Bu sefer bitter çikolata yiyelim bari, başka çözüm bulamadık. Ama beklerken de yenmez ki, ben takside yedim bugün, bekleyenler ya hamile ya oruçlu, olmazz.
Benimde öyle yazıyordu canım sanırım. Bi seferde iki kaşık demişti o zaman dahiliye doktoru. Ama günde kaç defaydı onu hatırlamıyorum. Günde 3e kadar içiliyor diye biliyorum ben
Hanımlar Rennie Duo kullanan varmı doktor yazmıştı bana iki hafta önce kullanmadım ama reflü sikayetlerim iyice artti üstünde üç kere yazıyor ama emin olamadım
her gün içmiyorum ama yarın gidince sorayım canım. zaten gaviscon yazsın isticem çok pahalı rennie yi de sorarım tekrar. çok sık kullanmadığım için sormamıştım.
her gün içmiyorum ama yarın gidince sorayım canım. zaten gaviscon yazsın isticem çok pahalı rennie yi de sorarım tekrar. çok sık kullanmadığım için sormamıştım.
Canım yanıma üstünde ölçeği yazan şurubu almışım. Doktor bana 5 kutu falan vermişti çünkü bak bu kadar yazıyor
Yani sen günde bir iki kere içebilirsin rahatlikla
Canım yanıma üstünde ölçeği yazan şurubu almışım. Doktor bana 5 kutu falan vermişti çünkü bak bu kadar yazıyor
Yani sen günde bir iki kere içebilirsin rahatlikla
O da çok tetikliyor canım belki benim gibi de tiksinme de başlamış olabilir ilk başlarda anlamıyordum ama yavaş yavaş tiksinme başladı bende, o yüzden afedersin ögürme mide bulantısı da oluyor
O da çok tetikliyor canım belki benim gibi de tiksinme de başlamış olabilir ilk başlarda anlamıyordum ama yavaş yavaş tiksinme başladı bende, o yüzden afedersin ögürme mide bulantısı da oluyor