2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya vallahi öyle bildiğin daire gibi olmuş
Seninki de bugün öyleydi dimiii?
Benim bebe bana çekmiş yoga yapıyordu, bağdaş kurmuş eller kollar hareketliydi, bir ara bize döndü allahım ben bir kahkaha attım hayalet casper diye bağırmışım o an. gülüyor gibiydi. ‘Hihihih göstermedim işte’ diyordu adeta.

eşimin bi lafı var. "bu pideler nereye gidiyor " benimki de ona şaşıyor

eşimin bi lafı var. "bu pideler nereye gidiyor " benimki de ona şaşıyor
Aaa pide kırmızı çizgim, uzun zamandır yiyemiyorum ama bir zamanlar aynı şeyi ben de duyuyordum.

Bir de beni rezil ediyordu, biri nasılsın dese: Bir oturuşta bir pide yiyor diyordu. Oğlum nasılsın dedi nasılsın. Abartısız böyleydi çok şükür atlattı.

Tostu çok güzel oluyor benden söylemesi
Hahahah şu pide yüzünden Ramazan bitmesin istiyorum

Masallahh nasılda büyüyor kuzular
15 dk önceden yemek yeterli oluyormuymuş? En geç yarım saat 45 dk kala yiyorum geç kalıyorum o zaman ben

Yavrum bilemedim ki, öksüre öksüre mi girsek, ne yesek ne içsek. Tık tık tıklattım hadi annecim dedim konuştum, sadece sırıttı. Çatlayacağım meraktan.
En son ben merdiven çıkıp hızlı hareket ettiğimde kıpırdanmaya başlamıştı ama doktor sagolsun 2 sn görebildim sadece
Ben de anlamadım yavrum komşum demişti benim oğlan doğana kadar uyuyordu diye

Masallahh nasılda büyüyor kuzular
15 dk önceden yemek yeterli oluyormuymuş? En geç yarım saat 45 dk kala yiyorum geç kalıyorum o zaman ben
Kuzum bana öyle dedi, çünkü ben de evden çıkmadan yiyorum yolda falan ama saatinde giremiyoruz ki randevuya girsek etki edecek belki o tatlı:)

yanında getir 10-25 dk önce ye dedi. Bir de öyle deneyeceğim haftaya bakalım, seni güncellerim son durumda iyi geliyor mu bebek hareketleniyor mu diye

En son ben merdiven çıkıp hızlı hareket ettiğimde kıpırdanmaya başlamıştı ama doktor sagolsun 2 sn görebildim sadece
Ben de anlamadım yavrum komşum demişti benim oğlan doğana kadar uyuyordu diye
Yok bizimkiler o kadar uykucu değil Allahtan, yoksa vay halimize. Bir de bizimki bağdaş kurup uyur, hiç göremeyiz bacak arasını.

Bak ayıp ediyorsun ama, denemedim mi sandın.

Lavaş ekmeğin de tostu efsane olur yalnız. Ramazan bitse de pide hep çıkar buralarda.
Üf
Ben hep 10 dk önce yiyorum çocik kıpır kıpır. Kapıda beklerken yavaş yavaş çikolata kemiriyorum genelde

Kızlar beni bugün sağlık ocağından aradılar gebe görünüyorsunuz dediler evet dedim. En son ne zaman kan verdiniz diye sordu 2 aydan fazla olduğu için pazartesi günü 11den önce gidip kan vermem gerekiyormuş. Tetanoz aşısını sordu yaptıracak mısınız diye doktoruma sormadan yaptırmam dedim tamam dedi. Kim 11 de kalkıp gidecek şimdi kan verecek

Yok yok ben fazla stres yapmış olabilirim bebeğimin yüzüme dokundurulduğu an, bebek hemşiresinin onu giydirmesi falan çok net tabi , spinal ve epidural benzer, genellikle spinal tercih ediliyor sezaryende, epidural daha çok prenses doğumlar da sancı için kullanılıyor, ama sezaryene dönerse epiduralla devam ediliyor, çok detayı var tabi ama doğuma daha çok var bunlar daha çok konuşulur buralarda

Doktor 9.30 9.45 gibi geliyorsa ben 8.50 9 gibi yiyordum anca geçer diye
Bu sefer daha erken yiyeyim bakalım canım.
Ben pazartesi gidiyorum sen tam bir hafta sonra mı gidiyorsun

2. çocuğun etkisi sanırım bende daha tıık yok o zaman benim içerde bi şey geçti gibi oldu gaz sancım daha sert oluyodu cünkü ondan süphelenmiştim ama bakalım bekliyoruz az kaldı :))
Benim de ikinci çocuk ama yok hiç bir şey yok ve evet harika bi duygu hiç bir şeye benzemiyor, ben de merakla bekliyorum bebeğimden bol bol tekme yiyeceğim günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…