2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun. Bize de doktorumuz antibiyotik iğne yazdı araya araya 5. eczanede zor buldum. Ecza depolarında bile yokmuş. Ülke genelinde ilaç sıkıntısı var.

Ben önermeyeyim de doktorundan iste canım sen. Daha doğru olur. Antibiyotik kullanımında bağırsak florası için verilen probiyotikler var.
Geçmiş olsun yeniden.
Bizde de var ıkınma ama tuvaletş kolay yapıyor normal zamanda ıkınmalar başladı. İnsan problem arayınca her şey gözüne çarpıyor
Biz de bi doktora gideceğiz bakalım ayından mı yoksa başka bir sıkıntı mı var göreceğiz
Teşekkür ederiz sağlıkla kolaylıkla atlatalım şu günleri
Çok geçmiş olsun
İyi yapıyorsun canım burnu açıldıkça daha rahat da emer hem.. amin
Günden güne toparlayacak hepsi, inşallah çabucak atlatır bi daha hastalanmazlar. Okudukça beni afakanlar basıyo
Gerçekten çok can sıkıcı. Çok geçmiş olsun. Tavsiye konusunu bilemiyorum en azından sürekli burun açmanızın faydası dokunabilir en azından rahat beslenir yavrucak. Allah şifa versin.

Bizimde atesi cok yukselmedi ama oksuruk oldugu icin kucuk bebeklerde hizli ilerliyor diye antibiyotik yazdi.uzule uzule verdik maalesef
gecmis olsun canim
hastanede vardir ilac , bulamazsaniz disarda hastaneden isteyin

su fitili sana versinler sen evde versen ne olur ki ?
Bulduk canim sonunda bir yakinim sagolsun
Geçmiş olsun şifa versin Rabbim kuzuya
Amin tum kuzulara insallah
Çok geçmiş olsun. Bize de doktorumuz antibiyotik iğne yazdı araya araya 5. eczanede zor buldum. Ecza depolarında bile yokmuş. Ülke genelinde ilaç sıkıntısı var.
Biz 10 eczaneye sordurduk.telefonlarla aradik tek tek.yoktu maalesef.artik receteyi degostirtcektik ki bir yakinim son kalan 1 taneyi aldi sagolsun

Maalesef öyle sürekli takacak bir şeyler bulabiliyoruz. Güzel sonuclar olsun doktoru herşey normal desin
Tamamdır teşekkür ediyorum

Kıyamam geçmiş olsun çalışmaktan değil bından korkuyorum ya

cok gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun. Benim bebeğimin de ateşi var ve düşüremiyoruz bir türlü günlerdir. Gribal enfeksiyon dedi doktorumuz. Sizin bebişin nasıl normale döndü ateşi
Sağ ol canım benim size de çok geçmiş olsun. Ben bol bol emzirdim ve üstünü açtım canım. Ekstra bir şey vermedim. Çok dengesizdi ateşi o yüzden acile gittim hemen

bzmkide sensörlü gbi, yatırınca nasıl ağrıo heryerını soyup bakıorm acaba saç mı dolandı acı ceke ceke snr kucakta yumusacıkçoğu zmn bakıyor çıngırağa hatta ağlıyorsa susuyor az önce alçısı yenılendi cıngırakla susturduk. 1aya kadar tutmaya başlarlar inşallah. bu dönemden snrası hızlı ilerliyck inşallah bgn rota olduk ishal yapabilir dedi. ateş yapmıyormuş.

Canım bizimde bugün 7. Gündü sabah yaptı çok şükür şimdilik izliyorum yarıyıl tatile kadar boyle devam ederse tatilde istanbula gidip doktora goturmeyi düşünüyorum

Çok büyük geçmiş olsun canım. Bol bol emzirip eklem yerlerine ılık bezler sermekten başka bir şey gelmedi aklıma

Kızlar bu atak hastalarına nasıl hesaplıyorsunuz ben bu atak ne olduğunu ne anlayamadım iki gündür mızmız da

kızlar benim kızım 81 günlük ama kafasını tutamıyor daha sizin bebekleriniz ne zaman tuttular? 37+6 da doğdu bu arada.

kızlar benim kızım 81 günlük ama kafasını tutamıyor daha sizin bebekleriniz ne zaman tuttular? 37+6 da doğdu bu arada.
Yüz üstü yatırıyorum biraz bakıyor sağa sola sonra gömüyor kafayı bı daha kaldırıyor bı daha gömüyor. Kolları yorulana kadar böyle devam ediyor. 38+1 de doğdu

canlar yarın 2. ay aşılarını olacağız da bana banyo da yaptır demişti. yaptırma sebebi ne ki. çocuk sızdı yaptıramadım. birazdan emmesi için kalkarsa da uyur yine ... uyku saati malum

Yastık destekli bu şekilde
ay saçlarını yidiğim... :) ortaya çıkmış velet
3 gün banyo yapamayacak ya o yüzden yaptırıp getirin diyorlar.
öğrenmiş olduk. dün yaptıydı aslında .. bakalım duruma göre yaptırcaz artık
hergün alıştırma yapmak lazım yüz üstü yatırararak. benimki de arada yapıyor. kucakta iken gerçi desteksiz duruyor ama yüzüstü kaldırması benimkinin de az

uyku durumu nasıl canım benim ki de dengesiz bu hafta geceleri uzun uyumaya başladı. 7 8 saat arası uyuyor . Bazen hiç emmiyor bazen 5 saat sonra emiyor değişiyo. dün gündüz uzun uyudu mesela gece 1e kadar uyumadı. Bugün de velet misafirliğe gitti. arabada uyudu. misafirliğe de gitti uyudu derken 5 saat uyudu. eve geldik. biraz evde dolandık. sonra eşime yemek hazırlarken pusette uyuya kaldı. o yatış 3 saattir uyuyor 5. saate doğru gidiyor. emmedi daha :) Bu gece uyumayacak diye korkuyorum :S o değil de pusette kaldı ya. sığmıyor zaten aga gibi yatıyor. gittikçe aşağıya indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…