Gözün Aydın Cnm. Ne Güzel Herşey yolunda bebişş iyi bir sıkıntı yokÇıktıııımmuayene tam yarım saat sürdü canım daktırım ya
Bebişim 15+0 da 110 gr olmuş. Baş popo karın 2-3 er gün önde hep. Bacaklar kısa kalmış boyu anasına çekecekmiş
Güneş imiz geliyor
@Hayyal 18. Haftaya randevu almamı istedi. 17+4 sanırım afp testi yapılacakmış kan verecekmişim.
Bugün genetik test için de kan verdim. Hayırlısı
Bir süre daha cinsel ilişkiden kaçın dedi. Yeşil mukus için fitil verdi 3 gün kullanacakmışım. Pek önemsemedi sürekli bir şey olmadığı için daha çok önlem amaçlı gibiydi.
Size 3 boyutlu ultrason fotoğrafı için gün aldım 5 mayısaöf bayramda tatile gitmeyin dedi evde yatıcaz hala risklisin benim için rehavete kapılmayalım dedi.
Bu ağrıları sızılarımızı sordum dedim ben bu aşamada neyden endişeleneyim. Dedi ki yattığın için hareketle artan ağrılar normal. Ağrın olduğunda dinlendiğinde geçiyorsa hafifliyorsa sıkıntı yok. Bir de Bu ağrılara kanamanın eşlik etmemesi önemli. Kalça bel ağrıları ilerki aylarda rahim büyüdükçe artacak benim gibi genelde geçtiğimiz aylarda yatanlar için şuanda yaşamamız normal çünkü kaslar eridi
Ha bi de ben şoksoldaki tepeceği sordum bazen avuçlanıyor burası dedim. rahim sola büyür orada rahim var dedi plesanta hafif aşağıya doğru konumlanmış ama yukarı çıkar bir şey demek için erken dedi. İzleyip göreceeizzzz
Çok teşekkür ederim canım birtanesinK KIR PAPATYASII bu arada unuttum sanmadoktor mide için rennie DUO verdi. Henüz eczaneden almadığım için günde kaç kullanım yazdı bilmiyorum. Ama muhtemelen 2-3 kullanım vardır yazarım yine sana.
Kabızlık için de laxamot diye bi ilaç verdi.
İkisini de gebelikte gönül rahatlığıyla kullanabilirsin endişe etme dedi. Bilgin olsun kuzum.
Amin canım rabbim hepimize sağlıklı kolay bir süreç ve doğum nasip etsin :)Gözün Aydın Cnm. Ne Güzel Herşey yolunda bebişş iyi bir sıkıntı yokherzaman böyle güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim Sağlıklı Bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Maşallah
Öyle valla yapacak bir şey yok:) rabbim çaresiz dert vermesin :) benim de bazen boğazımdan dışarıya ses geliyor asit sesi sanki kola açmışım içerdeÇok teşekkür ederim canım birtanesinben kullanınca iyi geldi vallahi
Güle güle kullan Diloşuum.Bende tayt aldim
Sende kuzummGüle güle kullan Diloşuum.
Oyy gözün aydiinn çok sevindimÇıktıııımmuayene tam yarım saat sürdü canım daktırım ya
Bebişim 15+0 da 110 gr olmuş. Baş popo karın 2-3 er gün önde hep. Bacaklar kısa kalmış boyu anasına çekecekmiş
Güneş imiz geliyor
@Hayyal 18. Haftaya randevu almamı istedi. 17+4 sanırım afp testi yapılacakmış kan verecekmişim.
Bir süre daha cinsel ilişkiden kaçın dedi. Yeşil mukus için fitil verdi 3 gün kullanacakmışım. Pek önemsemedi sürekli bir şey olmadığı için daha çok önlem amaçlı gibiydi.
Size 3 boyutlu ultrason fotoğrafı için gün aldım 5 mayısaöf bayramda tatile gitmeyin dedi evde yatıcaz hala risklisin benim için rehavete kapılmayalım dedi.
Bu ağrıları sızılarımızı sordum dedim ben bu aşamada neyden endişeleneyim. Dedi ki yattığın için hareketle artan ağrılar normal. Ağrın olduğunda dinlendiğinde geçiyorsa hafifliyorsa sıkıntı yok. Bir de Bu ağrılara kanamanın eşlik etmemesi önemli. Kalça bel ağrıları ilerki aylarda rahim büyüdükçe artacak benim gibi genelde geçtiğimiz aylarda yatanlar için şuanda yaşamamız normal çünkü kaslar eridi
Ha bi de ben şoksoldaki tepeceği sordum bazen avuçlanıyor burası dedim. rahim sola büyür orada rahim var dedi plesanta hafif aşağıya doğru konumlanmış ama yukarı çıkar bir şey demek için erken dedi. İzleyip göreceeizzzz
Gözün aydın minnoşumm, çok şükür ki ikiniz de iyisiniz.Çıktıııımmuayene tam yarım saat sürdü canım daktırım ya
Güneş imiz geliyor
Bebek bakım örtüsü aldım ben de.Kızlar hepsiburada ebebek ürünleri hem ucuz hem kargo bedava haberiniz olsun ben 6 parçayı 84 tl ye aldım bir bakın
Öncelikle hayırlı olsun canım. Haftan ikili test için uygun bence 11 ile 14 arası yapılıyor. Sen de 12. Haftanın içinde gidiyorsun zaten.Kızlar merhaba hepimize sağlıklı hamilelikler dilerimben de kasım annesi olacağım inşallah tecrübelerinizden yararlanmak için sık sık girip takip edip ediyorum yazdıklarınızı sizlere bir sorum olacak,
İkili test için özelde doktorum tam 11+0da çağırdı beni acaba erken mi olur bilemedik açıkçası doktorum da boyle şeyleri asla sorgulatmiyorhem özelde hem devlette yaptırayım diye düşündüm devletten de 11+3te randevu aldım bayram haftası gireceği için mecbur kaldım biraz da gerçi bebiş simdilik 5 gün önden gidiyor, haftamız testin doğruluk payını etkiler mi acaba? Sizler kaçıncı haftanızda yaptırdınız?
Ben artık soğan yemeyecegim beni de o mahfeditorAmin canım rabbim hepimize sağlıklı kolay bir süreç ve doğum nasip etsin :)
Öyle valla yapacak bir şey yok:) rabbim çaresiz dert vermesin :) benim de bazen boğazımdan dışarıya ses geliyor asit sesi sanki kola açmışım içerde
Bazen sabah uyanıyorum boğazım tahriş olmuş oluyorkullancaz mecbur
Öyle ya endişelerim dindi hepOyy gözün aydiinn çok sevindim
Yarım saat görmek konuşmak ne iyi gelmiştir
E şu gebelik takvimini eklesen de görsekGözün aydın minnoşumm, çok şükür ki ikiniz de iyisiniz.Şu cinsiyetleri sürekli söyleyip de beni çıldırtmayın.
Aramızda iki gün mü varmış?
Ah evet soğan fena ya. Ama ben vazgeçebileceğimi sanmıyorumBen artık soğan yemeyecegim beni de o mahfeditor
Eklemem de eklemem, bebe de inat ben de inat.E şu gebelik takvimini eklesen de görsekama ben biliyordum zaten
Seninki çok utangaç çıktı yapcak bi şey yok benimki anasına çekmiş doktoru gördü mü salıyo kendini
İnşallah öyle bi şey olmazEklemem de eklemem, bebe de inat ben de inat.
YaaaNe olur bir kere sallasa halbuki, ben 24.haftada cinsiyeti bilmeyen bir anne olacağım sanki öyle hissediyorum.
Canım benim gözün AydınKIZLAR CİNSİYET BELLİ OLDU ERKEK GELİYORçok şaşkınım resmen küçük bir pipi gördük
Bakalım haftaya nasıl döneceğiz. Bu sefer amuda kalkmış olabilir, beklerim.İnşallah öyle bi şey olmazYani cinsiyet farketmese de insan öğrenmek istiyor cidden
YaaaBakalım haftaya nasıl döneceğiz. Bu sefer amuda kalkmış olabilir, beklerim.Aa biliyor musun önceden kafası sağ taraftaydı, bir takla atıp yer değiştirmiş, kafa sola geçmiş.
Ne aldınız ki bebek bezi mi ?Bu arada geçen hafta eşimin siparişini iptal edip, mağdur ettikleri için de 20 tl kupon mu ne vermişler. Başını yesin 20 tl, çok sinirlendim elde var 0. Acaba tükendi de o yüzden mi iptal ettiler, hiç üzerine düşmedik.-Sunshine
288’li sipariş etmiş demiştim hatırladın mı? O işte.Yaaa
Ne aldınız ki bebek bezi mi ?
Eneee şu Amazon’u bi denesene bahsetmiştim ben tanesini 1.84 e filan aldım288’li sipariş etmiş demiştim hatırladın mı? O işte.Ne güzel 3 numara başka almayız diyordum.
Bitmedi o kampanyaa? Kod neydi minnoşum? Deneyeyim bir.Eneee şu Amazon’u bi denesene bahsetmiştim ben tanesini 1.84 e filan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?