2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin canım teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ay çok sevindimmm

Ay hadi çok şükür bulabilmişsin yakın tarihe telefonla soru sorma olayı yok mu? Ben sekterini arıyorum soruyorum o not alıyor geri bana dönüş yapıyor sekreter doktor cevapladıgı zaman
Kuzu basit şeylerde sıkıntı yok atıyorum kabızlık cekiyorum diyorum öneride bulunuyor. Test sonuçlarıdır ilaç bilgileridir konuşuyoruz ama akıntı konusunda muayene olmalısın dedi. Haklı buluyorum sonuçta vajinal mantar varsa bile smear testi yapılmadan teşhis konması imkansız ki.
Uzaktan bi şey dese yanlış tanı olsa riskli hani.

Aha geldi işte ‘Kardeş yapmayacak mısınız’cı teyze. Hayyal

Haklısın tabi orası öyle enfeksiyon ihtimallerine karşı test vs lazım. Ya bazen şey oluyor kafana takıyorsun doktor bir şey diyince en azından kendini rahatlatıyorsun bir sonra ki muayaneye kadar beklersin. Ama diğer türlü muayane için geç gün bulup aklının kalması daha kötü

Aynen bende katılıyorum özellikle telefonla ulaşılabilir olmali

Canım o kültürde de çıkar. İdrar kültüründe. Benimki öyle tespit edildi.

O kadarcık iletişim var çok şükür ya bir de normalde ben durduk yere çok evham yapmam neyseki
Canım o kültürde de çıkar. İdrar kültüründe. Benimki öyle tespit edildi.
Ay ben şok kız. Daha ayın 5 inde yapıldı temiz çıktıydı sonuç

Bana kalsa en az üç çocuğum olsun istiyorum ama şu yaşadıklarım beni korkutuyor minnoşum, ikinciye cesaret edebilirim belki.
Allah sağlıkla nasip etsiin evde bebek kokusu özlenşyormuş ya herkes öyle söylüyor hem her hamilelik bir değil ki şu minnoşları bir doğuralım hele bakarız diğerlerine de

Allah sağlıkla nasip etsiin evde bebek kokusu özlenşyormuş ya herkes öyle söylüyor hem her hamilelik bir değil ki şu minnoşları bir doğuralım hele bakarız diğerlerine de
Evet minnoş her hamilelik farklı, ilkinde ölüyordum bunda sürünüyorum, kim bilir diğerinde ne olur. Ama vakti gelince bu zorluklar gözüme gelmez diye düşünüyorum, hayırlısı olsun hakkımızda, rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amiin amiin önemlii olan o valla

Kızlae çiçek sepetinde yenidoğan baby turco doğadan ıslak mendil 12 li 60 adet olanı 59 tl alın depolayınnn haber vereyim dedim

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı ama bı şok yaşadık çünkü kolan hastaneleri alyanz sigorta ile anlaşmalarını bitirmiş doğum teminatlı özel sigortam vardı 2 senedir ödüyoruz mecburen doktorumu değiştirmek zorunda kaldım sonra Medicana da bı arkadaşımin tavsiye ettiği doktora gittim çok şükür ki gayet iyiydi nifty testi yaptırmaya karar vermiştik doktorun tavsiye ettiği invitae labaratuvarindan 5500 fiyat aldık 10 iş günü içinde sonuçta çıkıyormuş inşallah sağlıkla ve hayırlı bı biçimde hamileliğimiz devam eder ve sonuçlar alırız

Yeni doktorunuza da güzelce ısınırsınız inşallah testin sonucuda güzel gelecektir inşallah erken çıkıyor sanırım o test burda yaptıranlar çok beklememişti

Kızlae çiçek sepetinde yenidoğan baby turco doğadan ıslak mendil 12 li 60 adet olanı 59 tl alın depolayınnn haber vereyim dedim

O marka nasıl ya bezde de instagram da kullananlar memnunum diyor ama hani reklam mı gerçek duygularımı bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…