Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım teşekkür ederim, yatağı yataş cottony aldım ondan sebep ege babye bakmadım, yoksa instagramda gördüm tavşanlı çok tatlı seti var; ben de yalnızca beşiği buradan aldım ama işte yatağı almış bulunduğum için o set benim için gereksiz oluyor
simdi fitilin recetesine baktım anormal akıntı varsa sende de doktora git büyük ihtimalle enfeksiyondan sisme agri yasıyoruz. cogu hamilelikte son zamanlarda yasanıyormus enfeksiyon
Canım ben zaten progestan kullanıyordum yeni bıraktım 2 gün oldu. Doktorun kullan diyorsa kullanabilirsin bence.
Benim ağrılarım bebegimin başı asagida fazla baskı yapıyor ve bende serklaj var onunda agriya etkisi oluyor.
Bugunde cok ayakta kaldım normalde hep yatiyorum o nedenle oldu ağrılarım ekstra amaa normalde de boool bol agri çekiyorum ben alıştım bu ağrılara
Kızlar reklam değil sadece bilgi amaçlı yazıyorum, yaşam kordon bankası ile anlaştık, bebek kordon ve kani saklanıyor, 23 bin tl verdik bize bir kutu verdiler onunla dogumhaneye girdik doktor kordon dokusunu kanını o kutuya koydu sonra banka çalışanı gelip aldı kutuyu, bundan sonra her yıl 5 bin tl vereceğiz her yıl enflasyon kadar artacak 5 bin tl.
Diğer konuda ben valizden bebeğe hiç bir şey kullanmadım sanırım hastaneye gore değişiyor bu tarz şeyler, emek emek valiz yapmadan önce sorun bence