2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet onu da favladım göğüs ucu kremi değil mi lansinohun, bir de gümüş kapak almayı düşünüyorum ama emin değilim.
Hayır hayır göğüs ucu kremi değil ay bak onu önermem başakcım sakın alma. Cidden. Lansinoh
Vb. göğüs ucu kremlerinde parafin türevi olan lanolin var ve sürüp silmeden bebeği emziriyorsun ya bebeğe geçiyor direk.
Kullananlar var biliyorum ama ben o riski almadım ve önermem. Onun yerine hindistan cevizi yağı, kuşburnu çekirdeği yağı, argan yağı kullanabilirsin.

Benim dediğim silikon göğüs koruyucular. Bak foto atayım hatta.

Bu arada ben gümüş kapak kullanmıştım emzirdiğim süre boyunca ve o kapaklar sayesinde çatlağın ç si olmadı bende, valla eşime hep dedim ki şuna verdiğim para helal hoş olsun. Emzirme bitince takıyorsun diğer seansa kadar kalıyor üstünde, süt akarsa içinde birikiyor ve biriken süt cildine doğal bakım yapıyor.
İnan bana pişman olmazsın

Eki Görüntüle 3048992

Bunu ben de çok düşündüm ama silmeden emzirilebilir dedikleri için zararlı bir madde barındırmaz diye düşünmüştüm, almam öyleyse, kendi sütünü sürüp gümüş kapakla kapatanları duydum.

Gümüş kapak garanti o zaman alıyorum onu, peki bu silikon ve gümüş ikisini birlikte mi kullandın? Aynı işi görmüyor mu bunlar?

Silikon göğüs ucu koruyucuyu emzirirken takıyorsun bebek pipet gbi ondan emiyor hem cildini de koruyor. Emzirme bitince de gümüş kapakları takıyorsun

Maşallah
Ben 6 kilo ile rekordayım sanırım
Doğurana kadar top olucam
7,5 kilo aldıım zaten kilom vardıı doktorum diyetisyen tavsiye etti ona başladıım 2 gündür. İlk aydan bu kadar kilo aldıysan demekki almaya müsaitsin dedi. Yürüyüşede başladım bugün. Uyardı beni ne normal doğum ne sezeryan ikiside o kadar zor olur ki hem kendi hayatını hemde bebeğin hayatını riske atarsın dedi.

Günde 4 kere içebilirsin dedi doktorum bana rennie şurup için ben 2 ölçek kesin içiyorum
Sanki biri böyle yemek boruma asit attı gitti çok fena oldum ya . Tamam o zaman sabah akşam alayim inşallah işe yarar . Çok teşekkür ederim canım

Hele bizi bi oylayın bacılar

Yine uzun bir paragraf bekliyoruz senden doktor cikisi hatta ben minnoşunun fotosunu dahi bekliyorum atmak istersen tabi bu haftalarda nasi gorunuyorlar cok merak eduyorum. Insallah hersey cok güzeldir
Hadi bakalım nedense bugün cok heyecanlıyım
3boyutlu ultrasonda hasta var sanırım ya. Yoksa şöyle güzel bi vesikalık paylaşırdım sizle
Canım güzel hayırlı haberlerinle gel inşallah

Silikon göğüs ucu koruyucuyu emzirirken takıyorsun bebek pipet gbi ondan emiyor hem cildini de koruyor. Emzirme bitince de gümüş kapakları takıyorsun
Silikon göğüs ucu gerekmedikçe kullanılmamalı sütü azaltır çilesi de bitmez bebek meme ucuna alışmalı sürekli onu dezenfekte etmekle uğraşılmaz

Silikon göğüs ucu gerekmedikçe kullanılmamalı sütü azaltır çilesi de bitmez bebek meme ucuna alışmalı sürekli onu dezenfekte etmekle uğraşılmaz
Benim gibi bebeği bir türlü memeyi tutmayanlar ne yapmalı? Neredeyse yaşına gelmişti asla tutamadı. O yüzden basma kalıp önerilere pek kulak asmıyorum ben, bizzat yaşadım çünkü. Sütümü de azaltmadı bir bebek daha olsa onu bile emzirecek sütüm vardı.

Dezenfekte etmekte ne var, emzirme bitince yıkayıp kutusuna koyuyorsunuz bu kadar.

Resmi doktora göndersene, bir sorun var mıdır diye ? cevap vermez mi ?
telefon numarasını vermedi instagramdan da DM XX Böyle yazmış bilemedim. eşimde stres yapma dedi. hersey olacağına varır sağlıklı olmasa aldıracak mıyız dedi hayır dedim. o zaman boşuna kendini yıpratma. mutlu olmaya flan bak dedi işte

Kizlar benim ikili test boyle çıkmış
Hicbisey anlamadim. Bir fikriniz var mi
Ultrason bulgularıyla birleştirilip cut off değeri ortaya çıkarılmalıydı. "Cut off altında" yazan bir ifade var mı e nabızda? Sadece sayılarla yorum yapamayız ense kalınlığı ve burun kemiği değerleri de önemli ikili testte.

Ben de silikon uçla emzirdim sütümü azalttı ve erkenden kesti demek ki olumsuz tek bir örnek bile savınızı çürütüyor kaldı ki durduk yere insanlara bunun kolay bi yöntem gibi örneklenmesine anlam veremedim kızın göğsü yara olmayacak ve bebek başını kavrayacak belki bu konfordan neden mahrum kalsın dağda bayırda emzirecek memesini açıp ağzına koymak varken biz gibi kaynar su bul silikonu yıka ay silikon evde kaldı ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…