2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ay töbee nerden görmüş acaba doktorların bile göremediği burnuu ay terbiyesizlik başka bir şey değil bu maymun gibi ne demek ya hani ne alaka yani neden denir ki öyle bir şey

Ay töbee nerden görmüş acaba doktorların bile göremediği burnuu ay terbiyesizlik başka bir şey değil bu maymun gibi ne demek ya hani ne alaka yani neden denir ki öyle bir şey
Bilmiyorum bir şeye benzetememis de ondan demiş .benim akrabam bu arada ikisi de .
Diğeri de ben dedim ki insallah burnu güzel olur ben kendi burnumu beğenmem unutmamış herhalde fotoğrafta direk burnuna yorum yaptı çok tuhaf gerçekten

evet haklısın canım diğer kadın doğum doktoruna da ara sıra gidebilirim diye düşünüyorum ikisine birden gidemem çünkü muayeneler çok pahalı şöyle 200 250 lira olsa ikisine de gidilir de sadece tüp bebek doktoru 500 tl diğeri 440 tl ücretleri de çok uçuk malesef

O kadar iyi anlıyorum ki seni haşa Allah’ın bize uygun gördüğünü beğenmemek bizim haddimize mi sorsan hepsi müslüman,insanlar çocuğum olsun diye ne göz yaşları döküyor maddi manevi emek veriyor biz millete çocuk beğendiremiyoruz

Ay ben evde tek başıma yapmaya korkuyorum ya bir kaç kişi araştırdım ama yok benlik değil gidersem salona gitmeyi düşünüyorum. İzlediğiö videoalarda hani böyle kocaman karınla o topun üzerinde hareket vs yapmak nedense beni korkuttu. Allah korusun ters bir şey olursa hareketi yanlış yaparsam evde tek başıma naparım diye ciddi ciddi böyle bir korku oluştu. Ben o yüzden yürüşten devam başladım günde yarım saate kendimi çok zorlamıyorum fazlaıs için eve gelince lekelenmem oluyor yavaş yavaş arttırım süreyi insallah lekelenme olayı başıma gelmesse

evet evet haklısın canım en azından kontrolden sonra tüp bebek doktorunda içim rahat oluyor, daha hamile kalmadan beri her şeyim bir dosyada her gittiğimde not alındığı için takibi daha sağlam oluyor. diğer doktorun bebişi gösterişini beğenmiştim aslında renkli olarak çok net gösteriyordu baya da fotoğraf veriyordu 8 10 tane ara sıra yine giderim. tüp bebek doktorunun hemşirelerine sinir oluyorum ben bugün mesela doktor çıktı baktım fotoğraf çıkarmamış hemşire başka hemşireye söyledim o çıkardı doktor çekmiş bir tanecik fotoğraf vermekten acizler biz de o fotoğraflarla mutlu oluyoruz sonuçta. bir dahaki gittiğimde söyliycem zaten doktora 500 lira para veriyorum sonuçta.

Terbiyesiizlik valla ne biliyim Konuşmak için mi konuşuyorlar yoksa kalpleri kararmaktan mı böyle olmuslar çözemiyorum

Aaaa hadsize bak kendi burnu nasılmış acaba maymun ne demek ya insanlar gerçekten çok haset bugünde şöyle bir şey başıma geldi benim fiziğim fena sayılmaz kendimi övmek gibi olmasında giyimime vs de dikkat ederim iş yerinde herkes sen nasıl çocuk doğurdun der hep bügün koridorda bir arkadaşla karşılaştım aaaa karnın çıkmış belli oluyor göğüslerin büyümüş sanki ben sana demiştim ikinci çocukta vücudun bozulabilir diye kesin seninde bozulur derken yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı sanki ben şişsem kadın mutlu olacak yaaa içimden bir tövbe estağfurullah çektim insanları anlamak çok güç.

Bakalım ne gelecek bir gün kalmış gibi düşün ben iki gün kalmış gibi düşünüyorum hayır uzun zaman gitmeyince bebek nasıl insan çok merak ediyor
Yaa bugün de bitti sayılır değil miii? Bu bir iki gün geçer bebeğim, darısı diğer kontrole.Ediyoruz tabii, inşallah her şey yolundadır.

Ben de uzun süredir bu doktora gidiyorum ona rağmen bazı bilgileri her gidişte söylüyorum unutur o an dosyada görmez vs. Bir sürü hastası var herkesin her bilgisini aklında tutması imkansız sonuçta.
Sen de Ultrason Fotoğrafını da doktor odadan çıkmadan iste hemşireden herkes işini düzgün yapsın

Ona şey dicen hadi ben çocuk doğurcam sonra yine eski vücuduma kavuşurum sen ne yapacaksın allahım yarabbim neeet kıskançlık. Ay ne güzel karnın çıkmış de geç fazlası kötü kalplilik.

Tek kişi tercih et canım bence her doktorun gidişat yöntemi çok farklı oluyor. Benim tedavi olduğum doktorum ile şimdi ki takibine başladıgım doktor çok farklı. Şimdiki gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı hacettepe üniversitesinde işinde gayet başarı vs kanama alanım hala var mesela ama yürüşüme vs başlamam gerektiği yönünde. Tedavi oldugum doktorumu aradım başlama yürüyüşlere 3-4 hafta daha dikkat et dedi. Birisi öyle derken birisi bunu diyor kafam karışıyor haliyle. Ben tercihimi tedavi oldugum doktordan yana kullanırdım mesela ama artık doğum ve takip yapmadıgını söyledi o yüzden 7. Haftada vedalaştık istediğim zaman aramamı yada kontrole gelmek istersen gel dedi cihazı çok çok iyi. Yumurta takibiminde bile 20 dk yumurtamı gösterirdi kesede bile yarım saat gösterdi diyebilirim keseyi renkli ultrasonla açıp çıktısını vermişti. İki doktorunda ücreti fazla benim her gidişe 950 TL veriyorum. O yüzden tedavi oldugum doktora gidemem öyle zevkine

Kızlar bu oda takımını almaya karar verdik nasıl sizce? Ve şu cibinliği çok beğendim. Bir de 1 aymış getirme zamanı mayıs sonunda sipariş versek haziran sonu gelir zamanlama konusunda kararsızım

Eklentiler

• 1D4774F4-23E2-4FB2-9A9D-72D5E4B325C4.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 82
  • B525E1C1-C2EF-4230-B7B7-315337F37514.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 0F0C91EF-67F8-4FF4-8F13-8BC95373F4DF.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 6BA79006-20C1-4F46-B488-FDFC0BBDF8C2.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bu oda takımını almaya karar verdik nasıl sizce? Ve şu cibinliği çok beğendim. Bir de 1 aymış getirme zamanı mayıs sonunda sipariş versek haziran sonu gelir zamanlama konusunda kararsızım

Çok güzel duruyor sade ve şık. Depolarında bekletme imkanları yok mu. Erken teslim almasan en azından ağustosa kadar onlarda dursa ağustosun ortasında teslim alırsın. Biliyorum böyle her odaya girdiğinde aşkla temizleyeceksin o odayı ama daha kullanılmayan odayıda düzenli temizlemek hamile hamile seni yorar

Benim ki alırsak ister o benden hevesli aslında temizlik derdim yok ayda 1 kadın geliyor annemler ablamlarda varda erken mi sizce haziran sonu gelmesi? Sade seviyorum ben pek şakır şukur şeyleri sevmem

Eklentiler

• 4690C136-C394-4A96-961A-FDAD3502C4A2.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 63F9C741-3699-46DC-A7B8-FDFF2662334A.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 166B3BCD-25A2-4807-B37D-59A7490D4093.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 5BABF16B-48DD-4C3A-A406-A0112B99A327.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 71
Her gidişinde mi para alıyor peki tüp bebekçin? Benim 6 haftada bir 750 lira alıyor. Belki bu gidişimde doktorumu bırakırım ilaçları azalttı biraz, duruma göre karar vereceğim. Ücretler çok ama hatasız devam etmek istiyor insan bu sürece.

Canım Hüseyin Hoca rahim ağzı uzunluğunu nasıl bakıyor? Vajinal mi? Çünkü ben gittiğimde ultrasonla bakıyor sadece bebeğe.

Bizim toplumumuz herkesin işine burnunu sokmaya çok meraklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…