2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne güzel anlatmışsınız sizin için süreç sancısız ve kolay olmuş darısı bize inşallah

Yerim bebişimi yerimŞakasına oyle dedim yoksa sorun degil hormonlar tavan yaptı bundan sonra azalir Allahin izniyle. Hem ne olacak bebek büyüyor icimizde degil mi varsin sivilce olsun
Evet şişkinlikler duygu değişimleri tüylenmeler normal Benim de yüzümde tüylenme var ya
Ben bir de hala kilom varmış gibi göbeğimi saklamaya çalışıyorum tuhaf bir duygu vallahi karnını özellikle dar giyinip çıkaran hamilelere inat eski kafalıyım sanırım

Ay benim kiz mi acaba yaa sivilce portluyor yüzümden. Yuzumde çok çıktı malesef miletin yüzü güzelleşir hamile kalinca ben cirkinlesiyorum tovbe est. Hayirlisi olsun bakalim
Canım benim kız arkadaşım hamile doğurmak üzere kızın sivilceleri büyük iltihaplı geçmeyen türlerdendi hamilelikte şuan yüzü pürüssüz oldu ve cocuğun cinsiyetide kız hormonlar herkeste farklı etki gösteryor sanırım cinsiyetle alakası yok gibi

Şimdi benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama neticede ikinci gebeliğim, birkaç haftaya hisseder miyim ki?

O kadarını bilmiyorum kii. Ama ben o olayı şeye yoruyorum her kadın doğum hamilelikte rahim kasları bir miktar zayıflıyor bence onunla alakalı sanırım o olay. Yada ne hissedeceğini biliyor

İlk gebelik böyle değişik bişey oldu heralde hissetmemişimdir erken ama hissettiğim şey inşallah bebeğimdir.

İnsallah canım sizlerin bir şey kalmadı ya bizden 2-3 hafta öndesiniz bi 2-3 haftaya kadar hissedenler başlar bence 17-18 de baslıyormus ya

Ben normal istiyorum ama tansiyonum var . o kadar nefessiz kalmaya dayanamaz kalbim diye dusunuyor doktor. %99 sezeryan olacagim .
Kızlar sizde oluyor mu gün içinde birkere su gibi akıntı geliyor ayaktayken bazen sıcak koşuyorum kan mı yoksa diye gayet su gibi akıntı
bende iki gundur boyle bir akinti biraz da yumurtaliklarim tarafinfa agri var . akinti boyle seffaf yada beyaz ama icinde kahvemsi lekenmelerdr oluyor ara ara .
normalde tam regl donemim acaba ondan mi vucut yapiyor diye dusunmuyor degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…