Bende kuzenimin kızı 1 yaşında unisex veya hiç eskimemiş olanları verebilirsin dedim teklif etmişti oda bunlar kimsede bulunmayanlar canım yoksa varken tekrar tekrar almak saçma zaten çokça tüketiyoruz herşeyi cinsiyet belli olunca lazım birkaç birşey alırsın ayrı bir mutluluk
Arkadaşım geçen sene Kurban bayramında doğum yapmıştı. O dönem aldıklarının cok büyük bir kısmını not almış. Fiyatlarıyla birlikte. Çok detay vermiyorum ama 18 bin TL tutmuş. Geçen sene on sikiz bin hastane masrafı ve montessori mi ne oda takımı yok içinde
Benim midemi bastıran çok güzel hemde sağlıklı bi tarif var aşırı seviyorum yulaf seviyorsanız bi deneyin derim ve çok tok tutuyo.
3 yk yoğurt
3 yk yulaf ( lifalif ince öğütülmüş alıyorum)
Bir tatlı kaşığı nane
Yarım çay kaşığı zerdeçal
Biraz tuz
Yarım çay kaşığı pul biber
5 tane ceviz ufalayıp koyuyorum içine.
O kadar güzel ve mide bastırıcı kiii bayılıyorum sütle yapılandan çok daha güzel ben naneyi çok sevdiğim için bir çorba kaşığı falan koyuyorumdur.
Canım bende dün doktora gittim her şey yolundaydıı dün biraz dışarda vakit geçirdim sabah kalktım kırmızı kanamam oldu. Seni bilmiyorum da ben 5. Haftadan beri yatıyorum bugün 12+3 olduk bence onun etkisi gibi geldi bana. Yani psikolojimide hazırladım yalan yok dün doktorum artık normal hayatına başla dedi bu hem senin hem sağlıgın için diye bende başladım normal hayatımı yaşamaya o yüzden bir kaç gün lekelenme bekliyorum 7 hafta az bir süre değil cünkü vücud en ufak harekete tepki verecej gibi geliyor
Uzun zamandır lekenme olmuyordu olunca çok korktum yarına randevu aldım inşallah herşey yolundadır. Ben çalışıyorum ara da rapor falan aldım ama ev iş dışarı çıkmak falan yoktu iki gün normale döneyim dedim lekelenme oldu 9 ay normale dönmek yok galiba bebeğim sağlıklı olsun yeter ki normale dönmesem de olur
Uzun zamandır lekenme olmuyordu olunca çok korktum yarına randevu aldım inşallah herşey yolundadır. Ben çalışıyorum ara da rapor falan aldım ama ev iş dışarı çıkmak falan yoktu iki gün normale döneyim dedim lekelenme oldu 9 ay normale dönmek yok galiba bebeğim sağlıklı olsun yeter ki normale dönmesem de olur
Aramızda bir gün var benimde 2 hafta önce olmuştu lekelenmem dün yine başladı hala devam ediyor az az. Sendede hafif kasık ağrısı yapıyor mu? Bugün iğnemi oldum uzanıyorum. İnşallah bu son olur
Arkadaşlar bugün devlet hastanesine gittim poliklinikte ilk defa kontrol oldum. Doktor iyi bir doktordu sağolsun ama ultrasondan cinsiyetle ilgili ben bir şey göremedim. Ama İyi görünüyor bebek dedi sıkıntı yok 3 lü tarama için haftaya gel dedi. Cinsiyeti tekrar sordum pek göremedim haftası da etkili erken olabilir 15+0 gibi daha küçük olabilir dedi. Sonra nereye baktı bilmiyorum ama kız gibi, kız olabilir dedi. Sonra yine pek göremedim dedi. Kafamı karıştırsığıyla kaldı. Ben açıkçası başından beri erkek hissediyorum. Belirtiler de hep öyle. İlk çocuğum kızdı onda en basitinden aerolarım kararmamıştı. Karnım 5 aydan sonra çolmuştu bunda 3 ay bitti bir anda göbek çıktı anlam veremedim. sağlıklı olması tek dileğim ama insna içinde biraz hissediyor of çok kafam karşıtı.
Oturur vaziyetten ayaga kalkinca tek taraflı kasik agrim oluyor hafif sanci gibi o yüzden yavaş kalkis yapıyorum.. rahim agirlasiyor gittikçe normaldir
Aramızda bir gün var benimde 2 hafta önce olmuştu lekelenmem dün yine başladı hala devam ediyor az az. Sendede hafif kasık ağrısı yapıyor mu? Bugün iğnemi oldum uzanıyorum. İnşallah bu son olur
İlk zamanlar da ki gibi kasık ağrısı gibi değil ama ağrı oluyor ara ara gelip gidiyor. İğne daha etkili tabi belki iğne verir bana da yarın. İnşallah hepimiz için hamileliğin tadını çıkarma zamanı gelir. Diken üstündeyim Allah yardımcımız olsun
İlk zamanlar da ki gibi kasık ağrısı gibi değil ama ağrı oluyor ara ara gelip gidiyor. İğne daha etkili tabi belki iğne verir bana da yarın. İnşallah hepimiz için hamileliğin tadını çıkarma zamanı gelir. Diken üstündeyim Allah yardımcımız olsun
Aynı durumdayız kuzum bende öyle 2 gün normale döneyim dedim sabah kanama oldu bu saate kadar da lekelenmem devam ediyor. Sağlıklı olsunlar da insallah
Arkadaşlar bugün devlet hastanesine gittim poliklinikte ilk defa kontrol oldum. Doktor iyi bir doktordu sağolsun ama ultrasondan cinsiyetle ilgili ben bir şey göremedim. Ama İyi görünüyor bebek dedi sıkıntı yok 3 lü tarama için haftaya gel dedi. Cinsiyeti tekrar sordum pek göremedim haftası da etkili erken olabilir 15+0 gibi daha küçük olabilir dedi. Sonra nereye baktı bilmiyorum ama kız gibi, kız olabilir dedi. Sonra yine pek göremedim dedi. Kafamı karıştırsığıyla kaldı. Ben açıkçası başından beri erkek hissediyorum. Belirtiler de hep öyle. İlk çocuğum kızdı onda en basitinden aerolarım kararmamıştı. Karnım 5 aydan sonra çolmuştu bunda 3 ay bitti bir anda göbek çıktı anlam veremedim. sağlıklı olması tek dileğim ama insna içinde biraz hissediyor of çok kafam karşıtı.