Bilin bakalım bugün ne oldu? Pantolonum sıktı, karnım çıkıyor.
İlk zamanlar da ki gibi kasık ağrısı gibi değil ama ağrı oluyor ara ara gelip gidiyor. İğne daha etkili tabi belki iğne verir bana da yarın. İnşallah hepimiz için hamileliğin tadını çıkarma zamanı gelir. Diken üstündeyim Allah yardımcımız olsun
Bizim evde 3 banyo var canım oda az banyo çokbirine koyacağım
İlk hamile pantolonumuzu alabiliriz o zaman.Başlasın tabii artık. Benimde alt karnım cıkmıs zsten kendiminde göbeği varda bugün farkettim alt karnım büyümüş duruyor
Bende dün doktor bakınca kız mı dedim nerden anladın diyorDeğişir diye bende korkumdan ısrar edemedim. Burda okuduk ya sonradan değişenleri. Şöyle bi bacak arasına baktı gördüm ben kız gibi geldi boştu ama bilmiyorum
Hiç farketmiyorum ki sadece sabahları kustuktan sonra çok fazla baş ağrısı çekmiştim bi kaç kere burnumda kanamıştı çok zorlanmadan sanırım. O zaman ölçünce yüksek çıkmıştı. ya açlıktan ya kusmadan bilmşyorum sabahları genelde yüksek çıkıyor gün içinde daha normalNasıl çıkıyor peki tansiyonun canım?
Evet ne zaman gidecegimde belli olmadığı için önceden sorucam bakalim
Çocuğu öyle kanlı sulu görünce tiksinmesin adam. Erkekler bi tuhaf bilemedimNormal olsa girmesin de sezaryen olacak bakmayıversin kesilen yere.
Yavrum benim krizim falan tutar tansiyonum düşer diye korkuyorum el ele tutuşmak sakinleştirir acıyı hafifletir senin haberin var mıııığğğğ?
Benim ilk kese görmeye gidince 16 çıkmıştı küçüğü hatırlamıyorum doktor sonra bi daha ölçtürdü 13-9 çıktıbenim de esim temizliyor , gecen sene ekim ayindan beri :)
R Rad__ canim benim basindan beri tansiyon sorunum var . doktorum her gun fakli saatler de olcup , cizelge tutmami istemisti . Ben 1.5 aydir hafta bir o cizelgeyle birlikte doktora geliyorum. ilaclarimi ona gore arttirdi. benim de kucuk tansiyonumu 10-11 den 8 e zor dusurduler.
mutlaka hergun olc .
Şimdiden yaptırıp buzluğa mı atsakHastaneleri bilmiyorum artık doğuma yakın araştırırsın bakalım maddi durumun keyfin el verirse yaptırısın olmadı.
Her şeyy uçtu ya günden günden artıyor fiyatlarıdoğum zamanına olur o 500-600
Düğmelerine dikkat etBilin bakalım bugün ne oldu? Pantolonum sıktı, karnım çıkıyor.
Valla baksan eksik bile bulursun içindeO neydi bene almışlar o kadar?
Yok-Sunshine canım senin yeşil akıntıların ne alemde
Ben de spinal sezaryen oldum, O konuda hiç endişen olmasın bir kişi sadece seninle ilgileniyor seninle konuşuyor gözü hep sen de oluyor, gerektiğinde sakinleştirici de veriyor bi ara midem bulanıyo dedim sonraki bir kaç dakika yok ben de, kollar zaten bağlı oluyor bi de kafam hep güzel gibiydi, sadece bebeği gördüğüm an çok net gerisi ohh hayat ne güzel modNormal olsa girmesin de sezaryen olacak bakmayıversin kesilen yere.
Yavrum benim krizim falan tutar tansiyonum düşer diye korkuyorum el ele tutuşmak sakinleştirir acıyı hafifletir senin haberin var mıııığğğğ?
anladim canim . heycan ve stres cok etkiliyor gercekten . benim bazen evde normal cikarken , doktora gidince heycandan yda stresten yuksek ciktigi cok olduBenim ilk kese görmeye gidince 16 çıkmıştı küçüğü hatırlamıyorum doktor sonra bi daha ölçtürdü 13-9 çıktı
1 hafta evde günde 3 kez ölçüp bana haber ver demişti
Sürekli düşük çıktı o dönem heyecandan yükseldi sanırım o zaman keseyi göremicem sanmıştım
Doktora çıkan sonuçları gösterince sıkıntı yok demişti. Daha sonraki kontrolde yine 13-9 çıkınca kardiyolojiye git dedi gittim. 13-8 çıktı orda da kalbimi dinledi filan kalp şeridi çekildi normal dedi doktor. İlaç da yazmama gerek yok dedi bi ara yine kontrole gel dedi. Daha sonra ailede var mı dedi annemde hipertansiyon var dedim
İlaç yazdı 14-9 olursa kullan dedi hiç 14-9 olmadı
Aslında bu aralar ölçmüyorum ölçtükçe sıkıntı yapıyorum.
Bundan sonra günde en az 2 kez ölçerim.
İlacım duruyor daha hiç almadım ama dünkü başka kadın doğum doktoru coraspin verdi günde yarım iç dedi o da tansiyonu düzene sokar dedi. Bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz. Bir de yürüyüş önerdi günde yarım saat
Sizin ilk gebelik mi? Tansiyon ilacının bi zararı yok değil mi gebelikte kullanılabilir ?
Benim de saat 17:00’de randevum, inşallah güzel haberlerle dönersiniz, dönerimBugün 11.30’da randevum hayırlı haberlerle dönerim inşallah heycandan uyuyamadım
İlk hamile pantolonumuzu alabiliriz o zaman.
Ah kuzum sağolSedoşş geçmiş olsun canım sıcak su limon şifa gerçekten dinlen çokça
Korkulur bizden :) senin doktorunda net cinsiyeti söylemedi o zaman. Ben artık alışveriş yapmak istiyorum belli olsa artık cinsiyetBende dün doktor bakınca kız mı dedim nerden anladın diyor
O kadar video izledik bacağı da anlamayalım mı ya
Benden de bi a101 fotosu olsun o zaman. Battik yineAl benden de o kadar, mesai olmasa bende kalkmam hayatta ama naparsın
Asker indirim kovalamak ciddiyet ister dermişimmm
Şaka bi yana teyzesi senin deyiminle pipiliye bunları bulabildim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?