Ekliyorum canım. Sat Nedir? Bir de beklenen doğuma 3 ekim yazmışız imzanda 5 ekim yazıyor günceli nedir ?kızlar bayramdan sonra online olarak hamile platesine başlayacağım. yanında da ücretsiz diyetisyen desteği olacak doğruysaa. plates veya yoga yapmayı düşünenler varmı? doktoruma sormayı unuttum bir dahaki gittiğimde bayramdan sonra soracağım inş. bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. genelde öneriyorlar. ilk çocuk normal doğum olsun istiyorum.
bu arada-Sunshine tablodaki bilgilerimi günceller misin?
kese görme tarihi :2 şubat
kalp atışı tarihi : 14 şubat
cinsiyet kız şehir konya
isim henüz belli değil
Sen de cinsiyeti öğreneceksin değil miii?Sen birde bni düşün üç hafta olcak uuuç
Evet bana tam söylemedi kıyafet alma dediSen de cinsiyeti öğreneceksin değil miii?
Ben bir dahaki randevu için beş hafta bekleyeceğim dayanabilirsem.20.haftaya kadar gitmeyeceğim.
günceli 3 ekim canim..ama her ultrasonda öne çekerek gelmeye devam ediyor son kontrolde 29 Eylül çıktı bende emin değilim.Ekliyorum canım. Sat Nedir? Bir de beklenen doğuma 3 ekim yazmışız imzanda 5 ekim yazıyor günceli nedir ?
Sat a göre 3 ekimse kalsın o zaman :) Önden gitse bile bebişler çoğu zaman 40 ı bekliyorgünceli 3 ekim canim..ama her ultrasonda öne çekerek gelmeye devam ediyor son kontrolde 29 Eylül çıktı bende emin değilim.
Ben :) Yoga düşünüyorum ama aslında pilates fikri de mantıklı geldi.kızlar bayramdan sonra online olarak hamile platesine başlayacağım. yanında da ücretsiz diyetisyen desteği olacak doğruysaa. plates veya yoga yapmayı düşünenler varmı? doktoruma sormayı unuttum bir dahaki gittiğimde bayramdan sonra soracağım inş. bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. genelde öneriyorlar. ilk çocuk normal doğum olsun istiyorum.
bu arada-Sunshine tablodaki bilgilerimi günceller misin?
kese görme tarihi :2 şubat
kalp atışı tarihi : 14 şubat
cinsiyet kız şehir konya
isim henüz belli değil
Of ya, adam bana ihtimal bile söyleyemedi hiç, n’olur göstersin bu sefer.Evet bana tam söylemedi kıyafet alma dedikız dedi aslında netti ama 16. Haftada normalde net söylenir dedi
Canım ben Konya'da yaşıyorum. Burada ilçe belediyesinin online spor programı var. 3 aylık hamile platesi ve yanında ücretsiz diyetisyen desteği de var. Elli liraya kayıt oldum. Çok şanslı hissediyorum.Ben :) Yoga düşünüyorum ama aslında pilates fikri de mantıklı geldi.
Benim de bayramdan sonraya kalacak bu gidişle. Hangi hesapla yürüteceksiniz? Tavsiye üstüne mi oradan aldınız, bilgileri paylaşırsanız sevinirim.
Sat 27 AralıkEkliyorum canım. Sat Nedir? Bir de beklenen doğuma 3 ekim yazmışız imzanda 5 ekim yazıyor günceli nedir ?
Valla inanılmaz şanslısın hem de burada 50 liraya su bile vermezler.Canım ben Konya'da yaşıyorum. Burada ilçe belediyesinin online spor programı var. 3 aylık hamile platesi ve yanında ücretsiz diyetisyen desteği de var. Elli liraya kayıt oldum. Çok şanslı hissediyorum.
evet canım maşallah büyüdü minnoşlarNet
Net olarak kız karnın vardı zaten :)
Hadi bakalım, büyümüş küçük kuş
Canım benim de tüp bebek doktorum vajinal muayene yapıyor ve rahime bakıyor.kızlar ben bu arada tekrar tüp bebek doktoruma gittim bugün bırakmayı düşündüğümüzden son kez çağırmıştı ama son olmayacak sanırım devam edicemdiğer gittiğim doktor 12.haftada progestanı bırakmamı söylemişti bugün tüp bebek doktorum 28 30 haftaya kadar kullanabileceğimi herhangi bir problemim olmadığını ama erken doğum için önlem amaçlı kullandırtdığını söyledi. bu arada rahim ağzı uzunluğunun ölçülmesi takibinin de çok önemli olduğunu söyledi. diğer doktorlar üstten ölçtüğü için sanırım pek doğruluğu yokmuymuş öyle bir şeyler dedi kendisi her muayene sonunda vajinal ultrasonda ölçüyor. ya birde diğer doktorlar ayda bir gel diyor ısrarla o süre de bana uzun geliyor allah korusun bir ayda neler olur en azından 2 haftada bir tüp bebek doktoruma gitmek daha rahatlatıcı oluyor.
Ay sana dua ediyorum aklıma gelince sağlıkla Güzel haberler al canım gerçekten beklemek zorOf ya, adam bana ihtimal bile söyleyemedi hiç, n’olur göstersin bu sefer.
Amin canımBenim de bir oğlum ve ikinci de erkek olursa aynı muamele ile karşılaşacağıma eminimama umrumda mı asla değil sağlıklı olsun da cinsiyet in hiçbir önemi yok bence Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Selam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
Bence en önemlisi kendini nasıl mutlu hissettiginkızlar ben bu arada tekrar tüp bebek doktoruma gittim bugün bırakmayı düşündüğümüzden son kez çağırmıştı ama son olmayacak sanırım devam edicemdiğer gittiğim doktor 12.haftada progestanı bırakmamı söylemişti bugün tüp bebek doktorum 28 30 haftaya kadar kullanabileceğimi herhangi bir problemim olmadığını ama erken doğum için önlem amaçlı kullandırtdığını söyledi. bu arada rahim ağzı uzunluğunun ölçülmesi takibinin de çok önemli olduğunu söyledi. diğer doktorlar üstten ölçtüğü için sanırım pek doğruluğu yokmuymuş öyle bir şeyler dedi kendisi her muayene sonunda vajinal ultrasonda ölçüyor. ya birde diğer doktorlar ayda bir gel diyor ısrarla o süre de bana uzun geliyor allah korusun bir ayda neler olur en azından 2 haftada bir tüp bebek doktoruma gitmek daha rahatlatıcı oluyor.
Allah razı olsun minnoşumm.Ay sana dua ediyorum aklıma gelince sağlıkla Güzel haberler al canım gerçekten beklemek zor
Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle devam et.kızlar ben bu arada tekrar tüp bebek doktoruma gittim bugün bırakmayı düşündüğümüzden son kez çağırmıştı ama son olmayacak sanırım devam edicemdiğer gittiğim doktor 12.haftada progestanı bırakmamı söylemişti bugün tüp bebek doktorum 28 30 haftaya kadar kullanabileceğimi herhangi bir problemim olmadığını ama erken doğum için önlem amaçlı kullandırtdığını söyledi. bu arada rahim ağzı uzunluğunun ölçülmesi takibinin de çok önemli olduğunu söyledi. diğer doktorlar üstten ölçtüğü için sanırım pek doğruluğu yokmuymuş öyle bir şeyler dedi kendisi her muayene sonunda vajinal ultrasonda ölçüyor. ya birde diğer doktorlar ayda bir gel diyor ısrarla o süre de bana uzun geliyor allah korusun bir ayda neler olur en azından 2 haftada bir tüp bebek doktoruma gitmek daha rahatlatıcı oluyor.
Bakalım ne gelecek bir gün kalmış gibi düşün ben iki gün kalmış gibi düşünüyorumAllah razı olsun minnoşumm.Önce iyi olduğunu, sonra da cinsiyetini öğrenirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?