2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ben yanlış anlamadım seni. genel konustum zaten. biz burda doktor değiliz hepimiz internetten ordan burdan bilgilerle yazıyoruz sonuçta. bende araştırdım ama bisey anlamadığım için sordum. lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın. benim yüzümden de tartışmış olmayın. hepimiz birer anneyiz. stres sıkıntı bize iyi gelecek seyler değil. ufacık seylere dahi kafamızı takmamamız lazım. burda aynı hisleri aynı duyguları paylaşıyoruz. kimse kırılmasın üzülmesin istiyorum. birbirimize destek olalım.

Hastane çantasına koymakta ne gibi bir mahzur var? Haram mı günah mı suç mu? Yenidoğduğunda hemşire bize hemen alın demeseydi bebeğimi emziremeyecektim, doğumdan sonraki 7 saat emmedi. Ben bu yöntemle bebeğimi sarılık olmaktan kurtarmışken ve faydasını görmüşken bu bilgiyi kendime saklayamam. Sizin benim yaşadıklarımı anlamanızı beklemiyorum ama her bebek her anne farklı, tek bir örnekle mecelle kanunu gibi bu doğrudur bu yanlıştır diyemezsiniz. Her anne farklı şey yaşıyor. Ben silikon ucu önerenlerdenim, dileyen alır dileyen almaz.

aynı durum bende de var randevum 26 sında 12+6 da kız olabilir dedi bende çok alıştım kız fikrine hep kızda hissettim ama bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunda

Siz öneriyorsanız ben de kesinlikle önermiyorum benimkinin sonucu daha ağır 6 ayda sütten kesmek zorunda kalmak gibi doğada olmayan bir şeyi elzem gibi sunmamalıyız ihtiyaç varsa hemşire diyor hastanenin yanında eczane gidip alıyorsun Ama ihtiyaç yoksa bu daha konforlu denilemez çünkü değil zaten herkes bilinçli açıp google a yazdıklarında doktorların neyi önerip önermediği açık. Bu defa hastaneye biberon dahi vermemeleri konusunda uyarı yapacağım bir defa bu tür şeylere alışınca memeyi tutmuyorlar. Teşekkürler iyi günler

Günaydın kızlar dün akşamdan beri biraz başım ağrıyor kahvaltıdan sonra parol içsem mi diye düşünüyorum ilk defa böyle birşey oluyor şaşırdım

aynı durum bende de var randevum 26 sında 12+6 da kız olabilir dedi bende çok alıştım kız fikrine hep kızda hissettim ama bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunda
İnşallah sağlıkla gönlümüzdeki bebişler olsun

Çıktıııım muayene tam yarım saat sürdü canım daktırım ya

Bebişim 15+0 da 110 gr olmuş. Baş popo karın 2-3 er gün önde hep. Bacaklar kısa kalmış boyu anasına çekecekmiş
Güneş imiz geliyor
Hayyal 18. Haftaya randevu almamı istedi. 17+4 sanırım afp testi yapılacakmış kan verecekmişim.
Bugün genetik test için de kan verdim. Hayırlısı
Bir süre daha cinsel ilişkiden kaçın dedi. Yeşil mukus için fitil verdi 3 gün kullanacakmışım. Pek önemsemedi sürekli bir şey olmadığı için daha çok önlem amaçlı gibiydi.

Size 3 boyutlu ultrason fotoğrafı için gün aldım 5 mayısa öf bayramda tatile gitmeyin dedi evde yatıcaz hala risklisin benim için rehavete kapılmayalım dedi.

Bu ağrıları sızılarımızı sordum dedim ben bu aşamada neyden endişeleneyim. Dedi ki yattığın için hareketle artan ağrılar normal. Ağrın olduğunda dinlendiğinde geçiyorsa hafifliyorsa sıkıntı yok. Bir de Bu ağrılara kanamanın eşlik etmemesi önemli. Kalça bel ağrıları ilerki aylarda rahim büyüdükçe artacak benim gibi genelde geçtiğimiz aylarda yatanlar için şuanda yaşamamız normal çünkü kaslar eridi

Ha bi de ben şok soldaki tepeceği sordum bazen avuçlanıyor burası dedim. rahim sola büyür orada rahim var dedi plesanta hafif aşağıya doğru konumlanmış ama yukarı çıkar bir şey demek için erken dedi. İzleyip göreceeizzzz

amaannn dinleme kimseyi canın ne istiyorsa al,
valla ben aldım mavi cogunlukla pembeden hoslanmıyorum zaten kızım olursada cok az olur heralde.
onlara bakmak bile insanı ne kadar motive ediyor mutlu ediyor. dolabını bile hazırladım düşünün. boş şuanlık ama yavaş yavaş doldurucam :)

Kocaman olmuş bu kızzzz Ay çok sevindim canım benim ya

Ne güzel detaylı detaylı yazmışsın yahu bir de

Maşallah canım her şey yolunda çok güzel haber bunlar. Yarım saat muayeneye ben şok tabi, keşke her muayene böyle uzun sürse:)

Detaylı usgyi senin kendi doktorun mu yapacak? Doğru mu anladım emin değilim.

Doktor bi muayene formu veriyor ya orda plesantanon duruşunu yazıyor mesela benimki plesanta ön duvarında eğer plesanta previa değilse hepsi normalmiş hiç endişe etme ben de özellikle sordum çünkü bunu.

İlişki olayı da valla bana yasak falan demedi ama eşim de ben de korkuyoruz kayıplar sebebiyle. Bir şey olacağından değil de işte psikolojik olarak endişeliyiz o yüzden uzun bir süre olmayacak gibi varsın bebekler iyi olsun da biz sabrederiz.

Kocaman olmuş bu kızzzz Ay çok sevindim canım benim ya
Valla öyle girmeden çikolata yedim yine güzeldi hareketleri boş bi bacak arası fotomuz da var

En çok sevindiğim detaylardan biri kanama alanım kalmamış. Başka bir kadın doğumcuya gitsen hiç kanama yaşamadığını sanar dedi. Büyük bir nefes aldık

Burda biraz olsun birilerinin endişeleri hafiflerse ne mutlu

Detaylı için dışarıdan başka doktora yönlendirecekmiş canım. Başka bir göz her zaman iyidir dedi zaten kendisi perinatolog değil. Biliyorsundur perinatoloji uzmanı yapması lazım bunu.
Bizim hastanedeki perinatolog başka hastanelerde de çalışıyor. Onun odası boş genelde o yüzden perşembe gel orada bakarız dedi. O doktorun cihazı üst düzey bi de 3 boyutlu ultra HD renkli vesikalık alıyoruz

Bendeki kağıtta plesanta konumu yazmıyordu ben muayene esnasında sordum riskli bir durum var mı diye. Plesanta previa yanlış bilmiyorsam plesanta rahim ağzında oluyor o riskli evet. Ama plesanta hafta ilerledikçe yukarı çıkabiliyor o yüzden takip edilecek sıkıntı görmedi doktor da ben attım hafızaya

Aslında bizde de ilişki haftada 1 serbestti son muayene sonrası. Akıntı filan diyince Seni biraz endişeli gördüm cinselliğe ara verelim dedi. Ben de büyük bi hevesle YA ENDİŞELİ DEĞİLİM ASLINDA dedim ama yemedi tabi ara verelim dedi

Valla sabrederiz tabi de sabretmek çok zor değil mi yaaa

Herkesin kendi kararı iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…