- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
İşte bu yüzden bazı doktorlar 14/15 haftadan önce söylemiyorlar demek ki. Şimdi hak verdim doğrusuValla bende pek anlamıyorum şaştım kaldım20. Haftada detaylı ultrasona kadar inanamicam herhalde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu yüzden bazı doktorlar 14/15 haftadan önce söylemiyorlar demek ki. Şimdi hak verdim doğrusuValla bende pek anlamıyorum şaştım kaldım20. Haftada detaylı ultrasona kadar inanamicam herhalde
![]()
Ayy ama onu beklemek de zor bende tam iki hafta sonra gideceğim zaman geçmiyor ...İşte bu yüzden bazı doktorlar 14/15 haftadan önce söylemiyorlar demek ki. Şimdi hak verdim doğrusu![]()
Aynen memlekete gideceğim oradaki doktor 16dan önce hiç soylemiyor hiç olmadı orda kesinleşirİşte bu yüzden bazı doktorlar 14/15 haftadan önce söylemiyorlar demek ki. Şimdi hak verdim doğrusu![]()
Şimdi şöyleAyy ama onu beklemek de zor bende tam iki hafta sonra gideceğim zaman geçmiyor ...
9+1 im suanKaç haftaliksin?
Bizimkiler bayılırlar bulantı kusma vs. Bi de bi hurafe geziyor bulantısı olan hamilelik sağlıklıymış vs vs10. Haftayım bulantım hiç olmadı. Kişiye göre değişiyor. Annem 4 doğum yapmıs ben hiç bulantı yaşamadım bana çekmissin demekki diyor
Gerçekten ama sürekli değişse benim de sınırlerim bozulurŞimdi şöyleher iki taraf da çok haklı
![]()
Yakın arkadaşım serumla besleniyor o derece böyle bazen kendimi yokluyorum bende yok bi şey hissetmiyorumBende 11. Haftadayım benimde sürekli mide bulantım olmadı, ağır şeyler yiyince oluyo o yüzden hafif şeyler yiyorum. Tiksinme oldu bende maalesef tencere yemeği yiyemiyorum, Türk kahvesi içemiyorum, yumurtayı görmek bile istemiyorumama bunada şükür çok ağır mide bulantısı çekenler var çünkü
Canım naptın gittin mi doktora güzel haberlerle gel inşallahPco yoktu .ama inşallah geç döllenmedir![]()
Sağlıklı ya önemli olan o testin sonucu da güzel çıkmışBi daha gel dedi canım ama benim kafam gerçekten karisti![]()
Allahım hayır ya ahahahha yaaaaaaKızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz![]()
Cok tesekkur ederim salı günü tekrar kontrolüm var umarım sorun olmaz basladim bakalim ilacaMerhaba, sizi cok iyi anliyorum ama ilaci kullanin zaten kullandiginizda oyle mucizevi bir sekilde bicak gibi kesilmeyecek. Ben prilamdan daha agir ilac kullaniyorum doktorumun tavsiyesi ile o bile tam olarak kesmedi. Kendinize eziyet etmeyin yasayan bilir cok zor. Prilam denilen ilac b6 vitamini ve yan etki olarak bulantiyi kesiyor dedi bana doktorum. Bu sekilde dusunmeniz lazim doktor zarari olacak bir ilaci vermez.
İşte bu yüzden bazı doktorlar 14/15 haftadan önce söylemiyorlar demek ki. Şimdi hak verdim doğrusu![]()
Şok olur bide kız istiyor kızı duyunca iyice odaklandı ben hep erkek diyordum bakalım diye diye kız kalcak mıYok gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olsun o konuda şeyim yok, ama daha salı günü kıza benziyor dedi bizde böyle gider herhalde dedik alışmışız
Eğer sizinde öyle bisey olursa eşin şok olur![]()
Bizimkiler bayılırlar bulantı kusma vs. Bi de bi hurafe geziyor bulantısı olan hamilelik sağlıklıymış vs vs
Ben de öyle düşündüm biliyor musunYa onun en büyük sebebi aldırmanın önüne geçmekmiş. Doktorum öyle söyledi bana. 16. Haftaya kadar söylenmemesinin sebebi o kimin ne zihniyette oldugunu bilmiyoruz diye
Hem zihniyet hem şunu yapan var 2 kızı var 3. Gelcek erkek olmadı die aldıran ay Allahım evladın kızı erkeğimi olurmuş hayırlısı sağlıklısı olsun ama ben erkek diyorum halen nifty de kız gelirse doktorum,eşim ve test kazanacakBen de öyle düşündüm biliyor musun
Biz daha tahmin bile yapılmadan erkek diye isim kararlaştırıyoruz.Hem zihniyet hem şunu yapan var 2 kızı var 3. Gelcek erkek olmadı die aldıran ay Allahım evladın kızı erkeğimi olurmuş hayırlısı sağlıklısı olsun ama ben erkek diyorum halen nifty de kız gelirse doktorum,eşim ve test kazanacak![]()
Anaaaam. Aayyy kuzucum sağlıkla gelsin bebiş. Beklemiyordum hiç ben deKızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz![]()
Sopayla kovalıcam hepiniziKizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
kendinizi strese sokmak için yer arıyorsunuz Hayırlı olsunBu arada bizim cinsiyet belli kızlar erkek![]()
Hayır benim kızım olacak değişmeyecekSağlıkla gelsiin bakalımbir anda hepimiz bu sene kız senesi fikrindeydik erkek olayına mı dönüyoruz napıyoruz
![]()