O kadar cok farklı ürün var ki. Gezerek bakınca cok kafam karışıyor iyi mi değil mi karar veremiyorum

internetten araştırıp seçenekleri daraltıp yerinde görülecek bi ürünse görüp ondan sonra alıyorum bazen netten bazen mağazadan

Güzel havalara denk gelmemiz iyi olacak rabbim göstersin o günleri inşallah. Doğum da ekim ayında ne yakar ne üşütür havalar rahat ederiz umarım
Bu park yatakların parkı gerçekten kullanılıyor mu ben hiç mantıklı bulamıyorum ya bel fıtığı da olurum gibi geliyor. Zaten belim ağrır hemen

şu anne yanı olanlar az daha geniş olsalar hiç beklemeden alacağım da cok kararsızım valla

babynest benim de içimi ısıtıyor
Şekerim bendeki 360 derece dönen 1080p diye geçen model. Ayarını yaparsan eğer hareket ve ses algıladığında uygulamadan bildirim geliyor. Gece görüşü de var. Sürekli ekran açık olması telefon kullanımını engelliyor ama evde tamamen yalnız bırakmıyoruz sonuçta.
Ben de Kedimi izliyordum evde olmadığımda

hareket algılandı Diye bildirim gelirdi bi bakardım koca popolum salına salına yürüyo
Beni de motive ediyor sıkıntılarımdan uzaklaşıyorum valla kafalarımız dağılsın aman

Diloşum buraya da yazmıştım bi akşam noktasal sancı girmişti karnımın içine doğru. nefesim kesiliyordu belli aralıkla aynı yere giriyordu. . Ayağıma sıcak su torbası koyduk tamamen deneysel. 1 saate geçmişti. Havalar soğudu üşüttüğünden şüpheleniyorsan eğer bir dene derim kuzum.
Bu inanılmaz zor bir şey ya. Keşke yapabilsek ama cok büyük bi disiplin istiyor

ben yapamam sanırım.
Hallederiiizzzz

vakit var daha içimizde o güç var hepsine yeteriz