Veriyorsun canim benim rahat olun ben 20 kilo almistim oglum dogudu 3 ayda verdim hepsini ama 1 sene 4 ay emzirdim ve surekli uykusuzluk duzensiz yemek yeme oyle ayyy hatirladimda simdi ne fenaydi yaa o ilk 3 ay allahim sabahlar olmasinZaten şişko hamile kaldık. Çok kilo alınca ileriki aylar da sonrası doğumda ameliyatta çok zor geçer diye korkuyorum yoksa doğumdan sonra verilir tabi de yani inşallah
Ayy sanane yaa, allahim yarabbim sanki kendisi çekiyor. Napacaksin sen Allah şifa versin de geç işte deme illa burun sokulacakBende dedim ki söyleyince geçecek bişey değil iyiyim de diyor iyi olursun iyi değilim dedimyalan mı söyleyeyim sanane kadın sen mi bakıyorsun bana oğluna üzülüyor heralde derdimi çekiyor diye
Tabi tabi kesinlikle. Bi anlatsam şaşırırsın işte. He he diyip geçtim napayim çünkü denedim daha önce karşımda anlama kabiliyeti olan bi insan yok. Tamamen kendi düşündüğü dışardan ne söylenirse söylensin.Olur mu hiç? Gencecik kadını hayattan soğutmaları lazım susabilirler mi? Onlar konuşmayı en çok hak edenler(!)
Sağlıklı bebişlerimiz olsun da önemli değil kiloVeriyorsun canim benim rahat olun ben 20 kilo almistim oglum dogudu 3 ayda verdim hepsini ama 1 sene 4 ay emzirdim ve surekli uykusuzluk duzensiz yemek yeme oyle ayyy hatirladimda simdi ne fenaydi yaa o ilk 3 ay allahim sabahlar olmasinkocam 6da ise gitmek icin kalkiyodu ben haftalarca uyumamisim sag olsun ben uyuya kalinca bebege hep sabaha kadar bakiyodu uyanincada meme icin beni uyandiriyodu kendi geri yatip oyle ise gidiyodu zavallim yaaaa cabuk gecsin bu vakitte cabucak alalim kucagimiza minnaklari varsin kilo alalim
Kendi 9 ay çektim diyor ama nazlı bebeAyy sanane yaa, allahim yarabbim sanki kendisi çekiyor. Napacaksin sen Allah şifa versin de geç işte deme illa burun sokulacak
Kendi yaşamamış herhalde bulantı bilmiyor insanın hayatı kabusa dönüyor. Hee iyim deyince iyi oluyoruz ;(Bende dedim ki söyleyince geçecek bişey değil iyiyim de diyor iyi olursun iyi değilim dedimyalan mı söyleyeyim sanane kadın sen mi bakıyorsun bana oğluna üzülüyor heralde derdimi çekiyor diye
Ayyy dur susayimda surpriz olsunSağlıklı bebişlerimiz olsun da önemli değil kilo
Benim ilk çocuk olacak sıfır tecrübe bakalım bizi neler bekliyor
Kız yaşamış 9 ay çektim diyor ağzım burnum kapalı yemeğini de yapıyormuş çocuk da bakıyormuş biz nazlıymışızKendi yaşamamış herhalde bulantı bilmiyor insanın hayatı kabusa dönüyor. Hee iyim deyince iyi oluyoruz ;(
Ahaha şaka gibi hem kendim çektim diyor hem seni mi yadırgıyorKendi 9 ay çektim diyor ama nazlı bebe
Çevredekiler gözümü bayağı bir korkuttu ama onu öpüp koklayınca hepsi geçer diye düşünüyorumAyyy dur susayimda surpriz olsunsen bu arada ameliyat yazmissin sezeryan mi dusunuyorsun? Ben iki sezeryan bir normal dogum yaptim varsa merak ettigin bir sey sor canim hic cekinme
Ayyy götüm senin kaynanada tam bir kaynana vallahi biri su kadina her hamileligin ayni olmadigini soylesin herkez onun kadar guclu olmak zorunda deil vallahi deminden beri takip ediyorum dayanamadim yazmadan kusura bakmayin benim kaynada bayagi bir cirkef kontrolcu onun dedigi olsun diye her yola bas vuruyor para goz ayyy allahim sen su kayna ve ilerideki kayna adaylarina akil fikir ihsan eyle kizlar topluca hadi AMIIIIIIIIIIIIIINKız yaşamış 9 ay çektim diyor ağzım burnum kapalı yemeğini de yapıyormuş çocuk da bakıyormuş biz nazlıymışız
Unutmuştur o günlerini. Ya da kendisini kimse şımartmadı kıskanıyor oğlu üzerime titriyor diyeAhaha şaka gibi hem kendim çektim diyor hem seni mi yadırgıyor
Sana gelince naz yapıyor sandı herhalde
Oh duygularıma tercüman oldunAyyy götüm senin kaynanada tam bir kaynana vallahi biri su kadina her hamileligin ayni olmadigini soylesin herkez onun kadar guclu olmak zorunda deil vallahi deminden beri takip ediyorum dayanamadim yazmadan kusura bakmayin benim kaynada bayagi bir cirkef kontrolcu onun dedigi olsun diye her yola bas vuruyor para goz ayyy allahim sen su kayna ve ilerideki kayna adaylarina akil fikir ihsan eyle kizlar topluca hadi AMIIIIIIIIIIIIIIN
Kız ben kaçırmışım 1 normal 2 sezeryan mı dedin? Bu dördüncü mü maşallahAyyy dur susayimda surpriz olsunsen bu arada ameliyat yazmissin sezeryan mi dusunuyorsun? Ben iki sezeryan bir normal dogum yaptim varsa merak ettigin bir sey sor canim hic cekinme
Herkesin yapısı aynı mı veya suan senin çektiğin bulantiyla onun yaşadığı aynı mı?Unutmuştur o günlerini. Ya da kendisini kimse şımartmadı kıskanıyor oğlu üzerime titriyor diye
Çevredekiler gözümü bayağı bir korkuttu ama onu öpüp koklayınca hepsi geçer diye düşünüyorum
Evet canım sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum. Sence hangisi tercih edilmeli? 3. Çocuğa cesaret etmişsin bende kalabalık aile olmak isterim ama iki tane yeter bana bunu da zor tuttturduk tedaviyle. Diğeri de inşallah tedavisiz bir şekilde olsun bakarsın 3. De yaparım
Ben hep normal dogum taraftariydi ilk cocugumu normal basladi 29 saat agri cektim 10cm aciklikla hemde yinede olmadi basi catida sikismis acil sezeryana aldilar mecbur kalp atislari dusmeye baslamisti ama korkulan olmadi baya saglikli dogdu yavrum ikinci normal ama 6ci ay erken dogum oldu 800grmdi suni sanci verdiler baya aci cektim ama cabucak dogudu ucuncude 7ci ayda 1 kilo 100grm dogudu ama acil sezeryan oldu o neyse canim hepsi uzun hikaye ama bence normal dogumdan korkan bir kadin sezeryan olmali neden cunku kac saat agri cekicegin belli deil aciklik olmaya bilir bebek tehlikeye girebilir ve dogusa bile 1 ay alttan dikis olacak dikissiz doguran neredeyse yok o dikis acisi cok fenaa sezeryan ise agrisiz gidiyorsun spinal takiliyor hemen 5dk icinde bebek cikiyor temizleyim veriyorlar anneye ilk temas sen hic bir sekilde aci hissetmiyorsun ve zor olani sadece ilk ayaga kalkmada oluyor ilk 3 gun sonrasi hafif agrilar rahatsiz etmeyecek derecede olan agrilar onlarda agri kesiciyle geciyor velasil kelam sezeryan en guzeli korkan anne adaylarina simdiki aklim olsa hic normala yeltenmezdim okadar agri cekmeme ramen yinede sezeryan oldum ve oylede aci cektimÇevredekiler gözümü bayağı bir korkuttu ama onu öpüp koklayınca hepsi geçer diye düşünüyorum
Evet canım sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum. Sence hangisi tercih edilmeli? 3. Çocuğa cesaret etmişsin bende kalabalık aile olmak isterim ama iki tane yeter bana bunu da zor tuttturduk tedaviyle. Diğeri de inşallah tedavisiz bir şekilde olsun bakarsın 3. De yaparım
Sagol canim amin insallah hepimize sifa olurÇok ağır geçirmişsin gerçekteninşallah bir daha hiç kusmassın Ben kusmaya alıştım ama sabahları boş mideyle kusmaya çalışırken gücüm tükeniyor. O yüzden başlayacağım, inşallah işe yarar çok istiyorum ben de beslenebilmeyi Çok teşekkür ederim canım. Şifa olsun sana da ilaç inşallah
Benimki acil sezeryandi ikiside ama en erken 37de aliyorlar uygun olan 38 39 yani 2 hafta onden aliyorlarNehir7 canım sezeryanda nekadar önce aldılar 40. Haftadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?