2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de ikinci çocuk ama yok hiç bir şey yok ve evet harika bi duygu hiç bir şeye benzemiyor, ben de merakla bekliyorum bebeğimden bol bol tekme yiyeceğim günleri
Sen biZden önce hissedersin ama ondan eminim 2. Çocuk sonuçta ben bi 3 hafta daha beklemiyorum

Doktor 9.30 9.45 gibi geliyorsa ben 8.50 9 gibi yiyordum anca geçer diye
Bu sefer daha erken yiyeyim bakalım canım.
Ben pazartesi gidiyorum sen tam bir hafta sonra mı gidiyorsun
Yok kuzum perşembe 13:50’de randevum.
Girmemle çıkmam bir olduğu İçin haftaya gel sakince bakalım dedim.
Ama bana her seferinde aç mısın diyor eğer bebek oynamıyorsa. Sen gitmeden kahvaltı yap, yanına da çikolata al girmeden 10-15 dk evvel ye.
Bak Birbasak da girerken yiyormuş demek işe yarıyor

Son üç ay kala çökerim doktorun odasına, didik didik ederim.
Peki beybisi, belimizde bir sorun var mı yok mu diye bakılıyor mu? Mesela gebelikte fıtık oluştu belki? O iğne bana çok masum gelmiyor belden olunca.

Evet bacaklar hariç işe yarıyor.

Ben 6.aya kadar premiumcare kullandım benim kız daha o aylarda totosu çok tatlı büyüyünce 6 numaraya geçmiştim, pcare de sevmediğim şey bacak taraflarında çok iz yapıyordu o kısımlar çok sıktı, bi de pamuklanma yaptı, ama popo her zaman kupkuru gerçekten o açıdan çok çok iyi, ama bunda tamamen aktif bebe kullanacağım onun da pcare den aşağı kalır yanı yok, tabi bir de tamamen doğal bir serisi vardı pure onda aklım kalmıştı, şu an fiyatı kim bilir ne oldu ya da halen var mı bilmiyorum

Harmonie pure gibibi şey sanırım dediğiniz. O çok çok çok pahalı.
Açıkçası Amazon’da kampanya vardı ben de o yüzden prima aldım şimdiden. 1 numara tanesi 1.18 e, 2 ve 3 numaralar tanesi 1.8 e geldi de öyle aldım. Ama devamında eksik kalan bezleri goon marka almayı düşünüyorum. 4ten sonra da öyle devam ederim sanırım.

O tombik bacaklara ne bağlasan iz yapar mıydı acaba annesi boğum boğum oluyor ya yemelik tam

Aç pek girmedim canım ama deneyeyim bakalim canım. Sen 18de gitmiş olacaksın dimi 19a doğru detaylı için. Bakalım bana ne zaman gel diyecek
Sen ters rahim durumunu sordun mu canım plesanta hala aynı yerinde miymis

Hayırlı akşamlar, bende anca yazabildim. 15+4 ten bildiriyorum. 138 gramcik bir kızımız var. Doktor gelişimi iyi dedi. Oruç tutmama rağmen suyumuz da iyi dedi. Tetanoz aşısı, söyledi. Aile hekimliğinde yaptır dedi. Decaviti bıraktırdı. OMEGA 3 balık yağı, ve magnezyum verdi. Ayrıntılı ultrason söyledi 19 24 haftalar arası yaptirabirsin dedi. Orucu da bir gün tut bir tutma dedi. Ama ben iyi hissediyorum. Tutacağım insAllah . Bir ay sonra tekrar gidecez gün saymaya başladık tekrar

Aç pek girmedim canım ama deneyeyim bakalim canım. Sen 18de gitmiş olacaksın dimi 19a doğru detaylı için. Bakalım bana ne zaman gel diyecek
Sen ters rahim durumunu sordun mu canım plesanta hala aynı yerinde miymis
Plesanta sorduk evet ön duvarda sıkıntılı bir durum yok o nedenle biraz geç hissedebilirsin dedi.

Ters rahim aklımdaydı ama çok hızlı olduğu İçin fırsat olmadı canım sorayım perşembe günü.

Benim bu detaylı dediğim benim doktorum 13-17 ve 21. Haftalarda organlara detaylı olarak 20 dk kadar bakıyor o. Esas detaylı 21. Haftada olacak. Ama tek seferde bakılan bu 45 dk kadar olmaz diye düşünüyorum 17. De bakacağı İçin. Bugün ona bakacaktı işte kaldı.

Hanımlar Rennie Duo kullanan varmı doktor yazmıştı bana iki hafta önce kullanmadım ama reflü sikayetlerim iyice artti üstünde üç kere yazıyor ama emin olamadım

Son üç ay kala çökerim doktorun odasına, didik didik ederim.
Peki beybisi, belimizde bir sorun var mı yok mu diye bakılıyor mu? Mesela gebelikte fıtık oluştu belki? O iğne bana çok masum gelmiyor belden olunca.
Anestezi uzmanı gereken her şeyi soruyor, fıtık olayını hiç düşünmedim ama fıtık ameliyatlarında bile spinal kullanıldığını duymuşluğum var spinalde endişelendiğim tek bir şey var sezaryen sonrası baş boyun ağrısı o da geçici tabi ama bir hafta sürüyor, öyle ciddi risk olsa bence bu kadar tercih edilmezdi sezaryen dışında da belden aşağı ameliyatlarda çok tercih ediliyor, genelin riski spinal/epidural den çok fazla, araştırmalarıma göre tabi bir de o doğum heyecanıyla her şey o kadar hızlı oluyor ki bi bakmışsın minnak kucağında ciyaklıyor hepsi birer endişe olarak geride kalıyor

Baş ve boyun ağrısı çok çekiyorum, o beni de ürkütüyor, ama o anı yaşamak istiyorum, ilk anını görmek istiyorum o yüzden genel anestezi bana şu an çok uzak. Son anda acayip bir korkuya kapılmadıkça düşünmem.

Yaa ne güzel söylüyorsun, çok güzeel.

Sadece sordun mu diye merak ettim canım. Ne güzel bakması ya yine detaylı kadar oluyordur insanın içi rahatlar.
Zaten bi sorun olsa da doktor söylerdi ama doktor şu iyi bu güzel diye anlattıkça içi de rahatlıyor

Hanımlar Rennie Duo kullanan varmı doktor yazmıştı bana iki hafta önce kullanmadım ama reflü sikayetlerim iyice artti üstünde üç kere yazıyor ama emin olamadım
Benimde öyle yazıyordu canım sanırım. Bi seferde iki kaşık demişti o zaman dahiliye doktoru. Ama günde kaç defaydı onu hatırlamıyorum. Günde 3e kadar içiliyor diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…