2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gözün Aydın Cnm. Ne Güzel Herşey yolunda bebişş iyi bir sıkıntı yok herzaman böyle güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim Sağlıklı Bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Maşallah

Çok teşekkür ederim canım birtanesin ben kullanınca iyi geldi vallahi

Gözün Aydın Cnm. Ne Güzel Herşey yolunda bebişş iyi bir sıkıntı yok herzaman böyle güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim Sağlıklı Bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Maşallah
Amin canım rabbim hepimize sağlıklı kolay bir süreç ve doğum nasip etsin :)
Çok teşekkür ederim canım birtanesin ben kullanınca iyi geldi vallahi
Öyle valla yapacak bir şey yok:) rabbim çaresiz dert vermesin :) benim de bazen boğazımdan dışarıya ses geliyor asit sesi sanki kola açmışım içerde
Bazen sabah uyanıyorum boğazım tahriş olmuş oluyor kullancaz mecbur

Oyy gözün aydiinn çok sevindim
Yarım saat görmek konuşmak ne iyi gelmiştir

Gözün aydın minnoşumm, çok şükür ki ikiniz de iyisiniz. Şu cinsiyetleri sürekli söyleyip de beni çıldırtmayın.

Aramızda iki gün mü varmış?

Öncelikle hayırlı olsun canım. Haftan ikili test için uygun bence 11 ile 14 arası yapılıyor. Sen de 12. Haftanın içinde gidiyorsun zaten.

Ben artık soğan yemeyecegim beni de o mahfeditor

Oyy gözün aydiinn çok sevindim
Yarım saat görmek konuşmak ne iyi gelmiştir
Öyle ya endişelerim dindi hep
Hep mutlu ayrılalım kuzucum senden de yeni doktorunla güzel bi görüşme bekliyorum
Gözün aydın minnoşumm, çok şükür ki ikiniz de iyisiniz. Şu cinsiyetleri sürekli söyleyip de beni çıldırtmayın.

Aramızda iki gün mü varmış?
E şu gebelik takvimini eklesen de görsek ama ben biliyordum zaten
Seninki çok utangaç çıktı yapcak bi şey yok benimki anasına çekmiş doktoru gördü mü salıyo kendini

Ben artık soğan yemeyecegim beni de o mahfeditor
Ah evet soğan fena ya. Ama ben vazgeçebileceğimi sanmıyorum

E şu gebelik takvimini eklesen de görsek ama ben biliyordum zaten
Seninki çok utangaç çıktı yapcak bi şey yok benimki anasına çekmiş doktoru gördü mü salıyo kendini
Eklemem de eklemem, bebe de inat ben de inat.

Yaaa Ne olur bir kere sallasa halbuki, ben 24.haftada cinsiyeti bilmeyen bir anne olacağım sanki öyle hissediyorum.

Eklemem de eklemem, bebe de inat ben de inat.

Yaaa Ne olur bir kere sallasa halbuki, ben 24.haftada cinsiyeti bilmeyen bir anne olacağım sanki öyle hissediyorum.
İnşallah öyle bi şey olmaz Yani cinsiyet farketmese de insan öğrenmek istiyor cidden

Bu arada geçen hafta eşimin siparişini iptal edip, mağdur ettikleri için de 20 tl kupon mu ne vermişler. Başını yesin 20 tl, çok sinirlendim elde var 0. Acaba tükendi de o yüzden mi iptal ettiler, hiç üzerine düşmedik. -Sunshine

Bakalım haftaya nasıl döneceğiz. Bu sefer amuda kalkmış olabilir, beklerim. Aa biliyor musun önceden kafası sağ taraftaydı, bir takla atıp yer değiştirmiş, kafa sola geçmiş.
Yaaa

Ne aldınız ki bebek bezi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…