Yok sanmam olsa akşamına filan olurdu heralde sabahına olmazdı sanırım. Bilmiyoruum ki ama normalde 15. haftaya kadar alttan bakılmanın zararı yok denmişti. Bir daha ki gittiğimde 16. Hafta olcam zaten bir daha bakılmaz
10. Haftadaym bı aya yakın hep yattim şimdi ufak tefek bulaşık yikasam yemek yapsam ağrılarım zirve yapıyor. Bence hep yattık vucutta alıştı şimdi tepki gösteriyor yatmaya alistiysa hareketlerimize de alışır herhalde :)
Bende öyle düşünüyoruum. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla büyüyor zaten bir süre kendimizi çok yormadan ani hareketlerden kaçınırsak vücut kendine gelecektir diye düşünüyorum bende
İnsallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza doğumdan önce yine iyi sütun olmaz demeleri sonrasında da sensiz kaynanam in lafları göğüslerim yara oldu çığlık cigliga emzirdim tepemde bana emzirmek zorundasın çocuk sarilik olur diyip durdu daha 6 günlükken sırtıma kahve döküldü yandım birden sütüm kesildi ilk başta eşim çay felan aldı iki de bir naz yapıyor seneler. Ama çok şükür ki eşim hiç bir zaman karistirmadi hep susturdu. Şimdiki hamileliğimde yanımda asla istemiyorum diyorum doğumda da sonrasında da eşimde saygı duyuyor çok şükür densiz insan çok çıkıyor o yüzden aslında laflara bakmamak gerekiyor
Katlanırlar yer kaplamıyor diye ondan alın diyorlardı aslında. Bime geliyor ara ara o katlanır küvetten yerin varsa sorun yokta tabii. Sağlıklaa kullanın inşallah annesi
Katlanırlar yer kaplamıyor diye ondan alın diyorlardı aslında. Bime geliyor ara ara o katlanır küvetten yerin varsa sorun yokta tabii. Sağlıklaa kullanın inşallah annesi
Arkadaşım geçen sene Kurban bayramında doğum yapmıştı. O dönem aldıklarının cok büyük bir kısmını not almış. Fiyatlarıyla birlikte. Çok detay vermiyorum ama 18 bin TL tutmuş. Geçen sene on sikiz bin hastane masrafı ve montessori mi ne oda takımı yok içinde
Arkadaşım geçen sene Kurban bayramında doğum yapmıştı. O dönem aldıklarının cok büyük bir kısmını not almış. Fiyatlarıyla birlikte. Çok detay vermiyorum ama 18 bin TL tutmuş. Geçen sene on sikiz bin hastane masrafı ve montessori mi ne oda takımı yok içinde
10. Haftadaym bı aya yakın hep yattim şimdi ufak tefek bulaşık yikasam yemek yapsam ağrılarım zirve yapıyor. Bence hep yattık vucutta alıştı şimdi tepki gösteriyor yatmaya alistiysa hareketlerimize de alışır herhalde :)
Evet aldığı şeylerin fiyatı o kadar normal ki aslında. En üst kalite filan da değiller. He bu arada Bez de yok içinde bu fiyatların. Fiyakalı mı emin olamadım bile pusetli mamaspapas bebek arabası almış 5000 TL mesela. Suan 14 bin filan o herşeyiyle.
Evet aldığı şeylerin fiyatı o kadar normal ki aslında. En üst kalite filan da değiller. He bu arada Bez de yok içinde bu fiyatların. Fiyakalı mı emin olamadım bile pusetli mamaspapas bebek arabası almış 5000 TL mesela. Suan 14 bin filan o herşeyiyle.
Ayy nasıl fark var ya arada. Kendi bütcemize göre iyisini bulcaz işte bizde. Bekliyoruz mecbur ya şimdi almak cok erken geliyor bana en azından temmuz sonu ağustos başında baslıyım modundayım ben
Birbasak
ve anurkoc
kizlar ben hala hic birsey almadim. arkadaslarimin cocuklarindan kalacak cok sey var. cinsiyeti bekliyoruz . Sanirim sadece yatak yanina alacagim kucuk besigi kendimiz alacagiz sallananan o kadar :)
Bende kuzenimin kızı 1 yaşında unisex veya hiç eskimemiş olanları verebilirsin dedim teklif etmişti oda bunlar kimsede bulunmayanlar canım yoksa varken tekrar tekrar almak saçma zaten çokça tüketiyoruz herşeyi cinsiyet belli olunca lazım birkaç birşey alırsın ayrı bir mutluluk
Yavrum sabaha karşı uyuyup öğlen uyanıyoruz ben nasıl yakalayacağım ya narkozlu gibi oluyorum, bir gün önce gidip kızı ikna etme fikri çıkmıyor aklımdan.
Bir de sabahları bim önünde sıra oluyormuş, erken gidipte alamamak da var. Bimci hanımlar ürkütüyor beni.