Benim de saat 17:00’de randevum, inşallah güzel haberlerle dönersiniz, dönerim
Kızlar rüyamda bebeğimi hissettiğimi gördüm ama öyle gerçekçiydi ki..
çok abartılı bir şekilde eli ayağı elime geldi sanki karnımdan çok tuhaftı. Rüyası böyle güzelse gerçeği kim bilir nasıl olacak
Şimdiden yaptırıp buzluğa mı atsak
Maksat şekli olsun tadı önemsiz
Lale bende yaptıracağım , aslında bende merak ediyorum değerleri yorumlamak istiyorum. İnternette ufak bir araştırma yaptım papp-a değerinün yüksek olması sorun değil, düşük olması problemmiş anladığım kadarı ile. 2,5 civarı normal sanırım. o değer 0,40 civarı olursa bebek down sendromlu olma riski yüksek oluyormuş. ben öyle anladım. Tabiiki en iyi doktor yorumlar.Diğer beta ile ilgili birşey yazmıyor ama genel olarak değerlerin düşük olması 0 lara yakın olması sorunmuş ben öyle anladımKizlar benim ikili test boyle çıkmış
Hicbisey anlamadim. Bir fikriniz var mi
Biraz erken değil mi yaBilin bakalım bugün ne oldu? Pantolonum sıktı, karnım çıkıyor.
Ya randevumada 1 bucuk hafta var kendimi yicem korkuyorum şu e nabizda yorum yapsa keske normal veya degilLale bende yaptıracağım , aslında bende merak ediyorum değerleri yorumlamak istiyorum. İnternette ufak bir araştırma yaptım papp-a değerinün yüksek olması sorun değil, düşük olması problemmiş anladığım kadarı ile. 2,5 civarı normal sanırım. o değer 0,40 civarı olursa bebek down sendromlu olma riski yüksek oluyormuş. ben öyle anladım. Tabiiki en iyi doktor yorumlar.Diğer beta ile ilgili birşey yazmıyor ama genel olarak değerlerin düşük olması 0 lara yakın olması sorunmuş ben öyle anladım
Resmi doktora göndersene, bir sorun var mıdır diye ? cevap vermez mi ?Ya randevumada 1 bucuk hafta var kendimi yicem korkuyorum şu e nabizda yorum yapsa keske normal veya degil
Bir bamya daha mı geliyor yoksaKızlarrr çok şükür hastaneden çıktım organ gelişimi vs çok iyi dedi uzun uzun gördüm minnakımı hareket etmiyordu bir öksürdüm sıçradıeşimde kadınlar klubunden öğrendin dimi bunları diyor ense kalınlığı 0.16 çıktı cinsiyet tahmin edicekti 3 haftaya kesinleşir o zaman söyleyeyim ama gözüküyor dedi sıçradıktan sonra söyleyince eşimde sallandı herhalde diyor
Ahhh yerimmmBenim de saat 17:00’de randevum, inşallah güzel haberlerle dönersiniz, dönerim
Kızlar rüyamda bebeğimi hissettiğimi gördüm ama öyle gerçekçiydi ki..
çok abartılı bir şekilde eli ayağı elime geldi sanki karnımdan çok tuhaftı. Rüyası böyle güzelse gerçeği kim bilir nasıl olacak
Benim de ikili test sonucum dün çıktı. 12.haftada yaptırmıştım testi. Hangi haftada yapıldığı da değerler üzerinde etkili o nedenle söylemek istedim. b-hcg 29,90. papp-a 1,53 çıktı. doktor bir grafik çıktısı verdi onu ben göremedim sonuç ekranında yalnızca doktorda vardı. düşük risk çıktı benim sonucum.Kizlar benim ikili test boyle çıkmış
Hicbisey anlamadim. Bir fikriniz var mi
Sağol canım inşallah sağlıklı olsundaBir bamya daha mı geliyor yoksahayırlı olsun herşeyin yolunda olduğuna sevindim
İşte buuu süper annee
O kadar gerçekti ki amaAhhh yerimmmbu aralar sürekli konuşuyoruz ya canim düşünerek yatınca insanın rüyasına giriyor ruyandaki gibi muhtesem bir duygu
Ah güzel günlerde giysin kuzunBenden de bi a101 fotosu olsun o zaman. Battik yine
O tek başına anlam ifade etmiyor pappa ve free bhcg nin düzeltilmiş Mom değeri için geçerli 0.40 olayı.Lale bende yaptıracağım , aslında bende merak ediyorum değerleri yorumlamak istiyorum. İnternette ufak bir araştırma yaptım papp-a değerinün yüksek olması sorun değil, düşük olması problemmiş anladığım kadarı ile. 2,5 civarı normal sanırım. o değer 0,40 civarı olursa bebek down sendromlu olma riski yüksek oluyormuş. ben öyle anladım. Tabiiki en iyi doktor yorumlar.Diğer beta ile ilgili birşey yazmıyor ama genel olarak değerlerin düşük olması 0 lara yakın olması sorunmuş ben öyle anladım
Canım benim korkma. Bunların tek tek başına bi önemi yok. Senin hangi gebelik gününde olduğun bile önemli kan verirken ve ölçümler yapılırken. Sonuç kağıdında da olasılıklar yazıyor zaten. Benim de benzerdi ve düşük riskli çıktı sonucum.Ya randevumada 1 bucuk hafta var kendimi yicem korkuyorum şu e nabizda yorum yapsa keske normal veya degil
Ben de 3 bebeğe hamileymişim 3 farklı şişlik vardı karnımdaO kadar gerçekti ki ama
Bende hamile kalmadan önce sürekli görüyordum bebek hareketlerini rüyamda insan en çok o hareketleri özlüyor doğumdan sonraO kadar gerçekti ki ama
Dün 7 aylık bebeği olan bir arkadaşımla buluşmuştum hamilelik çok güzel tadını çıkar diyor, özlüyormuş insanBende hamile kalmadan önce sürekli görüyordum bebek hareketlerini rüyamda insan en çok o hareketleri özlüyor doğumdan sonra
Gerçeğini de yaşayacaksın inşallahDün 7 aylık bebeği olan bir arkadaşımla buluşmuştum hamilelik çok güzel tadını çıkar diyor, özlüyormuş insan
-Sunshine sorma ya bazen kabuslar da görüyorum ama happy moms da hormonlardan kaynaklı olabilir diyor. Dünkü çok güzeldi dokunma duyusunu hissettim böyle inanılmaz gerçekti
Evet canım tekrar tekrar dogurasi geliyor insanınDün 7 aylık bebeği olan bir arkadaşımla buluşmuştum hamilelik çok güzel tadını çıkar diyor, özlüyormuş insan
-Sunshine sorma ya bazen kabuslar da görüyorum ama happy moms da hormonlardan kaynaklı olabilir diyor. Dünkü çok güzeldi dokunma duyusunu hissettim böyle inanılmaz gerçekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?