• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendim 🙈 resmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık 🤣 heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için 🙏 müsait olunca yazarım size 🌸
Ayyy güzel haberlerle gel kuzuuu, sağlıkla gelsin bebiş 😍😍

Kızlar 2 gün önce sabah pijamanın göğüs bölümünde leke görmüştüm anlamadım neyse dedim bu sabah yine gördüm bi garipsedim şimdi uzanmış haldeyken bi ıslaklık hissettim baktım süt gelmiş yani 3 gündür geceleri geliyormuş şimdi uyanık gelince farkettim sizde de oldu mu normal mi
Kuzu ben de bugün farkettim elime geldi ama süt gibi de değil şeffaf bişeydi kolostrumdur inşallah

Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendim 🙈 resmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık 🤣 heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için 🙏 müsait olunca yazarım size 🌸

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla🥹🥰

Sen de babylovee babylovee da Allah’a emanetsiniz, su gibi doğumlarınız olsun, burada sizi bekliyor olacağız 🫂🥰🙏🏻

Valla doğumdan bir gün önce çantasını hazırladı seyahate gidecek gibi. Bebeğini alıp gelecek. Çok cool 🤣🤣
Nasip olur mu 🤣🤣 böyle cool’luk
Yaa dokunmayım hiç
yok yok sadece gördüğünüz an gelen sıvıyı ucuna hafifçe sür o kadar
Yok kız şaka yaptım gitmiyom daha ben nstnin gecenin bi yarısında çekilenini seviyorum 😂 bidaha gelirse giderim 😂
daha fantastik😆😆

Canım güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla🥹🥰

Sen de babylovee babylovee da Allah’a emanetsiniz, su gibi doğumlarınız olsun, burada sizi bekliyor olacağız 🫂🥰🙏🏻
Amin canım çok teşekkür ederim arkadaşım, bugüne kadar çok şey paylaştık, inşallah hep güzel anılarımızı paylaşırız bundan sonra da ❤️😍

Aşko duygularını alalım, heyecanlımısın neler hissediyorsun 😍 2.bebede daha sakinmisin yok ilki gibi heyecan var mı
Kanka ameliyat heyecanı var 🤣 yani başıma ne geleceğini bilmek biraz daha rahat olmamı sağlıyor. Bir de şu an en büyük derdim oğlumun nasıl karşılayacak olduğu :(

Back
X