2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Haftan ilerliyor Allahın izniyle bir şey olmaz bu saatten sonra

Değişir diye bende korkumdan ısrar edemedim. Burda okuduk ya sonradan değişenleri. Şöyle bi bacak arasına baktı gördüm ben kız gibi geldi boştu ama bilmiyorum
Bende dün doktor bakınca kız mı dedim nerden anladın diyor
O kadar video izledik bacağı da anlamayalım mı ya

Nasıl çıkıyor peki tansiyonun canım?
Evet ne zaman gidecegimde belli olmadığı için önceden sorucam bakalim
Hiç farketmiyorum ki sadece sabahları kustuktan sonra çok fazla baş ağrısı çekmiştim bi kaç kere burnumda kanamıştı çok zorlanmadan sanırım. O zaman ölçünce yüksek çıkmıştı. ya açlıktan ya kusmadan bilmşyorum sabahları genelde yüksek çıkıyor gün içinde daha normal

Çocuğu öyle kanlı sulu görünce tiksinmesin adam. Erkekler bi tuhaf bilemedim

Yani aslında birlikte yaptınız birlikte de çıkarın mantıklı

Benim ilk kese görmeye gidince 16 çıkmıştı küçüğü hatırlamıyorum doktor sonra bi daha ölçtürdü 13-9 çıktı
1 hafta evde günde 3 kez ölçüp bana haber ver demişti
Sürekli düşük çıktı o dönem heyecandan yükseldi sanırım o zaman keseyi göremicem sanmıştım
Doktora çıkan sonuçları gösterince sıkıntı yok demişti. Daha sonraki kontrolde yine 13-9 çıkınca kardiyolojiye git dedi gittim. 13-8 çıktı orda da kalbimi dinledi filan kalp şeridi çekildi normal dedi doktor. İlaç da yazmama gerek yok dedi bi ara yine kontrole gel dedi. Daha sonra ailede var mı dedi annemde hipertansiyon var dedim
İlaç yazdı 14-9 olursa kullan dedi hiç 14-9 olmadı
Aslında bu aralar ölçmüyorum ölçtükçe sıkıntı yapıyorum.
Bundan sonra günde en az 2 kez ölçerim.
İlacım duruyor daha hiç almadım ama dünkü başka kadın doğum doktoru coraspin verdi günde yarım iç dedi o da tansiyonu düzene sokar dedi. Bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz. Bir de yürüyüş önerdi günde yarım saat

Sizin ilk gebelik mi? Tansiyon ilacının bi zararı yok değil mi gebelikte kullanılabilir ?

Şimdiden yaptırıp buzluğa mı atsak
Maksat şekli olsun tadı önemsiz

O neydi be ne almışlar o kadar?
Valla baksan eksik bile bulursun içinde
Korbell çöp kovası poşetiyle birlikte 100 e almış. Şuan en ucuzu ebebekte sanırım 250 TL sadece çöp kovası.
Baktım baktım içinde 10 kalem bulamadım eksiltecek. Ama ekleme yapabileceğim çok şey var mesela oda nemlendirici, temassız ateş ölçer, bez, ne olur ne olmaz bi kutu mama,battaniyeler filan

-Sunshine canım senin yeşil akıntıların ne alemde
Yok sıfır 2 kere olmuştu zaten geri kalan her şey normal.

Ben de spinal sezaryen oldum, O konuda hiç endişen olmasın bir kişi sadece seninle ilgileniyor seninle konuşuyor gözü hep sen de oluyor, gerektiğinde sakinleştirici de veriyor bi ara midem bulanıyo dedim sonraki bir kaç dakika yok ben de, kollar zaten bağlı oluyor bi de kafam hep güzel gibiydi, sadece bebeği gördüğüm an çok net gerisi ohh hayat ne güzel mod tabi her hastane ve ameliyat ekibi bu şekilde mi bilmiyorum, ama yine de insan o an tanıdık bi çift göz arıyor

anladim canim . heycan ve stres cok etkiliyor gercekten . benim bazen evde normal cikarken , doktora gidince heycandan yda stresten yuksek ciktigi cok oldu

hamilelikle birlikte kullanilan ilaclar var onlrdan veriyorlar zaten . ben gecen sene mayisa kdar normal tansiyon ilaclari kullaniyordum. hamilelik dusunuyorum deyince , ilaclarimi ona gore degistirdiler . ben gunde 7 hap iciyorum anca duzeldi

seninkini takip et , ne olur ne olmaz , birsey olacagindan degil ama birsey olursada erken farkedilir

Bugün 11.30’da randevum hayırlı haberlerle dönerim inşallah heycandan uyuyamadım
Benim de saat 17:00’de randevum, inşallah güzel haberlerle dönersiniz, dönerim

Kızlar rüyamda bebeğimi hissettiğimi gördüm ama öyle gerçekçiydi ki..
çok abartılı bir şekilde eli ayağı elime geldi sanki karnımdan çok tuhaftı. Rüyası böyle güzelse gerçeği kim bilir nasıl olacak

Bende dün doktor bakınca kız mı dedim nerden anladın diyor
O kadar video izledik bacağı da anlamayalım mı ya
Korkulur bizden :) senin doktorunda net cinsiyeti söylemedi o zaman. Ben artık alışveriş yapmak istiyorum belli olsa artık cinsiyet

Kizlar benim ikili test boyle çıkmış
Hicbisey anlamadim. Bir fikriniz var mi

Eklentiler

• 2FB34B0C-9370-4C46-8556-1531F95F2020.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 96
Al benden de o kadar, mesai olmasa bende kalkmam hayatta ama naparsın
Asker indirim kovalamak ciddiyet ister dermişimmm
Şaka bi yana teyzesi senin deyiminle pipiliye bunları bulabildim :))
Benden de bi a101 fotosu olsun o zaman. Battik yine

Eklentiler

• D7E994CC-3D2D-4985-BB9F-F50040B03A4B.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…