İnsanların lafı ağzına yıkayın çok ciddiyim önemli olan bebeğimin sağlığı yorumlarınizdan hoşlanmadim deyin . Millet o kadar dengesiz ki .
Bende ailemden birine ultrason fotoğrafı attım ay bunun burnu büyük olacak yazmış biribiri aaa ben birşeye benzetemedim maymun gibi anlamadım dedi çıldırttılar beni yemin ederim
Bilmiyorum bir şeye benzetememis de ondan demiş .benim akrabam bu arada ikisi de .Ay töbee nerden görmüş acaba doktorların bile göremediği burnuuay terbiyesizlik başka bir şey değil bu maymun gibi ne demek ya hani ne alaka yani neden denir ki öyle bir şey
evet haklısın canım diğer kadın doğum doktoruna da ara sıra gidebilirim diye düşünüyorum ikisine birden gidemem çünkü muayeneler çok pahalı şöyle 200 250 lira olsa ikisine de gidilir de sadece tüp bebek doktoru 500 tl diğeri 440 tl ücretleri de çok uçuk malesefCanım benim de tüp bebek doktorum vajinal muayene yapıyor ve rahime bakıyor.
Sonrasında ultrasonla bakıyor bebeğe. Tüp bebekçinden her şekilde memnunsan devam et ama bazen tüp bebekçiler kadın doğumcuların dikkat ettiği bazı şeyleri de es geçebiliyorlar. Kendine iyi bir kadın doğumcu da bul derim.
O kadar iyi anlıyorum ki seni haşa Allah’ın bize uygun gördüğünü beğenmemek bizim haddimize mi sorsan hepsi müslüman,insanlar çocuğum olsun diye ne göz yaşları döküyor maddi manevi emek veriyor biz millete çocuk beğendiremiyoruzAhh bu insanlar... Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kızı erkeği olmaz evladın Rabbim sağlıklı, hayırlı olanı nasip etsin. Sağlıkla, ahlakla büyütmeyi nasip etsin. Benim de 3 kızım var millet takmış hadi inşallah erkektir bu diye. Erkek olsa bari cümlesinden gına geldi. Allahın nasibine söz söylenir mi? Bana emaneti büyütmektir benim görevim.
Duyma ve görme boyle insanlari. Ne erkek evlatlar var hayirli, ne kiz evlatlar nankor... Allah vicdanli, ahlakli buyutmeyi nasip etsin.
kızlar bayramdan sonra online olarak hamile platesine başlayacağım. yanında da ücretsiz diyetisyen desteği olacak doğruysaa. plates veya yoga yapmayı düşünenler varmı? doktoruma sormayı unuttum bir dahaki gittiğimde bayramdan sonra soracağım inş. bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. genelde öneriyorlar. ilk çocuk normal doğum olsun istiyorum.
bu arada-Sunshine tablodaki bilgilerimi günceller misin?
kese görme tarihi :2 şubat
kalp atışı tarihi : 14 şubat
cinsiyet kız şehir konya
isim henüz belli değil
evet evet haklısın canım en azından kontrolden sonra tüp bebek doktorunda içim rahat oluyor, daha hamile kalmadan beri her şeyim bir dosyada her gittiğimde not alındığı için takibi daha sağlam oluyor. diğer doktorun bebişi gösterişini beğenmiştim aslında renkli olarak çok net gösteriyordu baya da fotoğraf veriyordu 8 10 taneKendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle devam et.
Yöntem olarak farklı yol izleyebiliyor doktorlar. Doktorum daha kanamalar başlamamışken günde 1 progestan ve haftada 1 proluton depot iğneye başlatmıştı. Ve 30 lu haftalara kadar kullanacağımı söylemişti. Kendisinin bilgisine ve deneyimine çok güveniyorum bana ve eşime başka hiçbir doktor bu rahatlığı vermedi.
Şimdi son kontrolde 15+0 dı kanama alanım hiç kalmamasına rağmen yine de iğne haftada 1, fitil ise günde 2 ye yükseldi. böyle de devam edecek.
Benim doktor da rahim ağzı uzunluğuna çok dikkat ediyor. Ben de bu rahim ağzı kısalığını hisseder miyim diye sorduğumda bi anda kısalabilir hissetmezsin, öyle ki 2 hafta önce hiçbir sıkıntı yokken 2 hafta sonra kritik derecede kısalabilir dedi. titizlikle takibi şart.
Kontrolden sonra için kimle rahat ediyorsa öyle devam et bence de.
Bilmiyorum bir şeye benzetememis de ondan demiş .benim akrabam bu arada ikisi de .
Diğeri de ben dedim ki insallah burnu güzel olur ben kendi burnumu beğenmem unutmamış herhalde fotoğrafta direk burnuna yorum yaptı çok tuhaf gerçekten
Aaaa hadsize bak kendi burnu nasılmış acaba maymun ne demek ya insanlar gerçekten çok haset bugünde şöyle bir şey başıma geldi benim fiziğim fena sayılmaz kendimi övmek gibi olmasında giyimime vs de dikkat ederim iş yerinde herkes sen nasıl çocuk doğurdun der hep bügün koridorda bir arkadaşla karşılaştım aaaa karnın çıkmış belli oluyor göğüslerin büyümüş sanki ben sana demiştim ikinci çocukta vücudun bozulabilir diye kesin seninde bozulur derken yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı sanki ben şişsem kadın mutlu olacak yaaa içimden bir tövbe estağfurullah çektimİnsanların lafı ağzına yıkayın çok ciddiyim önemli olan bebeğimin sağlığı yorumlarınizdan hoşlanmadim deyin . Millet o kadar dengesiz ki .
Bende ailemden birine ultrason fotoğrafı attım ay bunun burnu büyük olacak yazmış biribiri aaa ben birşeye benzetemedim maymun gibi anlamadım dedi çıldırttılar beni yemin ederim
Yaa bugün de bitti sayılır değil miii?Bakalım ne gelecek bir gün kalmış gibi düşün ben iki gün kalmış gibi düşünüyorumhayır uzun zaman gitmeyince bebek nasıl insan çok merak ediyor
Ben de uzun süredir bu doktora gidiyorum ona rağmen bazı bilgileri her gidişte söylüyorum unutur o an dosyada görmez vs. Bir sürü hastası var herkesin her bilgisini aklında tutması imkansız sonuçta.evet evet haklısın canım en azından kontrolden sonra tüp bebek doktorunda içim rahat oluyor, daha hamile kalmadan beri her şeyim bir dosyada her gittiğimde not alındığı için takibi daha sağlam oluyor. diğer doktorun bebişi gösterişini beğenmiştim aslında renkli olarak çok net gösteriyordu baya da fotoğraf veriyordu 8 10 taneara sıra yine giderim. tüp bebek doktorunun hemşirelerine sinir oluyorum ben bugün mesela doktor çıktı baktım fotoğraf çıkarmamış hemşire başka hemşireye söyledim o çıkardı doktor çekmiş bir tanecik fotoğraf vermekten acizler biz de o fotoğraflarla mutlu oluyoruz sonuçta. bir dahaki gittiğimde söyliycem zaten doktora 500 lira para veriyorum sonuçta.
Ona şey dicen hadi ben çocuk doğurcam sonra yine eski vücuduma kavuşurum sen ne yapacaksınAaaa hadsize bak kendi burnu nasılmış acaba maymun ne demek ya insanlar gerçekten çok haset bugünde şöyle bir şey başıma geldi benim fiziğim fena sayılmaz kendimi övmek gibi olmasında giyimime vs de dikkat ederim iş yerinde herkes sen nasıl çocuk doğurdun der hep bügün koridorda bir arkadaşla karşılaştım aaaa karnın çıkmış belli oluyor göğüslerin büyümüş sanki ben sana demiştim ikinci çocukta vücudun bozulabilir diye kesin seninde bozulur derken yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı sanki ben şişsem kadın mutlu olacak yaaa içimden bir tövbe estağfurullah çektiminsanları anlamak çok güç.
evet haklısın canım diğer kadın doğum doktoruna da ara sıra gidebilirim diye düşünüyorum ikisine birden gidemem çünkü muayeneler çok pahalı şöyle 200 250 lira olsa ikisine de gidilir de sadece tüp bebek doktoru 500 tl diğeri 440 tl ücretleri de çok uçuk malesef
Kızlar bu oda takımını almaya karar verdik nasıl sizce? Ve şu cibinliği çok beğendim. Bir de 1 aymış getirme zamanı mayıs sonunda sipariş versek haziran sonu gelir zamanlama konusunda kararsızım
Çok teşekkürlerEvet çok iyi geldi ufak bir kaşıntım olunca sürüyorum yayılmadan bitiyor
Benim ki alırsak ister o benden hevesli aslında temizlik derdim yok ayda 1 kadın geliyor annemler ablamlarda varda erken mi sizce haziran sonu gelmesi? Sade seviyorum ben pek şakır şukur şeyleri sevmemÇok güzel duruyor sade ve şık. Depolarında bekletme imkanları yok mu. Erken teslim almasan en azından ağustosa kadar onlarda dursa ağustosun ortasında teslim alırsın. Biliyorum böyle her odaya girdiğinde aşkla temizleyeceksin o odayı ama daha kullanılmayan odayıda düzenli temizlemek hamile hamile seni yorar
Tabi canım hemen
Her gidişinde mi para alıyor peki tüp bebekçin? Benim 6 haftada bir 750 lira alıyor. Belki bu gidişimde doktorumu bırakırım ilaçları azalttı biraz, duruma göre karar vereceğim. Ücretler çok ama hatasız devam etmek istiyor insan bu sürece.evet haklısın canım diğer kadın doğum doktoruna da ara sıra gidebilirim diye düşünüyorum ikisine birden gidemem çünkü muayeneler çok pahalı şöyle 200 250 lira olsa ikisine de gidilir de sadece tüp bebek doktoru 500 tl diğeri 440 tl ücretleri de çok uçuk malesef
Canım Hüseyin Hoca rahim ağzı uzunluğunu nasıl bakıyor? Vajinal mi? Çünkü ben gittiğimde ultrasonla bakıyor sadece bebeğe.Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle devam et.
Yöntem olarak farklı yol izleyebiliyor doktorlar. Doktorum daha kanamalar başlamamışken günde 1 progestan ve haftada 1 proluton depot iğneye başlatmıştı. Ve 30 lu haftalara kadar kullanacağımı söylemişti. Kendisinin bilgisine ve deneyimine çok güveniyorum bana ve eşime başka hiçbir doktor bu rahatlığı vermedi.
Şimdi son kontrolde 15+0 dı kanama alanım hiç kalmamasına rağmen yine de iğne haftada 1, fitil ise günde 2 ye yükseldi. böyle de devam edecek.
Benim doktor da rahim ağzı uzunluğuna çok dikkat ediyor. Ben de bu rahim ağzı kısalığını hisseder miyim diye sorduğumda bi anda kısalabilir hissetmezsin, öyle ki 2 hafta önce hiçbir sıkıntı yokken 2 hafta sonra kritik derecede kısalabilir dedi. titizlikle takibi şart.
Kontrolden sonra için kimle rahat ediyorsa öyle devam et bence de.
Bizim toplumumuz herkesin işine burnunu sokmaya çok meraklı.Amin canımevlenirsin çocuk yok mu olmuyor mu yoksa derler çocuk yaparsın oğlun olsa kızı överler kızın olsa oğlanı ,hani ikinci derler ikinciyi yaparsın farklı cinsiyet olmayınca burun büker beğenmezler Allah nasip eder belki bir çocuk daha istersin bu da sürekli doğuruyor derler derler de derler yani insanların içi kötüyse ne yaparsan yap diyecek bir şey bulurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?