- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.507
- 548
Ayy ne kadar kalacaksın kendi ailenle kal canımAğlamamdan hoşlanır hadi, eşim yok ki canım göreve gidecek ben yalnız gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne kadar kalacaksın kendi ailenle kal canımAğlamamdan hoşlanır hadi, eşim yok ki canım göreve gidecek ben yalnız gidicem
Bunların arasında duygusal bağ yok bebeğim.Aboo oglullar analarina döner ben güvenemem![]()
Uff vallahi bilmiyorum kayınvalide olunca niyeyse kadınlara biseyler oluyor sanki güncelleme yükleniyorBunların arasında duygusal bağ yok bebeğim.Doğurmakla anne olunmuyor işte.
İnşallah bir şey olmaz ya öyle korkuyorum ki bu durumdan bebekler çok iyiydi haftaya tekrar gidicem doktoraAçık pembe ve kahverengi kanamalardan değil kırımızı kandan korkulması gerekiyormuş endişelenmeyin bebeğiniz iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah
Teşekkür ederim sürekli dinleniyorum herhalde içerideki biriken kan çıkıyor o yüzden tekrarlıyor olabilir dedi doktorum dinlen dediGeçmiş olsun, bence korkmayın. Dinlenin ve çok çok su için. Benim birkaç kez kırmızıya da döndü çok şükür bebek iyiydi. Dinlenince yeniden kahveye dönmüştü hala bile kahverengi lekelerim var. Evet insan tedirgin oluyor kendimden biliyorum ama korkmayın lütfen![]()
Görüştüm yazdım hemen dinlenmeye devam et icerde biriken kan çıkıyordur dedi. Yarım saat önce progestan ignemi yaptırdım evde inşallah keser kanamayı tekrarlamazCanım bence bir doktor ile görüş korkma ama yine de bende kanama olduğunda kahverengi olursa değil ama kan gelirse gel demişti doktorum numarası yoksa bir acile gidebilirsin bmj iğne vururlar
Bir şey diyeceğim. Şimdi malum hormonlar yüzünden kocalarımızdan bile tiksinebiliyoruz. Kaynananı görünce öğürsene yihhiihhiihOlay karışır o zaman
Aynı yerdeler ee gittik mi de illa görüşülür işte![]()
Hesabı soruluuur, bugünün yarını da var.Uff vallahi bilmiyorum kayınvalide olunca niyeyse kadınlara biseyler oluyor sanki güncelleme yükleniyor
Şükür onda problem yok ailemde kalıyorum canim 2 ay gibi görünüyor suanlik. Oturmaya gideyim derim biseye bahane bulur kabul etmez gibi olur sonra da hiç gelmedi derAyy ne kadar kalacaksın kendi ailenle kal canım
Ayyy sonra da gebelikten oldu diyip bi köşeye mi çekilmeliBir şey diyeceğim. Şimdi malum hormonlar yüzünden kocalarımızdan bile tiksinebiliyoruz. Kaynananı görünce öğürsene yihhiihhiih

Çekil tabii, malum hormonlar… de çekil ohhhhAyyy sonra da gebelikten oldu diyip bi köşeye mi çekilmeli![]()
Canım benim doktorum dedi ki doğacak olan çocuk doğar bunu sakın unutma dedi bak cidden öyle o yüzden sakin kalmaya calis Allah'a emanet ol inşallah ben etrafımdan çok kanama yaşayan insan gördüm çok şükür bebeklerini kucaklarına aldılar haftan ileri zaten bende bu haftalarda kanama yaşadım neredeyse üç ay olacak inşallah sakin olGörüştüm yazdım hemen dinlenmeye devam et icerde biriken kan çıkıyordur dedi. Yarım saat önce progestan ignemi yaptırdım evde inşallah keser kanamayı tekrarlamaz
Çok teşekkür ederim size de öyle panik oluyorum ki korkudan kime neyi soracağımı şaşırıyorum daha önceden bu durumu yaşayan insanlardan öğrenmek biraz da olsa içimi rahatlatıyor
Ayy inadına da gelmez o zamanÇekil tabii, malum hormonlar… de çekil ohhhh
Ay iyi o zaman Cat kapı git bı kahve iç ayy midem bulandı de kalk canım iyi ki çok istemiyor seni daha iyi değil miŞükür onda problem yok ailemde kalıyorum canim 2 ay gibi görünüyor suanlik. Oturmaya gideyim derim biseye bahane bulur kabul etmez gibi olur sonra da hiç gelmedi der
Bu sefer çenemi tutamam gibi
Amacımıza ulaşmış oluruz.Ayy inadına da gelmez o zaman![]()
Ahahah bedel ödenecek diyorsun yani cnaim benim ki de en son çocuk olunca ev hanımı ol kendin büyüt diyor acaba ne zamana kadar düğünü olana kadar ben evde durayım niyeyse çalışmadan hoşlanmıyorHesabı soruluuur, bugünün yarını da var.
Ay iyi o zaman Cat kapı git bı kahve iç ayy midem bulandı de kalk canım iyi ki çok istemiyor seni daha iyi değil mi![]()
Hem istemez sonra da topu bana atar işte suç atıyorAmacımıza ulaşmış oluruz.![]()
Arkadaşın kaçıncı haftadaydıÇok fazla kanamalı gebelik geçiren var korkmayın 2-3 hafta içinde geçtiğini
Canım üzülme İnan geçen hafta arkadaşım böyle oldu bi doktora gitti kalp atışı duymuyorum dedi sonra başka doktora gitti ağlayarak o da duymuyorum dedi bir gün bekledi sabretti kan tahlili vermesini söyledim hcg ne bakarak hesap edebilirsin arkadaşım yaptırdı 166 bin çıktı ertesi gün başka doktora gitti ve çok sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını da duydu bence başka doktora git
Yok yok oldukca klasik örnekler veriyorsunHem istemez sonra da topu bana atar işte suç atıyor
Evde durmuyor ki dursa ay ifşa olucam![]()
Kendisi okumamış olabilir mi? Çalışmıyorsa çalışan gelini de çekemez.Ahahah bedel ödenecek diyorsun yani cnaim benim ki de en son çocuk olunca ev hanımı ol kendin büyüt diyor acaba ne zamana kadar düğünü olana kadar ben evde durayım niyeyse çalışmadan hoşlanmıyor![]()
Şimdi dedikodu grubu acicam dayanamayıpYok yok oldukca klasik örnekler veriyorsun![]()