• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
10. Haftayım bulantım hiç olmadı. Kişiye göre değişiyor. Annem 4 doğum yapmıs ben hiç bulantı yaşamadım bana çekmissin demekki diyor
Bizimkiler bayılırlar bulantı kusma vs. Bi de bi hurafe geziyor bulantısı olan hamilelik sağlıklıymış vs vs

Bende 11. Haftadayım benimde sürekli mide bulantım olmadı, ağır şeyler yiyince oluyo o yüzden hafif şeyler yiyorum. Tiksinme oldu bende maalesef tencere yemeği yiyemiyorum, Türk kahvesi içemiyorum, yumurtayı görmek bile istemiyorum😂 ama bunada şükür çok ağır mide bulantısı çekenler var çünkü
Yakın arkadaşım serumla besleniyor o derece böyle bazen kendimi yokluyorum bende yok bi şey hissetmiyorum 😂

Kızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi 😨😨😨
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz 🤣🤣🤣🤣🤣
Allahım hayır ya ahahahha yaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Merhaba, sizi cok iyi anliyorum ama ilaci kullanin zaten kullandiginizda oyle mucizevi bir sekilde bicak gibi kesilmeyecek. Ben prilamdan daha agir ilac kullaniyorum doktorumun tavsiyesi ile o bile tam olarak kesmedi. Kendinize eziyet etmeyin yasayan bilir cok zor. Prilam denilen ilac b6 vitamini ve yan etki olarak bulantiyi kesiyor dedi bana doktorum. Bu sekilde dusunmeniz lazim doktor zarari olacak bir ilaci vermez.
Cok tesekkur ederim salı günü tekrar kontrolüm var umarım sorun olmaz basladim bakalim ilaca

Yok gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olsun o konuda şeyim yok, ama daha salı günü kıza benziyor dedi bizde böyle gider herhalde dedik alışmışız 🤣
Eğer sizinde öyle bisey olursa eşin şok olur 🤣
Şok olur bide kız istiyor kızı duyunca iyice odaklandı ben hep erkek diyordum bakalım diye diye kız kalcak mı😂

Bizimkiler bayılırlar bulantı kusma vs. Bi de bi hurafe geziyor bulantısı olan hamilelik sağlıklıymış vs vs

Aman hurafelere bakacak olursaak. Ben diyorum hani bu geç öğrenenler varya 4. Ayında filan tedaviyle olmasaydı o bendim resmen 😅 yok hiç bir belirti

Ben de öyle düşündüm biliyor musun
Hem zihniyet hem şunu yapan var 2 kızı var 3. Gelcek erkek olmadı die aldıran ay Allahım evladın kızı erkeğimi olurmuş hayırlısı sağlıklısı olsun ama ben erkek diyorum halen nifty de kız gelirse doktorum,eşim ve test kazanacak😂

Hem zihniyet hem şunu yapan var 2 kızı var 3. Gelcek erkek olmadı die aldıran ay Allahım evladın kızı erkeğimi olurmuş hayırlısı sağlıklısı olsun ama ben erkek diyorum halen nifty de kız gelirse doktorum,eşim ve test kazanacak😂
Biz daha tahmin bile yapılmadan erkek diye isim kararlaştırıyoruz.😂 Kız çıkarsa da bizim eşkal: :KK57:

Kızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi 😨😨😨
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz 🤣🤣🤣🤣🤣
Anaaaam. Aayyy kuzucum sağlıkla gelsin bebiş. Beklemiyordum hiç ben de 🤣

Kizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Sopayla kovalıcam hepinizi :sinirli: kendinizi strese sokmak için yer arıyorsunuz 🤣 defalarca yazıldı çizildi doktorlar söylüyor vücut hormonlara alışıyor belirtiler hafifliyor. Hem asıl göğüs hassasiyeti son zamanlarda yaşanıyor.. şimdi sabah ile akşamki göğüs hassasiyeti bile aynı olmuyor. Benim de bi gün var bi gün yok canınızı sıkıp durmayın yok yere..
Bu arada bizim cinsiyet belli kızlar erkek 🥰
Hayırlı olsun 🤩 sağlıkla gelsin bebito
Sağlıkla gelsiin bakalım 😍 bir anda hepimiz bu sene kız senesi fikrindeydik erkek olayına mı dönüyoruz napıyoruz 😂
Hayır benim kızım olacak değişmeyecek 🌸
:p

Back
X