2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle işte dediklerini duysan nasıl kavga etmedin dersin belki. Çok şeyler varda Allah sabır versin ne diyelim

Kuzum zor biliyorum ama bir kulağından girsin diğerinden çıksın cidden. Şu en güzel zamanlarını zehir etme boşver. Zaten eşinin işi gereği çocuğun büyüyüne kadar uzakta kalacaksın belki tek başına zor olacak ama karışanın göçenin olmayacak kim ne dedi durumlarına düşmeyeceksin gelirse bir annen gelir yardıma zaten. Aman öyle bir konusuyorlar ki geçen bi akrabanın eşi doğum yaptı kız zaten 45 kilo 1.57 filan anca boyu vardır çok zayıf bir kızdı hamile kaldı ilk 4 ay kusma etme zor geçirdi neyse sağ salim doğum yaptı 2.850 doğmus cocuk ay gör etrafta konusulanları hani sanırsın kız uzaylı doğurdu. Bide ani sezeryan vs olayları oldu sütü de geç geldi resmen kadını analıktan avaroz ettiler. Ben 40 cıkmamıs cocuk ziyaret etmeyi sevmem 10. Günde sezeryanlı kadının başına üşüştüler çocuk görme adı adında. Zihniyet cahiil. Bazen bunları duyunca şey diyorum o halimdeyken annemden başkasını görmesem keşke diye ama işte maalesef o süreçleri bizde yaşayacaz. Ay hele bide benimki tedaviyle oldu ya görsen tepkileri tedaviyle oldu ya işte millet bir dikkt ederken sen iki dikkat edeceksin bilmem ne. Kanamalarımın oldugunu söyledikten sonra tepkileri yüzünden çok zor günler geçirdim. Niye tedaviyle olmuş cünkü. Şimdi kanama oldugunda eşim de bende kimseye söylemiyoruz bide şu iyilik adı altında işte dikkat et şunu yapma bunu yapma benim karnımda ki çocugun durumunu snaa mı sorcam ona bir şey olursa her şeyden önce ilk benim canım yanacak söylemende ki niyet ortada. Ben evlendim 5 ay sonra eşimin kardşei evlendi hemen hamile kaldı onunla bile kıyaslandım. Aramızda 5 ay var alt üstü. Herkesin cocugu oldu senin oğlunun tedaviyle oldu geç oldu sanırsın eksik hissediyoruz biz onlara göre. Arkadaşım şey dedi doğumdan sonra sakın kimseye bir şey sorma aç interneti ara beni 2 çocugu var onunda ben sana yardımcı olurum. Zihniyeti bozuk bunların bu sefer çocuk en ufak hastalıkta tedaviyle oldu gözüyle bakarlar diyor hakta verdim. Amaan her ailede var böyle cahil tipler. Ben duymuyorum yoruldum artık Rabbime havale ediyorum herkesii

Benim sancı anım çok cij zordu canım ama doğum anı ve doğumdan sonram. Çok kolay ve güzeldi odamı bile kendi ellerimle süsledim benide sezeryanı kesisi çok korkutuyor. Rabbim hayrılı olanı nasip etsin hepimize.

Of çok çok çok sinir bozucu. Allah kötü niyetli insanları def etsin beter etsin. Var ya o kadar çok araştırıyorum ki her şeyi kimseden medet ummaya kalkmayayım telaş yapıp üzülmeyeyim diye biraz da.
Burda bi şeyler okudukça eşime diyorum şimdiden telefonlara ben bakmayacam haberin olsun iyi der kapatırsın herkese

Haklısın evet canım çok buyuk bir acıyla uyanmıştım.olmadi birde bu yeni yöntemi deneyelim ins korkmam bu arada çok teşekkürler

Haklısın evet canım çok buyuk bir acıyla uyanmıştım.olmadi birde bu yeni yöntemi deneyelim ins korkmam bu arada çok teşekkürler
Rica ederim canim yardim edebildiysem ne mutlu bana insallah saglicakla alirsin yavrunu kucagina en onemlisi miniklerimizin sagligi ne sekilde gelirseler gelsinler bez anneleri olarak her seye gogus gereriz yeterki iyi olsunlar

Allahim ne kötü niyetli insanlar var ya ayıp günah kimse bizim başımıza gelir demiyor . Hiç canını sıkma tedavi ile de olsa inan ne farki var ki benimde bu hamilelik tedavili inan farkı yok geçer bu günlerimiz inşallah

Rica ederim canim yardim edebildiysem ne mutlu bana insallah saglicakla alirsin yavrunu kucagina en onemlisi miniklerimizin sagligi ne sekilde gelirseler gelsinler bez anneleri olarak her seye gogus gereriz yeterki iyi olsunlar
Amin canım oğlum 8 yaşında çok istiyor bir kardes sırf onun için aynen öyle insan evladı için gerçekten canını veresi gelir sağlıkla gelsin kuzular

İnşallah canım. Hepimiz tadarız bu güzel duyguyu. İnşallah sende bu sefer daha güzel bir psikolojiyle büyütürsün bebişini

Dikiş olmadı mı sende yoksa o an hissedilmiyor mu bişey?

Ben bu zihniyeti bildiğim için eşimin ailesine tedavi olduğumuzu söylemedim hatta bi önceki ay aşılama dahi yaptırmıştık tutmamıştı onu da söylemedik. Kendi ailemden de yakın gördüklerim biliyor sadece tedavi olduğunu onun dışında herkes normal oldu sanıyor. Yumurtlama tedavisi desen insanlar tüp bebek algılar kimseyi o kadar yakın görüp böyle hassas bi konuyu anlatmamak lazım. Kimseye güvenmiyorum çünkü en hassas noktandan vururlar seni böyle de acımasız insanlar var

İnşallah bir doktora inanıp ona güvenebilsem 3 doktor değiştirdim şimdiden hiçbiri mi kafama uymaz
Sen seni her hafta çağıracak, gittiğinde bebeği saatlerce gösterip seninle konuşacak bir doktor arıyorsun bence ama bulamazsın öyle bir doktor yok ne yazıkk ki hepimizin endişe tedirginlikleri oluyor evet hele kontrolün üzerinde 3 hafta geçmişse 1 hafta daha dayanmak zor oluyor acabalar başlıyor kafada. Doktor bulmak yerine kendimizi törpülememiz gerekiyor, sakin kalmayı, sabretmeyi öğrenmemiz gerekiyor bence. Sen bu evham, bu panikle nasıl doğuracaksın ben bile dşünüuorum vallah :)

canım selam araştırırken gördüm bu yazını. İnsülin hapı hamilelikte kullanılıyor mu bilgin var mı? benimde insülin direncim yüksek çünkü.

Ben de sezeryandan çok korkuyorum. O kesi izi içimi bir garip yapıyor. İnşallah normal doğum yapabilirim

Biz de aynı şeyleri hayal ettik eşimle. Şimdiden bu kadar güzel bir hisse gerçeği nasıl tatlı olacak kim bilir. Rabbim gönlümüze göre versin.

Canım ilacı yazmıyorlar değil mi, ben parayla 140 liraya aldım. Sen ne kadar veriyorsun? Her hafta alacağım, birazını ödeseymiş devlet iyi olurmuş :)

En güzeli kesinlikle ay zaten doğumdan çıkmış kadınıda aramazlar ya bizim millet hemen herşeye anında aramaya çok meraklı. Hayır birde kadın öyle bir anda niye senin sesini duysun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…