Ben rahmetli babamın isminle kendi ismimin birleşimi ayçin istiyordum ama sonra nil e döndük eşiminde annesi vefat etmiş ona haksızlık olmasın dedimYaa ne güzel kendi adıma yakın biseylere gidiyorum hep nedense![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben rahmetli babamın isminle kendi ismimin birleşimi ayçin istiyordum ama sonra nil e döndük eşiminde annesi vefat etmiş ona haksızlık olmasın dedimYaa ne güzel kendi adıma yakın biseylere gidiyorum hep nedense![]()
Tek doktorla kalma başka doktorada git canım kalp atışı duymayıp kürtaj oldum ilk hamileliğimde 3 doktora gittim hatta ayrıntılı ultrasona girdim ayrıntılı ultrasonda doktor 1 haftadaha bekleyecegiz dedi ama bebeğim 6 haftalıktı 5 haftaya düştü kürtaj oldum inş kalp atışını duyarsın bebişin sağlıklıdır belkide dualarımla seninle seni su an çok iyi anlıyorumdoktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?
Belli değil daha kıza benziyor dedi bakalım:)Evet bu isimlerde gerçekten çok güzel ama bende deren derin arasında kararsız kaldım kız galiba sağlıkla gelsin yavrular:)
Kayinvalidenin ismi ne? Nil güzel benceBen rahmetli babamın isminle kendi ismimin birleşimi ayçin istiyordum ama sonra nil e döndük eşiminde annesi vefat etmiş ona haksızlık olmasın dedim
Aynen benimde çocuğum var ve anaokuluna gidiyor onu getirip götürmek bende. Ben bugünlerde yiyorum ama sonrasında doğru kusmaya. 14 ü bekliyorum belki o zaman geçer tüm umudumu ona bağladım artık 14 dede geçmesse ne ederim bilmemAynen yemin ederim canım kafam yastıktan kalkmıyor ne mutfağa girebiliyorum ne evladımla ilgilenebiliyorum .evet bende duydum onu olmazsa bende öyle yapacam çünkü çok kilo verdim .bugün bu saat oldu sabah yarım simit yedim su dahil ağzıma alamıyorum kabusu yaşıyorum![]()
Nil bir harika.Ben rahmetli babamın isminle kendi ismimin birleşimi ayçin istiyordum ama sonra nil e döndük eşiminde annesi vefat etmiş ona haksızlık olmasın dedim
Neyse erkek olursa da çok hareketli olmasına sevinir miyim bilemedim şimdi, azıcık tırstım.O belli olmuyor yavrum bende o kadar cikilat yedim hareket etmedi dün gece acilde bi yerinde durmadı sebek
HahahaNeyse erkek olursa da çok hareketli olmasına sevinir miyim bilemedim şimdi, azıcık tırstım.![]()
Dimi böyle havalı güzel kız imajı:)Nil bir harika.Görmeden bu kız çok güzeldir dedirtiyor.
![]()
Orası da öyle, bir an önce belli olsaydı.Hahahabelli olmaz yavrum canına okuduktan sonra ikisi de okuyor
![]()
Eski isim hanife olmuyor birleşimlerden han ancak eklenebilir bizde trakyalıyız h yi kimse söyleyemiyorKayinvalidenin ismi ne? Nil güzel bence![]()
Insan da hevesleniyor belli olsun şunu alayım şöyle yapayım, ismiyle sesleneyim diye.Orası da öyle, bir an önce belli olsaydı.Doktorum tahmin yapar mı onu bile bilmiyorum. Gerçi bebitom iyi olsun da, yapmasa da olur.
![]()
Nil güzel güzelEski isim hanife olmuyor birleşimlerden han ancak eklenebilir bizde trakyalıyız h yi kimse söyleyemiyor![]()
Beni şaşırtır mı diye de çok merak ediyorum.Insan da hevesleniyor belli olsun şunu alayım şöyle yapayım, ismiyle sesleneyim diye.
Aynen öyle yavrum önce sağlık![]()
Yapma kız yanarız HahahaBeni şaşırtır mı diye de çok merak ediyorum.Hele sizleri daha çok merak ediyorum sonradan dönerse ne yapacaksınız diye ahahah ay çok eğlenceli.
![]()
Çok fazla kanamalı gebelik geçiren var korkmayın 2-3 hafta içinde geçtiğiniMerhaba ikiz gebeyim 10 haftalık tüp bebek
Dün çok şiddetli kanamam oldu hastanede iğne yapıldı bugün kahverengi şekilde geliyor kese etrafında kanama olmuş
Bu durumu yasayanlar ne zaman nasıl geçiyor
Doktor wc harici kalkmak yasak dedi hastanede iğne yaptırmam gerekiyor gidip gelmem problem olur mu ne yapacağım
Canım üzülme İnan geçen hafta arkadaşım böyle oldu bi doktora gitti kalp atışı duymuyorum dedi sonra başka doktora gitti ağlayarak o da duymuyorum dedi bir gün bekledi sabretti kan tahlili vermesini söyledim hcg ne bakarak hesap edebilirsin arkadaşım yaptırdı 166 bin çıktı ertesi gün başka doktora gitti ve çok sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını da duydu bence başka doktora gitdoktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?
Gezegene cok kayma Uzaydan sapma bence de o güzelBiz dün isim listesine birkaç ekleme yaptık, aralarında Güneş de var.Ama pipili olursa çok uçuk bir şey koyacağım bana kızmayın, klasik erkek isimleri bana göre değil. Gezegen ismi bile koyabilirim. Ya da Uzay.
![]()
Bak bu da güzel ciddenGeceee![]()
Dimi ya yazın bi kız çocuğuna annesi seslenmişti bi an dönüp baktım içim o kadar ısındı ki. Eşime dedim kızımız olursa güneş olsun :)Güneş çok güzel![]()
Pars da güzelBence Uzay çok güzel ya da Atlas ben Pars ı çok beğeniyorum
Değişen çok duydum minnoşum, inşallah değişmez kıyamam sana..Yapma kız yanarız Hahaha
Ay ben birden kız fikrine cok alıştım hayatımın şoku olur![]()
Uzay ve Gece arasındayım beybisi, daha düşünecek zaman var.Gezegene cok kayma Uzaydan sapma bence de o güzel
Bak bu da güzel cidden
Dimi ya yazın bi kız çocuğuna annesi seslenmişti bi an dönüp baktım içim o kadar ısındı ki. Eşime dedim kızımız olursa güneş olsun :)
Pars da güzel![]()