2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet lafını verdim bundan sonra kimseye birşey atmam. Saçma salak konuşmalar dengesizlik işte kimse haddini bilmiyor malesef insanlar çocuğun olsafa konuşuyor doğmamış çocuğa da konuşuyor cinsiyetine de konuşuyor en güzeli ağızlarını kapatmak

Bu ne saçma yorumlar yahu. İyi sakin durabilmişsin.
Demek ki kimseyle paylaşmamak lazım sevincini.
Benim de erkek olduğunu duyduklarından beri ay bu şimdi çok yaramaz olur, kaynana olmaya alış, kız kovalayacak bu büyüyünce, erkek annesi olmak erkekleşmektir gibi saçma sapan yorumlar alıyorum. İnsanların yorumları hiç bitmiyor sahiden.

Ben sakin durdum ama gerekli cevabı verdim bı burnu büyük olayı arada kaynadı diğerine dedim birde kaç yaşındaydı bu şekilde bir daha konuşma diye . Kaç defa özür diledi . Yani kocaman insanlar gerçekten aklım almıyor saçmalıkları . Doğmamış bebeğin burnunu nasıl görüyorsun soyleyende hamile bu arada . Diğeri de dengesiz bir şeye benzetemeyebilirsin sonuçta herkes ultrason fotoğrafından anlamaz ama ne saçma sapan yorumlar işte o yüzden bundan sonra atmam

Sonrasında ne olur hiç bilmiyorsun ki canım :) Belki yapabilirsin ileride.
Bu kadına ben de baktım dün. Kendi kendimize mi yapmak mantıklı, bir eğitmenle mi ona karar veremiyorum.
Benim çok uzun bir yoga geçmişim var, pro bir yogiyim yani. O yüzden kendim yapacağım ama yoga geçmişi olmayan arkadaşlarımın bir eğitmen eşliğinde yapmalarını tavsiye ederim.

En iyisi kendinden kalması bu tarz şeylerin. Çoğu insanın iyi enerji yaydığına inanmıyorum açıkçası.

Evlat evlattır bencede ben bilsem ki iki oğlum da ilerde beni tanımayacak beni unutacak ben yine onlara aynı sevgimi vereceğim gerçek annelik karşılık beklemeden sevmek çünkü İnsanları memnun etmek o kadar zor ki ben bu bebeği sadece oğlum için istedim yalnız kalmasın diye ha kız istemez miydim isterdim olmayanı çoğu kişi ister ama verilen tepkiler insanı ister istemez sinirlendiriyor insanlar sizinle mutlu bir anını paylaşıyor yalandan da olsa güzel tepki vermek bu kadar mı zor anlamıyorum.

Kesinlikle öyle annelik karşılıksız sevmektir. İnan ki 2 kızın olsa, çok daha ilkel yorumlarla karşılaşabilirdin. İnsanların ağzı durmuyor. Allah herkesin kalbinin ekmeğini yemeyi nasip etsin. Erkek evlat da bir, kız evlat da bir.

kızlar bayramdan sonra online olarak hamile platesine başlayacağım. yanında da ücretsiz diyetisyen desteği olacak doğruysaa. plates veya yoga yapmayı düşünenler varmı? doktoruma sormayı unuttum bir dahaki gittiğimde bayramdan sonra soracağım inş. bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. genelde öneriyorlar. ilk çocuk normal doğum olsun istiyorum.
bu arada -Sunshine tablodaki bilgilerimi günceller misin?
kese görme tarihi :2 şubat
kalp atışı tarihi : 14 şubat
cinsiyet kız şehir konya
isim henüz belli değil

ayrıca ayrıntılı ultrason için buradaki tıp fakültesinden randevu aldım. inşallah kızımı görürüm oradan da ayrıntılı ultrasona yönlendirmesini isteyecem. ama tıp fakültesinde radyologlar bakıyormuş. bir sıkıntı olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…