2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eşimde molfix bakalım diyor bezleri stok olayı yapmıycam ben zaten sever sevmez iyi gelir pişik yapar bşlmiyoruz ya açıkcası biraz dene yanıl yapcam ben sanırım
Mantıklı oda canım ama yinede her bebeğin bezini değiştirirken bi 15 dk havalandırın diyorlar o zaman pişik riski düşük aklımızda bulunsun bu bilgide

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden oldumu ben değişik şeyler hissediyorum sanki acaba erken mi? Çok tuhaf bişey

Yeni doktorunuza da güzelce ısınırsınız inşallah testin sonucuda güzel gelecektir inşallah erken çıkıyor sanırım o test burda yaptıranlar çok beklememişti
İnşallah doğuma kadar devam ederiz sonuç da hayırlısıyla güzel gelir tüm bekleyen anne adaylarının inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba canım ben nifty testini anne için hiçbir risk taşımadığı ve yaşımdan dolayı ikili testin vs çok anlamlı olmadığı için yaptırıyorum inşallah güzel gelir ama biliyoruz ki hiçbir şeyin garantisi yok Allah neyi nasip ederse o olucak mesela işyerinden bir arkadaşım ikili test bile yaptırmadı ancak ultasonda bebeğin ciddi anomali sorunu olduğu tespit edildi değişik bir sendrom ve bebeğin durumu gittikçe kötüye gidiyordu , yanılmıyorsam 15 hafta gibi gebelik sonlandırıldı yasal izin alınarak tabiki o yüzden nifty de de çok düşük de olsa hata oranı var yüzde yüz değil kısaca böyle bir teknoloji ve imkan çıkmış yararlanmak istedik maddi olarak biraz yüksek ama gücü olan yaptırmalı bence

Benim de sezaryen doğum oldu hatta sezaryen tarihinden bir hafta önce geldi kızım 37+6 da süt sorunum hiç olmadı, memeyi tutturmak ve sürekli emzirmek gerekiyor ve hastanedeki hemşirenin desteği çok çok önemli bebeği uyandıramadığımızda hep onu çağırdık meme ucunu onun desteğiyle tutturduk, el kadar bebek bırak uyandırmayı tutmaya korkuyor insanbildiğim kadarıyla ne şekilde olursa olsun bebek doğunca süt geliyor bi şekilde eğer başka bi sorun yoksa, emmeyen bebeği ve sütü hiç gelmeyen anneleri saymazsak ki istisna bi durum, biraz bizim çabamıza bağlı çünkü ister normal ister sezaryen olsun dikiş ağrısı oluyor bazılarında çok bazılarında az hele spinal sezaryende bazen baş boyun ağrısı oluyor ki allah kimseye yaşatmasın yani tüm bunlara rağmen sürekli emzirmek gerekiyor ve emzirme süreci her meme için 15 dakika ve en geç iki saatte bir, ama sonrası mükemmel oluyor ben 2.5 yaşına kadar emzirdim rahatlığı tarifsiz, umarım herkesin sağlıklı doğumu ve bol bol sütü olur

Kizlar doktor randevusundan geliyorum. Her sey yolunda gorunuyor dedi cok şükür. Doktora soylemedim ama ben bebegi hissediyorum. Ve nerede hissediyorsam ulrrason basligini oraya koydu. Nasil boyle bisi olabilir. Cok erken degil mi? Benim gibi olan var mi aranizda? 10+2 yim

Ben yaptırdım benimde ense kalınlığı filan süper çıktı yaptırmasanda sağlıklı derdim dedi doktor ama ben onun için değilde doktorun dediği gibi aldırıp aldırmamak size kalmış ama aldırmak istemezseniz bile genden gelen hastalıklar organları etkiler hangi hastalığın hangi organı tetiklediğini bildiğimiz için ona göre hamilelik sürecini yürütüyoruz çocuk için önemli dedi zaten bende 3700 e yaptırdım her şeye para bulunuyor şuan hiç olmazsa gen konusunda içim rahat ayrıca bir arkadaş %100 dememiş ama %99.9 doğruluk payı oda koldan alınan kanla müthiş bir oran ikili testin doğruluğu %70 civarı

İnşallah diyelim :) Hayırlısıyla nasipse sağlıkla gelsin inşallah. Kız bebekte sivilcelenme olurmuş ben de öyle duymuştum.
Ay benim kiz mi acaba yaa sivilce portluyor yüzümden. Yuzumde çok çıktı malesef miletin yüzü güzelleşir hamile kalinca ben cirkinlesiyorum tovbe est. Hayirlisi olsun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…