- 27 Ocak 2022
- 4.799
- 9.000
- 108
- 32
Öncelikle hayırlı olsunMerhaba ikiz gebeyim 10 haftalık tüp bebek
Dün çok şiddetli kanamam oldu hastanede iğne yapıldı bugün kahverengi şekilde geliyor kese etrafında kanama olmuş
Bu durumu yasayanlar ne zaman nasıl geçiyor
Doktor wc harici kalkmak yasak dedi hastanede iğne yaptırmam gerekiyor gidip gelmem problem olur mu ne yapacağım
Genelde 12-14 haftalardan sonra kesiliyor diyorlar. Ama kesilmeyen de olabiliyor dedi doktorum.çaresi istirahat. Progestan fitil ve proluton iğne kullanıyorum ben de. Hastaneye aracınızla ya da taksiyle ulaşım sağlarsanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum. Otobüsler çok sarsıcı ve yorucu oluyor.
600 mt mesafede sağlık ocağı var ama ben de eşimi bekliyorum akşam acile gidelim de iğneyi yaptırayım diye
Haftanız ilerlemiş siz istirahat edin Allah’ın izniyle bebekleriniz size tutunur. Kimimizin imtihanı da bu stres yapmamaya çalışın ekstra kendinizi üzmeyin. Allah bağışlasın bebişlerinizi size
Hepimizin yazdığı gibi kesinlikle bir doktora daha görünün lütfendoktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?