Yaa çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin inşallahSenin yaramaz inşallah gösterir haftaya bende gidiyorum bebeğim ama yeni doktora çorlu reyapla anlaştık doğum için ondan doktorumu değiştiriyorum bakalım çok iyi diyorlar inşallah frekans tutar benim kız napıyormuş merak ediyorum uçuk çıktı bende kocaman günlerin sıkıntısı çıktı sanırım bide teyzem yoğun bakımda her şey üstüste
Diloş, bu bebe haftaya da göstermez.Ahahaha
Yeri çok rahat geldiyse annesii
Sana ben bugün bunu atacaktım
Çikolata yedin mi kuzum? Gerçi bende işe yaramadı ama işe yarayan çok. Eğer bulabilirsen akşam üstüne alsana randevuyu kan şekeri yükseldikçe oynuyormuş ya bebisler.Diloş, bu bebe haftaya da göstermez.
Maşallah maşallah hamile pantolonu zamanın gelmiş de geçiyormuş senin.benim 3 günde alt göbüşüm kocaman oldu anlamadımdüne göre bugün bam güm gidiyor
sen de peşimden geliyosun gün gün büyüyolar anası gün geçtikçe kolayca duyulacak
ee neler konuştun var mı güzel bilgiler
Vuhhuuuu bayılırım, hafiften headbang yaparak dinleyeyim dedim de başım dönüyor.Sana ben bugün bunu atacaktım
Haftaya 14.30 bebeğim, babası akşam işe gidecek.Çikolata yedin mi kuzum? Gerçi bende işe yaramadı ama işe yarayan çok. Eğer bulabilirsen akşam üstüne alsana randevuyu kan şekeri yükseldikçe oynuyormuş ya bebisler.
Ben iki sefer akşam baya hareketli görmüştüm
Ama kilo yok kilo bir hafta öncekiyle aynıMaşallah maşallah hamile pantolonu zamanın gelmiş de geçiyormuş senin.
Ay inşallah minnoşum her tuttuğumda anında duymak istiyorum.
Bugün doğru düzgün konuşamadık, odasının önünü görünce şok oldum devlet hastanesi gibiydi, ilk defa böyle gördüm bazıları randevusuz gelmiş kapıyı zorluyordu beni al bana bak diye, doktorumu ilk defa bu kadar gergin gördüm.
Dağdan inmiş gibi davranan insanları görünce bir sinir vuruyor beynime.
Yoğunum görüyorsunuz diyor adam, hala kapıyı zorluyor ben içerdeyken, en son asistan kız kapıyı çarptı kilitledi ohh.
Hiçbir şey anlamadım yani bugünden, Haftaya biraz kritik yaparız inşallah canım doktorumla.
Rahim şişiyordur o zaman.Ama kilo yok kilo bir hafta öncekiyle aynı
Kötü olmuş ya basit bi dahiliye randevusunda Bile devlet hastanesinde afakanlar basıyo benizaten içerde 2 dk kalıcaz bi sakin yani
Kadın doğumda bunun yapılması bir de özel hastanede hiç hoş değil
Aynen rahim büyüyo ben De kiloyu kendimden veriyorum herhaldeRahim şişiyordur o zaman.Aynı kiloyla genişlemek de ne bileyim.
Ben doktorun tartısında 57 çıktım, evde 55,5 çıkıyorum.
Asistan kıza trip attım, hiç üstümdekileri hesaba katmıyorsun diye.
Ya minnoşum hakikaten o kadar soru soruyorum bebeği inceliyoruz yine de bir 10 15 dk sürmüyor, kurtlu gibiler, laftan da anlamıyorlar ağzım açık seyrettim ya.
Niye bizim memlekete uğramazsın be medeniyet.
Kızlar ben de çıktım 17+2 ortalama ölçümlere göre 17+6 gözüküyor.Canım çıktın mı kontrolden?
En son bende bebiş plesantaya sarılır gibi duruyordu öyle gördüm ama bisey demedi doktor. Bu sefer gittiğimde sorucam
Yarın 16+0 canım ilk gebeliği olup bu haftalarda sağa geçti veya kıpırdandi diyenleri okuyunca sabirsizlaniyor insan
Ay maşallah yavrumun bi karış boyu mu var annesiKızlar ben de çıktım 17+2 ortalama ölçümlere göre 17+6 gözüküyor.
Bugün detaylı bakacaktı doktorum ama hem bugün izinden dönmüş hem de bebek kıvrılmış top gibi yatıyordu pozisyonu uygun değil aç mısın dedi haftaya randevu verdi bana o zaman daha uzun uzun görürüm inşallah.
Uyluk kemiği ölçümüne göre 16,66 cm 209 gram
Yanında çikolata olsun girmeden 10-15 dkn önce ye dedi, ben normalde muz ve bu tadımın korkan gibi olan şeylerinden yiyorum direkt çikolata yemeyeyim diye ama randevu sıram gelene kadar acıkıyorum yine ondan uyuyor yavrum heralde
Ee yiğidin malı meydanda olurBu ne her gidişimizde naz niyaz.
MaşallahKızlar ben de çıktım 17+2 ortalama ölçümlere göre 17+6 gözüküyor.
Bugün detaylı bakacaktı doktorum ama hem bugün izinden dönmüş hem de bebek kıvrılmış top gibi yatıyordu pozisyonu uygun değil aç mısın dedi haftaya randevu verdi bana o zaman daha uzun uzun görürüm inşallah.
Yanında çikolata olsun girmeden 10-15 dkn önce ye dedi, ben normalde muz ve bu tadımın korkan gibi olan şeylerinden yiyorum direkt çikolata yemeyeyim diye ama randevu sıram gelene kadar acıkıyorum yine ondan uyuyor yavrum heralde
Bu arada 1 kilo almışım başından bu yana sadece.
Yok almadım paketi zaten parayı ödemiyorsun sadece anlaşıyorsun tanıdık bulduk doktoru beğenmezsemdevam etmem zateninşallah.
niye kızıyo ya nolcak alışırsın hem pataküte duyuluyo artık. duyamama kısmı 3-5 saniye sürüyo bende ancak:)
evham yapıyo musun peki nasıl etkiliyor seni cihazı kullanmak ?
bu d vit konusunu merak ettim neden önermediğini söyledi mi? gerçekten ilginç bi karşıtlık
kuzum rabbim şifa versin bir an önce toparlanır inşallah.
yeni doktorun hayırlı olsun inşallah anlaşırsınız. keşke önden muayene olsaydın hiç gitmeden doğum paketi mi aldınız?
Zannediyorum 16.haftadan sonra biz birer ikişer alırız bebeğim.Aynen rahim büyüyo ben De kiloyu kendimden veriyorum herhalde
Genelde dışarda tartılarda kiloyu 1-1.5 kilo eksik not alsa daha mantıklı aslında
Medeniyet mi mmm çok zor
Sağol bitanem çok yaşlı makinaya bağladılar. Uçuk hep o koca yüzündenDoktorla görüştükten sonra anlaşsaydınız keşke minnoşum, inşallah seversin doktorunu.
Bir ara biz de sürekli tartışıyorduk, ne zaman canım sıkılsa ağzımın içinde yara çıkar haftalarca geçmez, seninki de öyle olmuş işte, üzüntüden.
Teyzene rabbim şifa versin tez vakitte inşallah minnoşum.
Sen kime küstün kuzuların kuzusuuu.Kızlar ben de çıktım 17+2 ortalama ölçümlere göre 17+6 gözüküyor.
Bu arada 1 kilo almışım başından bu yana sadece.
Yaşlılara hiç dayanamam, rabbim acı çektirmesin ona.Sağol bitanem çok yaşlı makinaya bağladılar. Uçuk hep o koca yüzündenbiz bu kocaları boğmadan doğrururz inşalalh
Yok cnm ödeme yapmıcaz zaten doktoru beğenmezsem devam etmem
Ya vallahi öyle bildiğin daire gibi olmuşSen kime küstün kuzuların kuzusuuu.
Bacaklarını kendine çekip de kafasını yaslamış deme düşer bayılırım.
Çok şükür gelişimi güzel ilerliyor bebeğim, daim oldun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?