- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Aynen öyle canım arkadaşlarımla konuştum belli konuşmayı sevmiyor diyor şimdi yeni bi doktor buldum inşallah onla devam ederim artık İnan gebeliğin riskli mi değil mi onu bile anlamadım kalp atışını duydum ama sevinemedim resmen Allah’ım sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsimYurt dışında da vermeyenler oluyormuş bilmiyorum ki canım neden vermiyor hamilelik boyunca iğne ve fitil kullanan da oluyor
Amin canım Rabbim öncelikle sağlıkla versin.hayırlı evlat olsunlar hayırlı insanlarla karşılaşsınlarAmin canım seninde hayırlı oğlun olsn benimde rabbim isteyen herkese hayırlı salih sağlıklı evlatlar versin. Biraz da babamız erkek istiyor Yoksa benim için hiç farketmez
Amin canım amin şu bulantım geçsinde diyorum eşime kızda olsa erkekde olsa umurumda değil diyorumAmin canım Rabbim öncelikle sağlıkla versin.hayırlı evlat olsunlar hayırlı insanlarla karşılaşsınlar
Benim de bulantı çok canım akşam bile sık sık.prilam kullanıyorum iyi geliyor sen alıyor musun ilaç bir de ayva iyi geliyor midemeAmin canım amin şu bulantım geçsinde diyorum eşime kızda olsa erkekde olsa umurumda değil diyorum
Canım iki paket prilam bitti artık fayda etmemeye başladı sanırım vücut alıştı Dr um dramimene verdi onu içiyorum günde 2 yazıyor ama 1 ile idare ediyorum çünkü 50 mgBenim de bulantı çok canım akşam bile sık sık.prilam kullanıyorum iyi geliyor sen alıyor musun ilaç bir de ayva iyi geliyor mideme
Ayy inşallah canım düşünmekten yoruldum artık dua eder misin lütfen
Aay maşallah ya ne güzel-Sunshine canım yazmıştın bulamadın ikili test yaptıracaksın sende galiba benim test bu sabah yapıldı akşam sonucu çıktı az önce attı doktor güzel çıkmış ikili tarama
Merhaba kizlar dun bir konu actim ama hic yazan olmadiburasida yeri deil belki ama korkuyorum ne yapayim ben simdi iki sezeryan ameliyati oldum ya bu bebekte sezeryan olucak mecbur zaten son ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldim 1 sene olucak eylul ayinda ben ekim ayinda buyuk bir ihtimal sezeryan olucam aranizda tanidigi olan var mi acaba sezeryan sonrasi hemen hamile kalip tekrar sezeryan olani sorun yasadilar mi acaba riskleri nedir beni cok korkutuyor bu ameliyat ikinciside zaten cok kotuydu spinal anestezi yaptilar hic uyusma olmadi doktor canli canli kesti karnimi sonra inandilarda uyuttular beni ameliyatin ortasinda tekrar uyandim tekrar uyuttular uykularim kaciyor dusundukce
Benimkine sölüyorlarmış hep ben sana söylerim demişti zaten direk söylediKızlar bir de gen testindeki cinsiyet öğrenme meselesini sordum bize söylemeleri yasakmış evet ama doktor talep ederse doktora söylüyorlarmış sizin doktorlar özel olarak mı talep etti bilginiz var mı?
Benim akşam çok az oluyor rennie şuruptan sonra bitti mide bulantılarımCanım iki paket prilam bitti artık fayda etmemeye başladı sanırım vücut alıştı Dr um dramimene verdi onu içiyorum günde 2 yazıyor ama 1 ile idare ediyorum çünkü 50 mg
çıkıyormuş canım bende bir hafta sonra falan çıkıyor diye biliyordum amaAay maşallah ya ne güzelo kadar çabuk çıkıyormuymuş o yA ben de yarın yaptıracağım
Kullanım şeklin nasıl canım bana da gaviscon yazıldı ama pek fayda etmedi benimki reflu den değil galibaBenim akşam çok az oluyor rennie şuruptan sonra bitti mide bulantılarım
Daha danismadim aslinda cunku uc ayi gecirmeden bukadar ilerisini konusmak garip olur gibi geldi zaten bastan herseyi anlatmistim bir sey diyecek olsaydi derdi belki ne bileyim ama cuma gidicem ikili tarama icin ozaman dikislerimede baktiricam ve bir durum deyerlendirmesi istiycem artik duga ediyorum bir sorun cikmadan su cocugu dogurabiliyim diyeBenim hiç bilgim yok canım bu konularda. Doktor ne diyor
Canım ben her yemekten sonra bir yemek kaşığı içiyorum hemen kesmiyor 1 hafta sonra kesiyorKullanım şeklin nasıl canım bana da gaviscon yazıldı ama pek fayda etmedi benimki reflu den değil galiba
Canım benimde 2 hafta önce yoğun kanamam oldu hamileliğimi öğrendiğim gün oldu birde 7. Haftada oldu hemen iğne oldum hala progesteron kullanıyorum . İlk gebeliğimde çok az Bir kanama ile kalbi durmuştu bebeğimin. Bu gebeliğimde doktorumun yaklaşımı ile önce kafam rahatladı. Çok şükür 12 haftayı devirdik. Tabi ki inanıyorum Rabbime Biliyorum ki bebeğim dünyaya gelicekse Bi şekilde gelir gelir eğer yiyecek ekmeği yoksa pamuklarada sarsam gelmez ama insan tabiki biraz önlem almak biraz motive olmak istiyor. Sorularına cevap arıyor. Bence Sen ilk önce kendini rahatlatıp iyi bir doktor araştırıp doktorunu değiştir canım. Bu süreçler çok zor ve böyle bir doktorla gecmez.Aynen öyle canım arkadaşlarımla konuştum belli konuşmayı sevmiyor diyor şimdi yeni bi doktor buldum inşallah onla devam ederim artık İnan gebeliğin riskli mi değil mi onu bile anlamadım kalp atışını duydum ama sevinemedim resmen Allah’ım sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsim
Çok şükür kanamam yok ama kanama alanı deyip duruyor doktor olursa olur kanaman olsa bile sağlıklıysa yaşa diyip duruyor ve bunun için asla bir şey yapmıyor canımı çok sıktı asla bir daha gitmicem ne kadar tutarsız bir de yaşadığım şehirde parmakla gösteriyorlarCanım benimde 2 hafta önce yoğun kanamam oldu hamileliğimi öğrendiğim gün oldu birde 7. Haftada oldu hemen iğne oldum hala progesteron kullanıyorum . İlk gebeliğimde çok az Bir kanama ile kalbi durmuştu bebeğimin. Bu gebeliğimde doktorumun yaklaşımı ile önce kafam rahatladı. Çok şükür 12 haftayı devirdik. Tabi ki inanıyorum Rabbime Biliyorum ki bebeğim dünyaya gelicekse Bi şekilde gelir gelir eğer yiyecek ekmeği yoksa pamuklarada sarsam gelmez ama insan tabiki biraz önlem almak biraz motive olmak istiyor. Sorularına cevap arıyor. Bence Sen ilk önce kendini rahatlatıp iyi bir doktor araştırıp doktorunu değiştir canım. Bu süreçler çok zor ve böyle bir doktorla gecmez.
Canım bak şimdi doktor içine sinmediyse hemen değiştir ama her doktor farklı mesela benim kahverengi pıhtı geldiğinde apar topar çağırdı ama ilaç vermedi istedim çok kanama olmadan ben ilaç vermiyorum dedi bende araştırdım bebek sağlıksızsa hiçbir ilaç tutmuyormuş o ilaçların bilimsel olarak kesin kanıtı bulunmamış ama olay zaten ne biliyormusun sen o kanamayı ve ya akıntıyı gördükçe stres oluyorsun o haplarla çare arayıp psikolojini düzeltiyorsun böyle yaklaşmamalı ki kanama alanında varmış sen konuşkan tatlı bir doktor bul için rahat etsinÇok şükür kanamam yok ama kanama alanı deyip duruyor doktor olursa olur kanaman olsa bile sağlıklıysa yaşa diyip duruyor ve bunun için asla bir şey yapmıyor canımı çok sıktı asla bir daha gitmicem ne kadar tutarsız bir de yaşadığım şehirde parmakla gösteriyorlar
Yok çok şükür umarım öyle gelir annelik işte doktorlar ne kadar içinizi rahat tutun desede tutamıyorum eşime de söylemedim annem ve kızkardeşlerim biliyor sadeceEnse ve burunda bişey yoksa gönlünü ferah tut Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
İnşallah bulabilirim düşünmekten başım ağrıyor. Aynen öyle görmüyorum içerde oldugu için ama dışarı da çıkabilir ve bu gebeliğimin 5. Haftasından beri var ve ilaç iğne kullanmıyorum başka bir doktor buldum sanırım ona gidicemCanım bak şimdi doktor içine sinmediyse hemen değiştir ama her doktor farklı mesela benim kahverengi pıhtı geldiğinde apar topar çağırdı ama ilaç vermedi istedim çok kanama olmadan ben ilaç vermiyorum dedi bende araştırdım bebek sağlıksızsa hiçbir ilaç tutmuyormuş o ilaçların bilimsel olarak kesin kanıtı bulunmamış ama olay zaten ne biliyormusun sen o kanamayı ve ya akıntıyı gördükçe stres oluyorsun o haplarla çare arayıp psikolojini düzeltiyorsun böyle yaklaşmamalı ki kanama alanında varmış sen konuşkan tatlı bir doktor bul için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?