- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Olsam ben olurdum neler anlattım neler.Hem istemez sonra da topu bana atar işte suç atıyor
Evde durmuyor ki dursa ay ifşa olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsam ben olurdum neler anlattım neler.Hem istemez sonra da topu bana atar işte suç atıyor
Evde durmuyor ki dursa ay ifşa olucam![]()
İnşallah dediğin gibi olurCanım keseyi 5+6 da görmüşsün sanırım yani 6. Haftada keseyi 8. Haftadada duymaman normal korkma 10-12 net duyulur diye biliyorum yarın başka doktora git
Şurdan bi grup açalım bari dedikodu time grubuOlsam ben olurdum neler anlattım neler.![]()
Dertli gelinler gelsinŞimdi dedikodu grubu acicam dayanamayıp![]()
8+0 daydı geç döllenme olmuş olabilir mi canım seninki onun hep gerine geliyordu mesela doktor öyle demişti pco filan varsa geç döllenme olmuştur çünkü keseyi de nerdeyse 6. Haftada görmüşsünArkadaşın kaçıncı haftadaydı
Çalışan kadınlardan pek hoslanmiyorlar eltim de aynı o da hoşlanmaz tam bahane şu an benim de evde oturmam içinKendisi okumamış olabilir mi? Çalışmıyorsa çalışan gelini de çekemez.
Ordan görmeyecek mi kimse ahhha o da herkese açık.Şurdan bi grup açalım bari dedikodu time grubu![]()
Dediğim gibi, hazımsızlık yaşıyorlar sen keyfine bak.Çalışan kadınlardan pek hoslanmiyorlar eltim de aynı o da hoşlanmaz tam bahane şu an benim de evde oturmam için![]()
Dertli gelinler gelsin
Dertli gelinler aranıyorOrdan görmeyecek mi kimse ahhha o da herkese açık.![]()
Uu dm grubuu.Dertli gelinler aranıyor
Yok kız ozel mesaj gibi![]()
Kaynana severler gelemezUu dm grubuu.![]()
Zaten kaynana sever bir gelin katılırsa ben çıkarım. Sinirlerim zıplıyor.Kaynana severler gelemez![]()
Nadir var tabii ki annem ve yengem gibi ahh ahh neyse :)Zaten kaynana sever bir gelin katılırsa ben çıkarım. Sinirlerim zıplıyor.![]()
GörünceCinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi![]()
Erkek olursa Recep Agah, kız olursa Efnan Ada olacak inşAllahCinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi![]()
Çok tesekkur ederim baksam iyi olurGörünce
Erkek olursa Recep Agah, kız olursa Efnan Ada olacak inşAllahbir tane video var peygamber efendimiz tarafından sevilen ve unutulan isimler kuranda geçiyor atıyım da fikir olur belki sana
![]()
Pco yoktu .ama inşallah geç döllenmedir8+0 daydı geç döllenme olmuş olabilir mi canım seninki onun hep gerine geliyordu mesela doktor öyle demişti pco filan varsa geç döllenme olmuştur çünkü keseyi de nerdeyse 6. Haftada görmüşsün
Zaten ben o iyi kayınvalidelere ve gelinlere değil yine benimkine sinirleniyorum.Nadir var tabii ki annem ve yengem gibi ahh ahh neyse :)
İnşallah benimde hiç ağrım yok ne bulantım ne başka bir şey arada kasıklarıma ağrı giriyo göğüslerim ağrıyor ki ben dün yanlışlıkla fitil koydum rahmim ilişki sırasında kasıldı diye nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum kafayı yicem akıbetim hiç belli değilPco yoktu .ama inşallah geç döllenmedir![]()
video atamadım ya link atmak zorunda kaldımÇok tesekkur ederim baksam iyi olur![]()