2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Bugün 4-5 kişinin randevusu var güzel haberlerle gelin inşallah

Şimdiden yaptırıp buzluğa mı atsak
Maksat şekli olsun tadı önemsiz

Onların ömrü ne kadar oluyor kii ay şu ayıcıklı kutulu çikolatalar çıkıyor karşıma içim gidiyor şöyle bi ağustos eylül olsada gönlümüze göre her şeyimizi alsak etsek hediye süsü , kapı süsü, çikolatası, isimli hastane çıkışı, isimli puşet örtüsü vs hepsi için çok erkeen

merhaba kızlar bugün inşallah dörttede benim randevum var. rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. bugün cinsiyet öğreniriz diye umut ediyorum. son kontrolde 11 haftada, doktor tahmin edemiyorum demişti. benim hem ramazan hem hamilelik sebebiyle artık hangisinden kaynaklı bilmiyorum aşırı bir mide yanması var. bugün ilaç isteyeceğim. özellikle sabahları midem kaynıyor sanki

Kizlar benim ikili test boyle çıkmış
Hicbisey anlamadim. Bir fikriniz var mi
Lale bende yaptıracağım , aslında bende merak ediyorum değerleri yorumlamak istiyorum. İnternette ufak bir araştırma yaptım papp-a değerinün yüksek olması sorun değil, düşük olması problemmiş anladığım kadarı ile. 2,5 civarı normal sanırım. o değer 0,40 civarı olursa bebek down sendromlu olma riski yüksek oluyormuş. ben öyle anladım. Tabiiki en iyi doktor yorumlar.Diğer beta ile ilgili birşey yazmıyor ama genel olarak değerlerin düşük olması 0 lara yakın olması sorunmuş ben öyle anladım

Ya randevumada 1 bucuk hafta var kendimi yicem korkuyorum şu e nabizda yorum yapsa keske normal veya degil

Kızlarrr çok şükür hastaneden çıktım organ gelişimi vs çok iyi dedi uzun uzun gördüm minnakımı hareket etmiyordu bir öksürdüm sıçradı eşimde kadınlar klubunden öğrendin dimi bunları diyor ense kalınlığı 0.16 çıktı cinsiyet tahmin edicekti 3 haftaya kesinleşir o zaman söyleyeyim ama gözüküyor dedi sıçradıktan sonra söyleyince eşimde sallandı herhalde diyor

Bir bamya daha mı geliyor yoksa hayırlı olsun herşeyin yolunda olduğuna sevindim

Ahhh yerimmm bu aralar sürekli konuşuyoruz ya canim düşünerek yatınca insanın rüyasına giriyor ruyandaki gibi muhtesem bir duygu

Kizlar benim ikili test boyle çıkmış
Hicbisey anlamadim. Bir fikriniz var mi
Benim de ikili test sonucum dün çıktı. 12.haftada yaptırmıştım testi. Hangi haftada yapıldığı da değerler üzerinde etkili o nedenle söylemek istedim. b-hcg 29,90. papp-a 1,53 çıktı. doktor bir grafik çıktısı verdi onu ben göremedim sonuç ekranında yalnızca doktorda vardı. düşük risk çıktı benim sonucum.

Benden de bi a101 fotosu olsun o zaman. Battik yine
Ah güzel günlerde giysin kuzun onlar ne güzel altlarmış bayıldım

O tek başına anlam ifade etmiyor pappa ve free bhcg nin düzeltilmiş Mom değeri için geçerli 0.40 olayı.
Benim biri 0.46 biri de 0.43 çıktı ve sonucum düşük riskli geldi. Bi cok faktör beraberinde bi olasılık çıkıyor sonuçta korkutmaya gerek yok arkadaşı.
Ya randevumada 1 bucuk hafta var kendimi yicem korkuyorum şu e nabizda yorum yapsa keske normal veya degil
Canım benim korkma. Bunların tek tek başına bi önemi yok. Senin hangi gebelik gününde olduğun bile önemli kan verirken ve ölçümler yapılırken. Sonuç kağıdında da olasılıklar yazıyor zaten. Benim de benzerdi ve düşük riskli çıktı sonucum.
Doktora ulaşamıyorsan hastaneye başvurarak sonucunu öğrenebilirsin diye biliyorum. Bir çıktısını verirler. İlle muayene gününü beklemene gerek yok.

Bende hamile kalmadan önce sürekli görüyordum bebek hareketlerini rüyamda insan en çok o hareketleri özlüyor doğumdan sonra
Dün 7 aylık bebeği olan bir arkadaşımla buluşmuştum hamilelik çok güzel tadını çıkar diyor, özlüyormuş insan

-Sunshine sorma ya bazen kabuslar da görüyorum ama happy moms da hormonlardan kaynaklı olabilir diyor. Dünkü çok güzeldi dokunma duyusunu hissettim böyle inanılmaz gerçekti

Gerçeğini de yaşayacaksın inşallah az kaldı az ah günler öyle böyle gidiyor vallahi nisanı yarıladık baksanıza

Evet canım tekrar tekrar dogurasi geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…