2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ekliyorum canım. Sat Nedir? Bir de beklenen doğuma 3 ekim yazmışız imzanda 5 ekim yazıyor günceli nedir ?

Sen de cinsiyeti öğreneceksin değil miii?
Ben bir dahaki randevu için beş hafta bekleyeceğim dayanabilirsem. 20.haftaya kadar gitmeyeceğim.
Evet bana tam söylemedi kıyafet alma dedi kız dedi aslında netti ama 16. Haftada normalde net söylenir dedi

günceli 3 ekim canim..ama her ultrasonda öne çekerek gelmeye devam ediyor son kontrolde 29 Eylül çıktı bende emin değilim.
Sat a göre 3 ekimse kalsın o zaman :) Önden gitse bile bebişler çoğu zaman 40 ı bekliyor
40 hafta sat a göre ayarlanıyor geç döllenme gibi ihtimaller yoksa.

Ben :) Yoga düşünüyorum ama aslında pilates fikri de mantıklı geldi.
Benim de bayramdan sonraya kalacak bu gidişle. Hangi hesapla yürüteceksiniz? Tavsiye üstüne mi oradan aldınız, bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

Canım ben Konya'da yaşıyorum. Burada ilçe belediyesinin online spor programı var. 3 aylık hamile platesi ve yanında ücretsiz diyetisyen desteği de var. Elli liraya kayıt oldum. Çok şanslı hissediyorum.

Canım ben Konya'da yaşıyorum. Burada ilçe belediyesinin online spor programı var. 3 aylık hamile platesi ve yanında ücretsiz diyetisyen desteği de var. Elli liraya kayıt oldum. Çok şanslı hissediyorum.
Valla inanılmaz şanslısın hem de burada 50 liraya su bile vermezler.

kızlar ben bu arada tekrar tüp bebek doktoruma gittim bugün bırakmayı düşündüğümüzden son kez çağırmıştı ama son olmayacak sanırım devam edicem diğer gittiğim doktor 12.haftada progestanı bırakmamı söylemişti bugün tüp bebek doktorum 28 30 haftaya kadar kullanabileceğimi herhangi bir problemim olmadığını ama erken doğum için önlem amaçlı kullandırtdığını söyledi. bu arada rahim ağzı uzunluğunun ölçülmesi takibinin de çok önemli olduğunu söyledi. diğer doktorlar üstten ölçtüğü için sanırım pek doğruluğu yokmuymuş öyle bir şeyler dedi kendisi her muayene sonunda vajinal ultrasonda ölçüyor. ya birde diğer doktorlar ayda bir gel diyor ısrarla o süre de bana uzun geliyor allah korusun bir ayda neler olur en azından 2 haftada bir tüp bebek doktoruma gitmek daha rahatlatıcı oluyor.

Canım benim de tüp bebek doktorum vajinal muayene yapıyor ve rahime bakıyor.
Sonrasında ultrasonla bakıyor bebeğe. Tüp bebekçinden her şekilde memnunsan devam et ama bazen tüp bebekçiler kadın doğumcuların dikkat ettiği bazı şeyleri de es geçebiliyorlar. Kendine iyi bir kadın doğumcu da bul derim.

Amin canımevlenirsin çocuk yok mu olmuyor mu yoksa derler çocuk yaparsın oğlun olsa kızı överler kızın olsa oğlanı ,hani ikinci derler ikinciyi yaparsın farklı cinsiyet olmayınca burun büker beğenmezler Allah nasip eder belki bir çocuk daha istersin bu da sürekli doğuruyor derler derler de derler yani insanların içi kötüyse ne yaparsan yap diyecek bir şey bulurlar.

Canım Allah bağışlasın miniklerinii. İlk çocugun kız olsaydı şimdi ki de kız olsaydı gene eksik hissetireceklerdi sana bunun kızla erkekle alakası yok bence. Bu bebeğinde kız olsaydı ikisininde de var 3. Yapma sakın diyeceklerdi. Şimdiden 3. düşün kız olur belki demeye başlarlar bir doğum yapta. Sen takma kimseyii biz bu çocukları birileri için yapmıyoruz sonuçta eli ayağı sağlığı düzgün olsunda Allahın izniyle kızı erkeği yok bu devirde valla artık. Ben hep çift yumurta ikizi istiyordum ay biri kız biri erkek olsun aklım ikisinde de kalmasın diye bende isterdim şahsen bir oğlum olsa ikinciside kız olsun yada tam tersi bir kızım varsa bir de oğlum olsun diye. Ama Rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin bize hayırlısını her neyse onu istetsin Valla hiç belli olmaz Rabbim yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın ilerde 2 gelinin değil 2 kız evladın gibi olur valla

Bence en önemlisi kendini nasıl mutlu hissettigin

Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle devam et.
Yöntem olarak farklı yol izleyebiliyor doktorlar. Doktorum daha kanamalar başlamamışken günde 1 progestan ve haftada 1 proluton depot iğneye başlatmıştı. Ve 30 lu haftalara kadar kullanacağımı söylemişti. Kendisinin bilgisine ve deneyimine çok güveniyorum bana ve eşime başka hiçbir doktor bu rahatlığı vermedi.

Şimdi son kontrolde 15+0 dı kanama alanım hiç kalmamasına rağmen yine de iğne haftada 1, fitil ise günde 2 ye yükseldi. böyle de devam edecek.
Benim doktor da rahim ağzı uzunluğuna çok dikkat ediyor. Ben de bu rahim ağzı kısalığını hisseder miyim diye sorduğumda bi anda kısalabilir hissetmezsin, öyle ki 2 hafta önce hiçbir sıkıntı yokken 2 hafta sonra kritik derecede kısalabilir dedi. titizlikle takibi şart.
Kontrolden sonra için kimle rahat ediyorsa öyle devam et bence de.

Allah razı olsun minnoşumm. Önce iyi olduğunu, sonra da cinsiyetini öğrenirim inşallah.
Bakalım ne gelecek bir gün kalmış gibi düşün ben iki gün kalmış gibi düşünüyorum hayır uzun zaman gitmeyince bebek nasıl insan çok merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…