- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Aynı şeylerin daha fazlasını yaşadım, 18 ay sonunda hamile kaldım. Ama ben bu sürede iyi bisey de duymadım. İlk baştan ağzımdan kaçırdığımız şeyler için çok pişmanım. Muhabbet kuşum babacık diyordu, ordan bile al dedesi senin torun bu diye dalga geçildi. 6 ilaç denemesi 1 negatif aşılama 2 hsg ve ben bunlara üzülürken bence sürecim daha çok uzadı. Hamile kaldım değerim ilk düzgün artarken sonra az arttı üstüne bagirsak enfeksiyonu tam geçiyor derken korona geçirdim. Yaşadığım endişeleri anlatamam ama yaptığım en iyi şey kimseye bisey söylememek oldu, yaşadıklarımı vs.
İlk önce insanın kendinde bitiyor bazen dışarı dur diyip dik durmalıyız ki kimse bisey diyemesin ne eş ne başka biri
@murphyrivera
İnsanın ne yaşadığını kimse bilemez tabiki ama önce sen iyi olacaksın. Ve bil ki herkes benzer yollardan geçiyor
Hepsii geride çok şükür miniğin sağlıkla seninle büyüyor. Kesinlikle katılıyorum benim 2. Klomen tedavimdi bu ay olmasa aşılamaya gececektik biz ben diyorum benim bu ay çocugumun olmasının en büyük nedeni kafam rahattı bebek konusunda. eşimle kavga ettik o ay bu süreçte yıprandım ve iğneye bile giderken sırf kiste dönüşür korkusuyla gittim vurulmaya. Aklımda bebekle alakalı hiç bir şey yoktu. Kavganında etkisiyle dedim hatta Rabbim vermiyorsa vardır bir sebebi demekki biz daha evliliğimizi oturtamamışız diye. Ben en büyük hatayı düşünmek ve anlatmakla yaptım sanırım. Hani anneler sonuçta onlarında evlatları var annelik iç güdüsünü anlarlar diye. Ama öyle olmuyormuş. Gördüğüm tedavi yöntemiyle bile düşük teşhisi koymaları efsaneydi. Ama kanamamın oldugu günden beri akıllandım çok şükür.