2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah

Diloş, bu bebe haftaya da göstermez.
Çikolata yedin mi kuzum? Gerçi bende işe yaramadı ama işe yarayan çok. Eğer bulabilirsen akşam üstüne alsana randevuyu kan şekeri yükseldikçe oynuyormuş ya bebisler.
Ben iki sefer akşam baya hareketli görmüştüm

Maşallah maşallah hamile pantolonu zamanın gelmiş de geçiyormuş senin.
Ay inşallah minnoşum her tuttuğumda anında duymak istiyorum.

Bugün doğru düzgün konuşamadık, odasının önünü görünce şok oldum devlet hastanesi gibiydi, ilk defa böyle gördüm bazıları randevusuz gelmiş kapıyı zorluyordu beni al bana bak diye, doktorumu ilk defa bu kadar gergin gördüm.

Dağdan inmiş gibi davranan insanları görünce bir sinir vuruyor beynime.

Yoğunum görüyorsunuz diyor adam, hala kapıyı zorluyor ben içerdeyken, en son asistan kız kapıyı çarptı kilitledi ohh.

Hiçbir şey anlamadım yani bugünden, Haftaya biraz kritik yaparız inşallah canım doktorumla.

Haftaya 14.30 bebeğim, babası akşam işe gidecek.
Yedim yemez miyim.

Ama kilo yok kilo bir hafta öncekiyle aynı
Kötü olmuş ya basit bi dahiliye randevusunda Bile devlet hastanesinde afakanlar basıyo beni zaten içerde 2 dk kalıcaz bi sakin yani
Kadın doğumda bunun yapılması bir de özel hastanede hiç hoş değil

Rahim şişiyordur o zaman. Aynı kiloyla genişlemek de ne bileyim.
Ben doktorun tartısında 57 çıktım, evde 55,5 çıkıyorum.

Asistan kıza trip attım, hiç üstümdekileri hesaba katmıyorsun diye.

Ya minnoşum hakikaten o kadar soru soruyorum bebeği inceliyoruz yine de bir 10 15 dk sürmüyor, kurtlu gibiler, laftan da anlamıyorlar ağzım açık seyrettim ya.

Niye bizim memlekete uğramazsın be medeniyet.

Aynen rahim büyüyo ben De kiloyu kendimden veriyorum herhalde

Genelde dışarda tartılarda kiloyu 1-1.5 kilo eksik not alsa daha mantıklı aslında

Medeniyet mi mmm çok zor

Kızlar ben de çıktım 17+2 ortalama ölçümlere göre 17+6 gözüküyor.

Bugün detaylı bakacaktı doktorum ama hem bugün izinden dönmüş hem de bebek kıvrılmış top gibi yatıyordu pozisyonu uygun değil aç mısın dedi haftaya randevu verdi bana o zaman daha uzun uzun görürüm inşallah.

Uyluk kemiği ölçümüne göre 16,66 cm 209 gram

Yanında çikolata olsun girmeden 10-15 dkn önce ye dedi, ben normalde muz ve bu tadımın korkan gibi olan şeylerinden yiyorum direkt çikolata yemeyeyim diye ama randevu sıram gelene kadar acıkıyorum yine ondan uyuyor yavrum heralde

Bu arada 1 kilo almışım başından bu yana sadece.

Ay maşallah yavrumun bi karış boyu mu var annesi
Ay çıldırmalık tam

Maşallah
Ben 6 kilo ile rekordayım sanırım
Doğurana kadar top olucam

Yok almadım paketi zaten parayı ödemiyorsun sadece anlaşıyorsun tanıdık bulduk doktoru beğenmezsemdevam etmem zaten

Aynen rahim büyüyo ben De kiloyu kendimden veriyorum herhalde

Genelde dışarda tartılarda kiloyu 1-1.5 kilo eksik not alsa daha mantıklı aslında

Medeniyet mi mmm çok zor
Zannediyorum 16.haftadan sonra biz birer ikişer alırız bebeğim. Yani ben bulantı geçer de beslenebilirim, o zaman da kilo alırım diye düşünüyorum.

Evet en az 1 kilo eksik tartmaları lazım, ayakkabı zaten yarım kilo.

Sağol bitanem çok yaşlı makinaya bağladılar. Uçuk hep o koca yüzünden biz bu kocaları boğmadan doğrururz inşalalh

Yok cnm ödeme yapmıcaz zaten doktoru beğenmezsem devam etmem

Sen kime küstün kuzuların kuzusuuu.
Bacaklarını kendine çekip de kafasını yaslamış deme düşer bayılırım.

Çok şükür gelişimi güzel ilerliyor bebeğim, daim oldun inşallah.

Sağol bitanem çok yaşlı makinaya bağladılar. Uçuk hep o koca yüzünden biz bu kocaları boğmadan doğrururz inşalalh

Yok cnm ödeme yapmıcaz zaten doktoru beğenmezsem devam etmem
Yaşlılara hiç dayanamam, rabbim acı çektirmesin ona.

Yaa ben adamı balkondan aşağı sallandırmak istiyorum dedim dedim inanmadınız bak nooldu, bütün kocalar sapıttı işte.

Sen kime küstün kuzuların kuzusuuu.
Bacaklarını kendine çekip de kafasını yaslamış deme düşer bayılırım.

Çok şükür gelişimi güzel ilerliyor bebeğim, daim oldun inşallah.
Ya vallahi öyle bildiğin daire gibi olmuş
Seninki de bugün öyleydi dimiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…