- 6 Ocak 2022
- 180
- -32
- 28
- 31
Cok güzel bir isim bende kısmet olursa derin yada deren arasında kararsızım:)Yok hiç belirleyemedik ya
Allahim hele erkek olursa hiç isim yok bulamıyorum.
Deren ismine eşim sıcak bakıyor ben çok kararsızım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güzel bir isim bende kısmet olursa derin yada deren arasında kararsızım:)Yok hiç belirleyemedik ya
Yavrum erkeğin de çok deli fişeği iyi olur mu bilemedim bakSeni gidiii ahahahhBebeğim ben çok eğlenceliyimdir, benimki sıkıcı biraz.
![]()
Bence Uzay çok güzel ya da Atlas ben Pars ı çok beğeniyorumZaten Gece ve Uzay arasındayım, daha uçuk bir şey bulamazsam bunlardan biri olacak.![]()
Deren erkek ismi mi kız mı?Yok hiç belirleyemedik ya
Zevkler ve renkler tartışılmaaz. Jüpiterin söylenişini zaten beğenmedim korkma.Lütfen burda kalın bi arkadaşım kızının ismine Jüpiter koydu tövbeeee![]()
Bende sevdim en yakın ismimiz o şuanCok güzel bir isim bende kısmet olursa derin yada deren arasında kararsızım:)
Tabi canım ama uçuk isim diyede çocuğa eziyet etmeye gerek yok ama Uzay çok güzelZevkler ve renkler tartışılmaaz. Jüpiterin söylenişini zaten beğenmedim korkma.![]()
KızzDeren erkek ismi mi kız mı?
Ay Uzay’ı beğenmene çok sevindim.Bence Uzay çok güzel ya da Atlas ben Pars ı çok beğeniyorum
Uzay hem ağır hem çok rastlanan değil çok çok beğendimAy Uzay’ı beğenmene çok sevindim.Atlas bir ara patlama yaşadı ama onu da düşünmedim değil.
AhahhahaYavrum erkeğin de çok deli fişeği iyi olur mu bilemedim bak![]()
Beğenmedin mi gıı bacımDerin de güzel onuda düşün![]()
Tamam şimdiden bir oy aldı, harika.Uzay hem ağır hem çok rastlanan değil çok çok beğendim
Birbirlerine deli fişek olsun sıkıntı değil kötü anlamda olmasin yeterkiiAhahhahaAaa ama çok eğlenceli bir hayatları olur ne güzell.
Zaten bende bu şans varken babasına çeker.
![]()
Ayy Diloş hiç hareketli değildi mıh gibi duruyordu kesin banasına çekecek. Benim gibi sakiinn diyordu zaten.Birbirlerine deli fişek olsun sıkıntı değil kötü anlamda olmasin yeterkii![]()
Bizde sülalede iki kardeş dilara ve tuana var çok beğeniyorum iki kardeşin isimleriniBeğenmedin mi gıı bacım
Yalnız ismim olmasa kesin Dilara koyardım pek beğenirim![]()
O belli olmuyor yavrum bende o kadar cikilat yedim hareket etmedi dün gece acilde bi yerinde durmadı sebekAyy Diloş hiç hareketli değildi mıh gibi duruyordu kesin banasına çekecek. Benim gibi sakiinn diyordu zaten.![]()
Yaa ne güzel kendi adıma yakın biseylere gidiyorum hep nedenseBizde sülalede iki kardeş dilara ve tuana var çok beğeniyorum iki kardeşin isimlerini
Evet bu isimlerde gerçekten çok güzel ama bende deren derin arasında kararsız kaldım kız galiba sağlıkla gelsin yavrular:)Bende sevdim en yakın ismimiz o şuan
Az önce yanlış yazmışım elis eva bade gibi isimler de var aklımda ama sanırım deren ismine kaydık![]()