- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
İlaç kullandınız mı peki ya da iğne fitilKanama alanım yoktu. 6. Haftada kanamam oldu baya cok korkmustum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullandınız mı peki ya da iğne fitilKanama alanım yoktu. 6. Haftada kanamam oldu baya cok korkmustum.
Ayy canım İnşallah bir an önce kurtulursun kanamadan bir şey olmasa bile insan gördükçe üzülüyordur yani inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırızBen 5. Haftadayken kanama başladı 9. Haftaya girdim hala devam ediyor![]()
O ilerde olan bisey değil mi yavrum? Şimdide sindirim yavasladigi icin öyle diyorlar amaBebek büyüdüğü için mideye baskı yapabiliyormuş canım belki bu yüzdendir sen yinede soryok kuzum hiç takılmıyorum 3 güncükten bisey olmaz doktor hiç yorum bile yapmadı 3 gün geriden geliyor miniğimiz dedi sakince bir ses tonuyla sjsjsj o yüzden hiç kaygılanmadım biraz zaman geçsin belki o arayı kapatır dediğin gibi
insallah kuzum güzel haberlerle birbirimize geri dönüşlerde bulunuruz
![]()
Ayy canım İnşallah bir an önce kurtulursun kanamadan bir şey olmasa bile insan gördükçe üzülüyordur yani inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız
Hamişler yazacaktımGünaydın hakimler. Dün gece mide yanmasından sabaha kadar uyuyamadım. Benzer şeyler yaşayan var mı. Çok erken değil mi eyvahlar olsun.
Doktorum hemen iğne yaptırdı fitil kullandım 1 tane. Progesteron 200 günde 2 defa kullandım. Birde genetik pıhtılasma için coraspirin enox4000 kullanıyordum onları 1 hafta kesti. 6. Haftada normal oldugunu soyledi.İlaç kullandınız mı peki ya da iğne fitil
Aynen öyle yanıyo ki zaten habire midem bulanıyordu oda eklendi tamam olduHamişler yazacaktım![]()
Merhaba Kizlar ,
Ben iyi haberlerle gelmedim bugun . Galiba dusuk yapiyorum .
Bir kac gundur sarimsi akintim vardi , bu aksam ustu kahve rengine sonra da taze kan damlalari ve parcaciklara donustu.
Acil e gittik . 8 haftama bugun girmistm ve karindan ultroson ile goremediler birsey . Bhcg seviyem 17.862 cikti .
Yarin sabah ( burada pazar sabahi olucak ) vajibal ultrosona alicaklar ama doktor buyuk ihtimalle dusuk dedi ..
Çok üzgünüm.Merhaba Kizlar ,
Bir kac gundur sarimsi akintim vardi , bu aksam ustu kahve rengine sonra da taze kan damlalari ve parcaciklara donustu.
Acil e gittik . 8 haftama bugun girmistm ve karindan ultroson ile goremediler birsey . Bhcg seviyem 17.862 cikti .
Yarin sabah ( burada pazar sabahi olucak ) vajibal ultrosona alicaklar ama doktor buyuk ihtimalle dusuk dedi ..
Bilmiyorum aşkım erkendir belki daha aklıma bi o geldiO ilerde olan bisey değil mi yavrum? Şimdide sindirim yavasladigi icin öyle diyorlar ama
Aynen yavrum benim geç döllenme olmamasina rağmen geride çıktı sonra önde çıktı büyüyor bebisler sıkıntı olmaz
Amiin inşallah kuzum güzel haberlerle gelelim bu hafta![]()
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere yarın... Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Cok zor Bir süreç yaşayan bilir. Rabbim yar ve yardımcın olsun canmMerhaba Kizlar ,
Çok üzgünüm. Rabbim bebeğini sana bağışlasın umarım düşük olmazMerhaba Kizlar ,
Rabbim yardımcın olsun, inşallah öyle değildir de bebeğin sımsıkı tutunur sana..Merhaba Kizlar ,
O dediğin sonlara doğru oluyormus kuzum herhalde bebek iyice büyüyünce, şimdi birde kasıklardan yukarı çıkıyormuş mideye doğru 2. Trimester döneminde tabi daha sık yasanabilir mide sorunlariBilmiyorum aşkım erkendir belki daha aklıma bi o geldiamin kuzum
![]()
Kaç gün sürdü bir hafta mı canımDoktorum hemen iğne yaptırdı fitil kullandım 1 tane. Progesteron 200 günde 2 defa kullandım. Birde genetik pıhtılasma için coraspirin enox4000 kullanıyordum onları 1 hafta kesti. 6. Haftada normal oldugunu soyledi.
Yağmurcum ara ara ben yaşıyorum. Soda ayran içiyorum, bol bol su ve leblebi iyi geliyor. Bu Arada doktoruna sorarak rennie de kullanabilirsin.Günaydın hakimler. Dün gece mide yanmasından sabaha kadar uyuyamadım. Benzer şeyler yaşayan var mı. Çok erken değil mi eyvahlar olsun.
Canım sen daha gitmeden mi yeni randevuyu oluşturuyorsun? Valla şimdiden baksam mı diye düşünmeye başladımKendiniz arayıp 12. Haftaya randevu alın geç olmadan tabi ki. Şahsen Kendi doktorumda randevu bulmakta zorlanıyorum sürekli önden randevu almam gerekiyor.
Yok erken değil ben 5. 6. Haftada yasamistim sonra bıçak gibi kesildi. Ama tekrar başlayacak gibi Doktorla konuşursunuz şuruplar serbest allahtan onlar iyi geliyor rennie gaviscon falanGünaydın hakimler. Dün gece mide yanmasından sabaha kadar uyuyamadım. Benzer şeyler yaşayan var mı. Çok erken değil mi eyvahlar olsun.