kaybın için üzgünüm. rabbim bu sefer sağlıcakla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)-Sunshine evet aynı satlarımız :)
yok 2. çocuğum olacak inşAllah.. bir oğlum var :)
bundan önce de maalesef bir düşüğüm oldu
Ahh hadi ya, ogrendigim iyi oldu canim cok tesekkur ederim bir saat falan oldu kahvalti yapali hemen iceyim o zamanBen kahvaltının ardına içmeye başladım şimdi hafif bulantıyla atlatıyorum, aman akşam ya da gece içme ömrümden ömür götürdü o.
Amin amin inşAllah.. oğlum 8 yaşında şuan ve ben uzun zamandır istiyordum aslında bu kadar yaş farkı fazla diye ama nasip işte böyle olması gerekiyormuş demekki..kaybın için üzgünüm. rabbim bu sefer sağlıcakla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
allah bağışlasın oğlana tam da bi arkadaş geliyor desene :))
ben de çok istiyorum çocuğum yalnız olmasın ama kader kısmet bakalım birini alalım da kucağımıza devamına bakarız inşallah
ee çıktı mı göbüş benim son 3 gündür bariz bi dışarı çıkış var . önceden hep içime çekermişim karnımı. şimdi içime çekince ağrı yapıyor mecbur salıyorum
nasipten öte yol yok. rabbim hakkımızda güzel olanı hayırlı eylesin inşallah. :)Amin amin inşAllah.. oğlum 8 yaşında şuan ve ben uzun zamandır istiyordum aslında bu kadar yaş farkı fazla diye ama nasip işte böyle olması gerekiyormuş demekki..
var var olmaz mı göbek :) hatta 12. haftamda kardeşimin düğünü vardı.. düğn fotolarında göbeğim belli.. kimse bilmiyordu ama herkes anladı kıyafetinde etkisi vardır tabi bence çok erken bile çıktı ilk gebeliğimde böyle değildi çünkü.. en güzeli ama hissetmeye başlamak oldubir insanın başına kaç kez gelir ki gebelik..
Bana pek psikolojik gibi gelmedi minnoşum ya, tamam benim de kaybım var ama o ilk gebeliğimdi ve hiçbir şey bilmiyorumdjm bundan daha beterdi, kabus gibiydi hatırladıkça fena oluyorum, o da mı psikolojik yani? Azıcık saçma buldum.Ahh hadi ya, ogrendigim iyi oldu canim cok tesekkur ederim bir saat falan oldu kahvalti yapali hemen iceyim o zaman
Bu arada ben carsamba doktora gittim adam zaten mide bulantisindan cok cektigimi biliyor, dedim ben rahatliyorum sanarken yine costu benim midem iyi degilim, dedi ki sana verdigim ilaclardan daha agir bir sey veremiyorum. Bu mide bulantisini biraz psikolojik olarak gordugunu soyledi, daha once travmatik gebelik kaybi olan kadinlarda, stres altinda yasayan kadinlarda ve tup bebek gibi gebeligi zor elde etmis kadinlarda cok daha fazla goruldugunu soyledi. Yani illa fizyolojik olmak zorunda degilmis. Dedim ne yapilabilir? cunku evet benim gebelik kaybim var arti bir de tup bebek ile hamile kaldim ama kafamin bu aralar rahat oldugunu dusunuyorum acikcasi bebegi iyi gordukce daha iyi hissediyorum. Ama bilemiyorum tabii bilincaltimda yogun mu yasiyorum stresi. Neyse dedi ki psiko tedavi diye bir sey varmis tam adini hatirlayamadim. 24 ila 48 saatte etki ediyor ve boyle cok bulantisi olanlar dramatik bir sekilde iyilesiyor dedi. Suan icin bir oneri olarak sundu bana ama durumum kotuye giderse teklif sunmayacagim dedibu bende daha cok stres yaratti orasi ayri seninde boyle cok bulantin oldugu icin sana da soylemek istedim.
Valla bende yasadigim seyin psikolojik oldugunu pek dusunmuyorum acikcasi. Keske midemin dili olsa da konussa yaBana pek psikolojik gibi gelmedi minnoşum ya, tamam benim de kaybım var ama o ilk gebeliğimdi ve hiçbir şey bilmiyorumdjm bundan daha beterdi, kabus gibiydi hatırladıkça fena oluyorum, o da mı psikolojik yani? Azıcık saçma buldum.
nasipten öte yol yok. rabbim hakkımızda güzel olanı hayırlı eylesin inşallah. :)
hissetmeye başlamak derken hareketleri mi hissediyorsun yoksa? ben bi kere göbeğimin üstüne yatınca garip bi his oldu sadece emin olamadım bi şeyden sabırsızlanıyorum ben de
2. çocuğun etkisi sanırım bende daha tıık yok o zamanevet hareketlerini :) böyle kıpırtı şeklinde göz seyirmesi gibi benim sağ tarafımda.. hatta geçen cumaydı ilki eşime de diyordum ben niye hissetmiyorum hala diye sonra birşey oldu aaa dedim bak burda oda elini koydu iki dürttü eline kıpırtı geldisonrasında bulantılarım da gbtmeye başladı şükür..
şimdi gün içinde bazen sert oluyor böyle yumruk gibi hareket olmasa da onu hissetmekte güzel. orda diyorum :)
aynen ilkin de daha da erkendi bu kıpırtılar annem demişti göz seyirmesi gibi olur kızım diye aaa dedim ben hissediyorum onu2. çocuğun etkisi sanırım bende daha tıık yok o zamanbenim içerde bi şey geçti gibi oldu gaz sancım daha sert oluyodu cünkü ondan süphelenmiştim ama bakalım bekliyoruz az kaldı :))
Ama hakettin 4 ay bitiyor anca sonunda pant giyemiyorsunBu hanım da bayılıyor benimle uğraşmaya.
Ama biliyorsun benim uçan düğme geçmişim var, risk alamam.
Hadi inşallah.Dua edin de cinsiyeti öğrenelim bugün. Edin tamam mı?
Canım bu Papa ve serbest bhcg nin mol değerleri oluyyor. Yani birimi mol diye geçiyor. O değerler için pappa nin 0.45 ten yüksek olması serbest beta HCG nin de sanırım 2.50 lardan düşük olması gerekiyo. Yukarıdaki rakamlardan ne kadar uzak olursa risk düşüyor. E nabizda mol değerleri yoksa yorumlamak zor olurKizlar benim ikili test boyle çıkmış
Hicbisey anlamadim. Bir fikriniz var mi
Pek farkımız yok bebeğim birbirimize tutuna tutuna yürüyeceğiz.Valla bende yasadigim seyin psikolojik oldugunu pek dusunmuyorum acikcasi. Keske midemin dili olsa da konussa yaama iste koca docente diyemedim sen ne diyorsun diye, bir bildigi vardir demek ki boyle olan insanlar da var diyip gectim bana damardan antidepresan verseler yine de rahatlamaz midem ben umudu kestim artik , yikilmadim ama ayakta da degilim cidden
Ya ne yapayım çıkmıyorsa benim mi suçum benim mi suçumm?Ama hakettin 4 ay bitiyor anca sonunda pant giyemiyorsun
Alıcam bugünBak bakalım zaten üst kısımdan göbeğinin büyğklüğüne göre kücültüyormussun
Ya kiyamamPek farkımız yok bebeğim birbirimize tutuna tutuna yürüyeceğiz.Ben bir ara banyoya sürünerek gittiğim için yıkılmadım diyemedim ahahah.
Aynen canım yarın gideceğiz zaten de devlettende ben yine randevu aldım devlette yaptırırım diye düşündüm de yine bi emin olamadım o zaman iyi ya tam ortası güzel11-14. hafta arası yapılıyor diye biliyorum ben. doktorunuz yönlendirir zaten gittiğinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?