2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evde 5 dk da doğuruyorlarmış her sene bi tane.
O zamanla bu zamanı bir tutamayız tabii ama bunu ayırt edecek anlayış nerede?
Bir de herkesin bünyesi bir değil ben normal doğuma bile korkuyla bakan biriyim vücudum daha narin belki. Ay bi de geçen doktor zayıflamışsın dedi vitamin yazdı dedim o vitaminler kilo yapıyor diyor biz yemekte yemezdik vitamin de yoktu o zamanlar hiçbişey de olmadı sağlıklı çocuklar doğurduk. Resmen bana o vitaminleri içersen kilo alırsın dedi ya sanane kadın kilomdan sinir oldum şimdi gene hatırlayınca. O zamanlar yenilen yemeklerde her türlü sağlıklı gıdayı alıyordun bizim yediklerimiz de boş ekstra takviye almak gerekiyor gelde anlat ya cahil işte

Kendi evladına değer vermeyen torununa mı değer verecek? Maksat huzur bozmak işte. Bundan besleniyor bu yaratıklar biliyorsun.

Amin canım pırt diye doğurmak nasip olsun
Ya benimde anlamadığım sezeryan olanlar normal doğumu övüyor normal olan sezeryanı yaşamadan bilemezsin. Ben psikolojik olarak doğumu çok zor görüyorum o anı yaşamak zor geliyor. Tabi şimdi epidualle 4 cm den sonra hissedilmiyormuş ama oranın kesilip içinden bebişin çıkması düşüncesi kafamı kemiriyor bakalım ne olacak belki bi cesaret yaparım normalde

Çok zor şeyler yaşamışsın canım ya Allah bi daha yaşatmasın. Bu 4. Sezeryanın olacak o zaman değil mi? Doktorun ne diyor bu duruma?
İşte bende o sancıları ve alttan dikişleri düşündükçe sezeryan fikrine daha yakın duruyorum

Tüp midenden mi bal damlıyor ağzından mı bilemedim.
Ya seni yerim
Seneye ramazanda da ek gıda zamanı gelmiş olur kii
Yaaa Ay daha bu akşam sofrada konuştuk biz de, seneye tam bu zamanlar 6 aylık olacak ek gıdaya başlamış oluruz yanımızda ağzına yoğurt veririz azar azar o da yer diye. taklit yapıyoruz ye çocuğum aç ağzını filan diye

Canım benim. rabbim bu bebeğini sağlıkla kolaylıkla vaktiyle doğurmanı nasip etsin inşallah

Ben epudural filanda istemiyorum direk bayıltsınlar beni
Ben acidan bayilacaktim ilkte anesteziye bile gerek yoktu genel anesteziyle oldum ilk sezeryani ikinciyi spinal ama tutmadi zaten anestezi hocama dedim bacaklarimi hissediyorum falan kadin cok normal herseyi hissedeceksin aci hissetmeyeceksin ilk ya bende oyle diye inaniyorum doktor nesteri vurdu boydan boya alllahim bir aci resmen karnimi kesti adam guluyorum ama sinirden dedim aciyor kesti bayagi beni ayy inanmiyorlarda bi gorsen korku filmi gibiydi bacaklarimi kipirdattiktan sonra inandilar uyuttular hemen ama nafile ameliyatin ortasinda tekrar ayildim şaka gibi tekrar uyuttular falan tam bir tramva benim icin ve simdi yine sezeryan olmak zorundayim yani kabus bitmiyor benim icin kiz senide korkutuyorum ama ne yapayim basima geldi bi kere bende genel anestezi istiycem bu sefer uyu uyan bsy anlamiyorsun annne oldun diyorlar bebegi getiriyorlar fln guzel yani ayyy hormonlardan midir nedir dengem bozuluyor bazen gulesim geliyor bazen agliyorum hatirlayip bunlari bilemedim

Malesef demekte istemiyorum yaa sezeryan olsun zaten uyuyup uyanayim bebegime kavusayim ilkinde oldugu gibi cok stresli bi durum aslinda gunu nu biliyosun bebegin dogacagi vakiti falan insan baya stres oluyor

Dehşete kapıldım su an

Bizde de var o muhabbetler biliyor musunn mama sandalyesinin yerini bile ayarlıyoruz sanki varmıs gibi diyorum seneye tam burda oturup bize şebeklikler yapacak diye

O kadar iki yüzlü ki, herkesle iyi anlaşır. Şeytan gibi, tanısan hemen seversin. Ama sonraaaa…
Kiz senin kayna ayni benim kayna aynisi kiz aynisi bu kadar olur bide guler yuzludurler gudubetler seytan kilikli hepsi ileride bende kaynana olacagim ya evini barkini ayirip bayramdan bayrama geliyorlarsa gelsinle anacim evereyim umurumda deil kaynanalik yaparsam ne olayim asla

Birincisi yok öyle kolay doğum falan canım. O zamanda bünyeye bakıyormuş anneme ekstradan sordum şimdi 3üde kolay olmamış. Hele ben 3. 5 kilo doğmuşum kendimi atacaktım camdan diye anlatırdı. O zamanın şartları işte şimdi çocuk 4 kilo olsa sezeryana alıyorlar tehlikeli diye o zaman ne kadar kontrol ediliyordu ki? 5 kiloyu normal dogurtturmuşlar düşün sence kolay olmuş mudur akşama kadar zor suni sanciyla çıkmışım. Hele en büyüğümüz daha geçmiş zaman evde doğurmak kolay mıydı doğru düzgün ebe yok falan diyor. Yine bünyeye bağlı ve o zaman tarla işi tabi yerinde duramiyorlarmis mecburen, simdide deniyor sonlarda özellikle yürüyüş vs. Kolaylaştırıyor diye.
Ve gerçekten her türlü vitamini zaten yediklerinden alıyorlardı biz napalim hormonsuz bisey yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…