2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eşimede rahat vermem o değilde adam oruçlu oruçlu erken kalkacak mecbur görelimm de minnoşları insallah sağlıklı sıhhatli ben daha görmeden bir daha kine 1 ay sonra çağırcak diye ona üzülüyorum
vallahi burada bir aksilik yoksa 20. haftaya kadr bir daha ultroson yok ama ben yuksek tansiyon hastalik kartimi kullanip doktoru panikletip bir kac kere daha gitmek istiyorum

Benimde yarın saat 1 de randevum var çok heycanlıyorum saatler geçmiyor bana heycandan erkenden de kalkarım ki hiç vakit geçmez
Benim de yarın 9.30 da randevum var. Cinsiyetimiz kesinleşecek inşallah, çok sevinçli ve mutluyum. Vakit geçmiyo diye ben erken saate alıyorum hep randevularımı yoksa işe odaklanamıyorum bütün gün

Kızlar bende iki gündür geçmeyen bir başağrısı var. Hamileliğimin başından beri ilk defa parol içmek zorunda kaldım. Bütün gün içmemek için direndim ama geçmedi. Mecbur içmek zorunda kaldım. O da bir müddet hafifletti sonra yine başladı ağrımaya. Bir tansiyonumu ölçeyim dedim gün içinde aralıklarla ölçtüm hep 9-6 / 10-6 hep bu aralıklarla çıkıyor. Biraz araştırdım baş ağrısını düşük tansiyon yapıyormuş nitekim tuzlu birşeyler yiyince tesadüfen yükseldiğini farkettim. Yarın doktor randevum var ama sizlere de sormak istedim. Benim gibi baş ağrısı çeken yada tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? İki gündür canıma okudu resmen, geceleri uykumda bile ağrıyor o derece

20-24. Haftalar arası gidiliyormuş sanırım. Bende tam ortasında yani 22. Haftada gitmeyi düşünüyorum ama bakalım
Ben 21+2’de gideceğim canım ama 19. Haftada bile giden gördüm.
Genelde 20-21. Haftalar gidiliyor karşılaştığım kadarıyla ama 24’e kadar yolu var diye biliyorum.
Bende sıkıntı olmuyorsa 21de gitmek istiyorum bu hafta gittim zaten son aylarda çok sık sık gidicez o yüzden iyi olduğum sürece 21e kadar gitmeyim diyorum kaçırmayım haftayı diye sordum kizlar

Bende sıkıntı olmuyorsa 21de gitmek istiyorum bu hafta gittim zaten son aylarda çok sık sık gidicez o yüzden iyi olduğum sürece 21e kadar gitmeyim diyorum kaçırmayım haftayı diye sordum kizlar
Dayanabileceksen gitme tabi, ben 2 hafta zor dayanıyorum :)

vallahi burada bir aksilik yoksa 20. haftaya kadr bir daha ultroson yok ama ben yuksek tansiyon hastalik kartimi kullanip doktoru panikletip bir kac kere daha gitmek istiyorum

Nasıl rahat edeceksen fırsatında varsa yap bencede yurt dısında ki sistem bizim sistem mi iyi bazen çözemiyorum

Canım benimde 3 gün boyunca geçmemişti günde 2 adet parol içmeme rağmen. En son başımın üstünde ağırlık ağrı hissedip limon içmiştim tansiyonsa dengelesin diye, acile gitmiştim 13 çıkmıştı. Sonra doktor bi igne yaptırdı şükür o kadar olmadı daha sonra ara ara oluyor yine ama. Düşük tansiyon için şunu diyebilirim sarımsaklı biseyler falan yeme gerçekten çok etkiliyor düşürüyor tansiyonu baya
Yarında kontrole gidecekmissin bi sorarsın inşallah bi sıkıntı yoktur devam ederse iğne falan attır rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…