayan var mı?
Tepkisizi gülme acısından yazmıştım. Maşallah bunlar bize yapıyor benimkide benle babasına aşırı gülmez teyze hala dede vs konussun güler cevap verir. Bence onlar her gün bizden sıkıldıtepkisiz değildi ya çok bariz gülmesi yoktu, 80 günlük olduk motor gelişimi normal, çok hareketli, nesne takibi iyice belirginleşti, ama hala bizim gülümsememize karşılık ya da konuşmalarımıza nadir gülümsüyor göz teması kuruyor dinliyor ama komik bulmuyor heralde ne diyimdaha çok lambalara dolaplara ve oyuncaklarına gülüyor
Bizimde bugün 7. günümüz daha yapmadıGeceden beri uyumadı, acile gittik 4 te, fitil yaptırdık yine, 8 günden sonra kaka yaptı, halen sallıyorum uyumuyor, halen gaz sancısından evi yıkıyor, ben benlikten çıktım..
Çok geçmiş olsun. Benim bebeğimin de ateşi var ve düşüremiyoruz bir türlü günlerdir. Gribal enfeksiyon dedi doktorumuz. Sizin bebişin nasıl normale döndü ateşiKuzum, daha iyi gibi. Bol bol emziriyorum ama geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Uyutmuyor o da bebişi. Ama ateşi yok şükürler olsun. İnşallah çıkmaz yine de atlatırızTeşekkür ederim sorduğun için
Sorma ancak gece 1 gibi uyuyor 3 e kadar emzirmek içinn uyandırıyorum 5 gibi tekrar yatıyor 7 gibi ayakta sonra gün içinde 10 dk 5,dk kısa uykularla geçiyor. Bugun farklı bi Doktora götürdüm. Gayet sağlıklı dedi. Kucağa alıştırmışşın gerekirse ağlat yatağında yatsın dedi bana. Bi çare arıyoruz işteCanım, normal kabul ediyor doktorlar. Kasım sayfasında da gördüm sanki, sen de benim gibi bir umut ışığı arıyorsun anladığım kadarıyla. Neler denedin uyutmak için? Benimki sabahtan öğlene kadarki uykuyu seviyor mesela. Onun dışında çok zorluyor uyumamak için. Bi de yorulunca daha da uyuyamıyor bu minikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?