2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

İnşallah canım Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin. burda birbirimizin ismini bilmiyoruz ama sıkıntısı olan arkadaşlar dualarımda oluyor hep. Hepimiz kolaylıkla sıkıntısız atlatalım bu süreçlerii sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım. Sene bu zamanda yok ek gıdasıydı yok uykusuydu onları konuşuruz inşallah

Ama büyümüş kanama alanı ya doktor çok korkuttu beni

İlk kaç mm di şimdi ne kadar olmuş söyledi mii ? Benim yoğun kanama yaşadığım zamanda kanama alanım yoktu ve 3 haftada olmadı. 3. Hafta doktora gittiğimde 2-2,5 mm kanama alanı oluşmus dedi. Kanama alanını öğrendiğimden beri 2 kez çamur gibi bir akıntı yaşadım. Doktorum demişti ama bana o alanın boşalması çamur gibi bi akıntıyla olur diye. Kırmızıya dönmesin yeter ki. Daha gitmedim doktora ama bakalım haftaya gitcem inşallah güzel haber alırım. Süpürge tutma evde süpürge hem eğilme hem itme çekme hareketi olduğu için etkiliyormuş. yukarı doğru uzanma. Ve hani ilişki olmayacak diyorlar zaten. Strese girme stresli anında rahim de acayip bir kasılma oluyor doktorumun bana söyledikleri bunlardıı. Cuma günü güzel haberler alırsın inşallah

7.17 ydi 9.5 olmuş doktor kanama alanının boyutunu asla söylemedi zaten ben sordum öyle söyledi kanama alanı var mı dedim evet ufak bi kanama alanı var dedi iğne ilaç vermicem sağlıksız gebelikse önüne geçemeyiz vs vs dedi öbür gelmeme göre büyümüş mü peki dedim büyümüşse nolucak evet büyümüş napıcaksın diyor bana söylemedi kanama alanını aşırı sinir oldum

Ya hani herkes kendi deneyimini anlatıyor biz doktor değiliz bilmiyoruz ama keseye yakınlığıda önemliymiş kanama alanının. Değişik bir uslübü varmış doktorunun cuma gününe bir şey kalmadı dinlen bu sürede cuma günü doktorhnninsallah iyi birisi cıkar

İnşallah canım hiçbir şey anlatmadı göstermedi bile kanama alanını ufak bi alan dedi ama 5 haftalıkken olandan daha büyümüş birçok kadında olabilir filan dedi hep çelişti kendisiyle

Benimde kanama alanım yok ama kanamam vardı hemde adet kanamasından cok daha fazla. Başka doktora git bence bazen çok iyi doktorlar parmakla gösterilince kalabalıktan mı nedir baştan savıyolar cnm hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Kızlar ben 11 haftalığım ve aşırı mide bulantım var ilaç içmesem kusuyorum da artık çok yoruldum hayat enerjim kalmadı ,benim gibi olanlar var mı ne zaman geçer artık
Ben varım canim çok kilo verdim inan su dahil içemiyorum ne yesem çıkıyo .isin kötüsü o bulantı ilaçları banamisin demedi

Merhabalar, benimde değerlerimde folik asitim düşük çıktı, 4. haftadan itibaren kullanıyorum yalnızca. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…